Zerg13 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, silverado είπε Δεν ειναι ολοι Αθεοι στην Τσεχια, περιμενε να γινουν ολοι πρωτα και μετα πηγαινε και εσυ να τους κανεις παρεα. Ναι δεν ειναι ολοι, πιστευει ενα 15% σε θεους. Που ξερεις εσυ τι ειναι και τι δεν ειναι; Ουτε καν στο χαρτη δεν ξερεις που ειναι. Υπαρχουν 500 link στο οτι ειμαι αθεοι στην Τσεχια αν δεν σου εφτασε η wiki, googlare να τα δεις. εγω πηγα, μια χαρα περασα. Βλεπεις γραφεις μπουρδες, στο δειχνω, συνεχιζεις ακαθεκτος. Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2018 από Zerg13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Δεν είναι λίγο υποτιμητικό για έναν άνθρωπο να θεωρεί ότι πρέπει να υπάρχει η θρησκεία για να είναι άνθρωπος??? 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
silverado Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 34 λεπτά πριν, Zerg13 είπε Ναι δεν ειναι ολοι, πιστευει ενα 15% σε θεους. Που ξερεις εσυ τι ειναι και τι δεν ειναι; Ουτε καν στο χαρτη δεν ξερεις που ειναι. Υπαρχουν 500 link στο οτι ειμαι αθεοι στην Τσεχια αν δεν σου εφτασε η wiki, googlare να τα δεις. εγω πηγα, μια χαρα περασα. Βλεπεις γραφεις μπουρδες, στο δειχνω, συνεχιζεις ακαθεκτος. Σκασιλα μου που πεφτει στο χαρτη η Τσεχια, οταν με δηλωμενο Αθεο για πρωτη φορα, σε περιοδο ειρηνης χανω την ιστορια μου και σε λιγο και το εδαφος μου. Οσο για το link της Τσεχιας που εδωσες εσυ, αναφερει οτι το 44,7% δεν απαντησε στην ερωτηση, ενω το 34,5% δηλωσε οτι δεν ειχε θρησκεια. Και εδω οταν ερθειι το χριστιανοσημο οι περισσοτεροι θα δηλωνουν Αθεοι, αλλα δεν θα ειναι. Πηγες Τσεχια και περασες μια χαρα γιαυτο λεω μπουρδες. Ηρθαν ξενοι τουριστες στην Ελλαδα και περασαν καλα γιαυτο και εσυ λες μπουρδες. 1 3 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palawiaris Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, elorant είπε Ζούσαμε κάποτε σε έναν κόσμο χωρίς θρησκεία. Λεγόταν αρχαία Ελλάδα και κατάφερε όλα αυτά τα θαυμαστά για τα οποία περηφανευόμαστε (αδίκως) μέχρι και σήμερα. Οι αρχαίοι έλληνες γνώριζαν ότι η θρησκεία τους ήταν ένα μύθευμα. Μετά ήρθαν οι χριστιανοί και μας πήρε 1500 χρόνια να πάμε από τον μηχανισμό των αντικυθήρων στις πρώτες μηχανικές κατασκευές. Δώσε πόνο!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spectaculator Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, AtiX είπε Δεν είναι λίγο υποτιμητικό για έναν άνθρωπο να θεωρεί ότι πρέπει να υπάρχει η θρησκεία για να είναι άνθρωπος??? Μα η θρησκεία είναι κοινωνικό προϊόν, άσχετα από το αν υπάρχει θεός ή όχι και ως εκ τούτου άνθρωπος και θρησκεία είναι αλληλένδετα. Αν δεν υπήρχε καμιά θρησκεία σίγουρα θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα, αλλά πάλι θα υπήρχε κάτι που θα οργάνωνε κοινωνικά τις μάζες με παρόμοιο τρόπο. Δες το σαν η θρησκεία να είναι μια αντανάκλαση του φόβου. Και γι αυτό υπάρχει χειραγωγία μέσω θρησκείας, κλπ. Αν δεν ήταν η θρησκεία θα ήταν κάτι άλλο που θα λειτουργούσε παρόμοια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MAFAKA Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 13 λεπτά πριν, Dr. Slice είπε Δεν ακυρώνω την θρησκεία, μπορεί να με έχει απορροφήσει ο επιστημονικός κλάδος αλλά πάντα θα γνωρίζω ότι τα πάντα δημιουργήθηκαν για έναν ή με έναν σκοπό και πρέπει να αναζητάμε συνεχώς μαζί, θρησκευόμενοι και επιστήμονες. Ρισπεκτ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις