BringMe2Life Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Καλησπέρα παίδες, Δείτε παρακάτω στο σύνδεσμο το Build που για κάποιο λόγο δεν μου ανοίγει.. Ryzen Build 5 Μήπως να φταίει η RAM που έχει τάση 1.2v?
Pstathece Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δίνεις ελάχιστες πληροφορίες. Αρχικά: δοκίμασες να κάνεις start με κάποιο jumper απευθείας πάνω στην μητρική και όχι με τα power buttons του κουτιού? Την έχεις εντός ή εκτός κουτιού?
BringMe2Life Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Νυσταγμένος είπε Δίνεις ελάχιστες πληροφορίες. Αρχικά: δοκίμασες να κάνεις start με κάποιο jumper απευθείας πάνω στην μητρική και όχι με τα power buttons του κουτιού? Την έχεις εντός ή εκτός κουτιού? Εντός κουτιού και δεν έχω δοκιμάσει να την τρέξω με jumper. Θα την βγάλω θα την τρέξω και θα ξαναγράψω. Εν τω μεταξύ καμιά άλλη ιδέα για το τι μπορεί να συμβαίνει; Επίσης ότι άλλες πληροφορίες χρειαστείτε, πείτε μου για να τις αναφέρω!
Pstathece Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 6 ώρες πριν, BringMe2Life είπε Εντός κουτιού και δεν έχω δοκιμάσει να την τρέξω με jumper. Θα την βγάλω θα την τρέξω και θα ξαναγράψω. Εν τω μεταξύ καμιά άλλη ιδέα για το τι μπορεί να συμβαίνει; Επίσης ότι άλλες πληροφορίες χρειαστείτε, πείτε μου για να τις αναφέρω! Καλημέρα. Κάνε αυτά που είπες. Και πες μας.
BringMe2Life Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 7 ώρες πριν, mindtrapper είπε Δεν ανοίγει καθόλου; Τίποτα; Νέκρα; Καλά το έθεσες! Εγώ το διατύπωσα λάθος! 2 ώρες πριν, Νυσταγμένος είπε Καλημέρα. Κάνε αυτά που είπες. Και πες μας. Τα δοκίμασα κι αυτά ίδιο αποτέλεσμα! # Έκανα λάθος διατύπωση. Με τον όρο δεν ανοίγει εννοώ πως δεν ανοίγει η οθόνη. Το μηχάνημα λειτουργεί κανονικά.
RPDrummer Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αν έχεις βάλει USB πάνω βγάλτα όλα! Όλα γενικά τα καλώδια, κλείσε το τροφοδοτικό και πατα το Power Button για 10 δευτερα , 2-3 φορές και ξαναδοκιμασε να το ανοίξεις μονο με το καλωδιο ρεύματος και το καλώδιο GPU-Οθόνης (hdmi, dvi-d, vga, dp ό,τι έχεις πάνω). Αν δεν πιάσει, βγάλε την CMOS μπαταρία και πάμε ξανά το ίδιο με τα 2 καλώδια όπως είπα πριν. Ελπίζω να γίνει κάτι. Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2018 από RPDrummer
mindtrapper Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, BringMe2Life είπε Έκανα λάθος διατύπωση. Με τον όρο δεν ανοίγει εννοώ πως δεν ανοίγει η οθόνη. Το μηχάνημα λειτουργεί κανονικά. Μήπως έχεις συνδέσει την οθόνη στην μητρική αντί για την κάρτα γραφικών; 1
tanasen01 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Τη μνήμη την δοκίμασες και στα δύο slots; Κάνε και clear cmos όπως σου είπαν παραπάνω.
BringMe2Life Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, mindtrapper είπε Μήπως έχεις συνδέσει την οθόνη στην μητρική αντί για την κάρτα γραφικών; Καλησπέρα και πάλι. Την οθόνη την έχω συνδέσει πάω στην GPU 100%. Δεν είμαι τόσο αρχάριος! 😎 4 ώρες πριν, tanasen01 είπε Τη μνήμη την δοκίμασες και στα δύο slots; Κάνε και clear cmos όπως σου είπαν παραπάνω. Ναι την δοκίμασα και στα 2, τίποτα. Δεν είμαι σίγουρος ότι έχω κάνει σωστα το Clear cmos... Καμία βοήθεια εδώ? Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2018 από BringMe2Life
tanasen01 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, BringMe2Life είπε Δεν είμαι σίγουρος ότι έχω κάνει σωστα το Clear cmos... Καμία βοήθεια εδώ? Έχεις συνδέσει σωστά το pin POWER SW πάνω στη μητρική; Βγάλε πρίζα. Βγάλε μπαταρία. Κράτα πατημένο το power button για μισό λεπτό και μετά άστο έτσι κάνα δεκάλεπτο. Μετά ξαναβάλε πίσω την μπαταρία και σύνδεσε το καλώδιο και άνοιξέ τον.
mindtrapper Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Δοκίμασε άλλο καλώδιο, άλλο output στην κάρτα και αν μπορείς άλλη οθόνη (πχ σε καμία τηλεόραση).
BringMe2Life Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 34 λεπτά πριν, tanasen01 είπε Έχεις συνδέσει σωστά το pin POWER SW πάνω στη μητρική; Ναι είναι συνδεδεμένο σωστά. Και λειτουργεί και σωστά το δοκίμασα. Γενικότερα με το front panel δεν έχω κάποιο θέμα. 34 λεπτά πριν, mindtrapper είπε Δοκίμασε άλλο καλώδιο, άλλο output στην κάρτα και αν μπορείς άλλη οθόνη (πχ σε καμία τηλεόραση). Θα δανειστώ μία και μετά την δοκιμή θα ξαναγράψω...
BringMe2Life Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Στις 14/12/2018 στις 7:38 ΜΜ, mindtrapper είπε Δοκίμασε άλλο καλώδιο, άλλο output στην κάρτα και αν μπορείς άλλη οθόνη (πχ σε καμία τηλεόραση). Τελικά το βρήκαμε το σφάλμα! Έφταιγε η οθόνη. Έβαλα το μηχανάκι πάνω σε άλλη οθόνη και όλα κομπλέ! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα