NickXs Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Καλησπερα, εχω τον εν λογω φορτιστη 2 χρονια περιπου και απο το πουθενα μου εμφανισε 2 προβληματα. Το πρωτο ειναι οτι ενω το ιδιο φορτιζει δεν δειχνει να ανταποκρινεται η θυρα usb του για να φορτισει καποια συσκευη. Και το 2ο ειναι οτι δεν ανταποκρινεται το κουμπι του καθολου, ενω μολις το βαλω να φορτισει το ιδιο, τα λαμπακια δειχνουν οτι φορτιζει κανονικα. Καμια ιδεα κανενας τι τρεχει;;
teoChnologist Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Κάτι παρόμοιο κάνει και το δικό μου και όλως τυχαίως είναι περίπου στα 2 χρόνια. Δεν βρήκα κάτι αν και για να είμαι ειλικρινής δεν ασχολήθηκα ιδιαίτερα μιας και ήρθε η ώρα της αντικατάστασης μάλλον. Καλό, χρυσό αλλά πλέον κυκλοφορούν αρκετά φθηνότερα και με υποστήριξη fast charge, με μικρότερο μέγεθος.
sil_unique Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Αν οι μπαταρίες είναι καλές αγοράζεις πλακέτα απο Κίνα που ταιρίαζει κουτί αρκεί να μπορείς να το ανοίξεις. Αν πάλι χαλάσει το σασί αγοράζεις και σασί, οι μπαταρίες είναι που κοστίζουν.
NickXs Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Update: Αφου εβγαλα για κανενα διημερο τις μπαταριες του προσφατα, ειναι λες και ξεκολλησε. Οταν το ξανασυναρμολογησα ξεκινησε να δουλευει κανονικα! Δεν βρηκα καποια απαντηση για το γιατι συνεβη αυτο παντως εχω ξανα Power Bank! Το ευχομαι για ολους σας αν δεν το πεταξατε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα