Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα αγορασα καινουργια καρτα γραφικων και εδω και μια εβδομαδα οτι και να εχω κανει εχω καποια συγκεκριμενα προβληματα . Αρχικα εχω κανει install του καινουργιους drivers απο εδω¨:http://www.sapphiretech.com/productdetial.asp?os=Win7_64&Pid=3891952B-0F89-44B0-A39E-E911C8B689F9&tag=download&lang=eng .κατεβαζοντας του νεοτερους. πριν απο την καρτα δεν ειχα καποια αλλη αρα δεν χρειαστηκε να κανω εκαθαριση παλαιων driver. Το θεμα μου ειναι οτι καποιες φορες ενω παταω το κουμπι του υπολογστη να ανοιξει και αυτος ανοιγει αλλα η οθονη δεν ανταποκρινεται και χρειαζεται 2-3 restart μεχρι να ανοιξει και η οθονη. αλλα δεν ειναι μονο αυτο ακομα και οταν ανοιγει ενω κανω μια μικρη λειτουργια οπως να βλεπω βιντεο στο youtube ο υπολογιστης κολλαει και ακομα τυχαινει να φριζαρει τελειως και η οθονη. ακομα και τωρα που πληκτρολογω τα γραμματα εμφανιζονται με χρονοκαθυστερηση. εχω προσπαθησει τα παντα οπως scan με antivirus και malwarebytes , bios update της μητρικης και ψαξιμο στο ιντερνετ αλλα δεν εχω βρει κατι αντιστοιχο . οταν ξεκιναει να κολλαει ο υπολογιστης απο το msi afterburner παιρνω την αντιστοιχη εικονα(φαινεται πιο κατω) που δειχνει το gpu clock να ειναι στο μαξιμουμ και το gpu usage sto 100% και τονιζω οτι αυτο συμβαινει σε μια απλη διεργασια και οχι στα παιχνιδια . οι θερμοκρασιες ειναι φυσιολογικες γυρω στους 25 βαθμους . το μεγαλο θεμα μου ειναι οτι σαν λαγκαρει ολοκληρο το συστημα και ακομα και ο κενσορας να τηλεμεταφερεται και οταν αυτο συνεχιστει για κανενα λεπτο τοτε ο υπολογιστης κολλαει  εντελεως και θελει επανεκινησει απο το κουμπι . πριν απο την αναβαθμηση δεν ειχα κανενα απολυτως προβλημα με τον υπολογιστη .

το συστημα μου ειναι αυτο:

PSU (Τροφοδοτικό & Watt): coolermaster G550M

Motherboard (Μητρική): ASUSTeK COMPUTER INC. Z170-K (LGA1151)

CPU (Κεντρικός επεξεργαστής): intel core i7 6700

RAM (Μνήμη συστήματος): 8,00GB Dual-Channel 

*GPU: Sapphire Radeon RX 580 NITRO+ Special Edition 8GB

*MONITOR LG Monitor 29" 29UM59

*windows 7 

θα εκτιμουσα παρα πολυ μια γνωμη και αν εχετε να προτεινεται κατι. σας ευχαριστω για το χρονο σας

48383509_207189796834310_2578337080459395072_n.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...