Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 158
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Mike83GR είπε

Γεια σας, παιδιά! Επειδή αύριο θα πάω σε κατάστημα να προβώ στην αγορά για αυτήν την υπέροχη προσφορά και ευχαριστώ με την σειρά μου το παιδί που την ανέβασε! Να ρωτήσω... Σε ποιο κατάστημα να πάω (γιατί έχω μπερδευτεί) ώστε να είμαι σίγουρος ότι θα πάρω την σωστή έκδοση, την ver.2 δηλαδή, ή υπάρχει κάτι έξω στην συσκευασία που το διευκρινίζει ότι είναι η ver.2; Κωδικος προϊόντος πχ; 

Θα πρέπει να κοιτάξεις αν έχει τον κωδικό CUH-ZVR2. Όμως δεν γνωρίζω αν στη συγκεκριμένη συσκευασία αναγράφεται. Αυτό θα πρέπει να το επιβεβαιώσει/διαψεύσει κάποιος που το πήρε ήδη.

Επεξ/σία από johnpap21
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, johnpap21 είπε

Θα πρέπει να κοιτάξεις αν έχει τον κωδικό CUH-ZVR2. Όμως δεν γνωρίζω αν στη συγκεκριμένη συσκευασία αναγράφεται. Αυτό θα πρέπει να το επιβεβαιώσει/διαψεύσει κάποιος που το πήρε ήδη.

επιβεβαιώνω τον παραπάνω κωδικό βρίσκεται στην πίσω πλευρά του κουτιού κάτω αριστερά αγορά από mediamarkt ....

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, Adamakos33 είπε

το πήγαν όλοι 229 

Κι ελεγα μόλις πάει 12 το βράδυ να το πάρω από το Γερμανό με 10% επιστροφή! 🤣

Δημοσ.

εγω παντως που περιμενω αυριο απο πλαισιο , λογικα δεν θα παραλαβω. Προλαβα και εβαλα παραγγελια κοτσο για το v2. Ειναι κανεις που πειρε απο plaisio να μας πει αν ειναι το v1 η v2 ? Τηλεφωνικα και κοτσο και πλαισιο μου ειπαν πως δινουν το v1 (κατα τις 11 το πρωι).

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, GrecoPrimo είπε

εγω παντως που περιμενω αυριο απο πλαισιο , λογικα δεν θα παραλαβω. Προλαβα και εβαλα παραγγελια κοτσο για το v2. Ειναι κανεις που πειρε απο plaisio να μας πει αν ειναι το v1 η v2 ? Τηλεφωνικα και κοτσο και πλαισιο μου ειπαν πως δινουν το v1 (κατα τις 11 το πρωι).

Πλαίσιο είναι το v1 και κότσο είναι το ν2. Αν αποφασίσεις να μην πάρεις το ν1 από το πλαίσιο... Ενδιαφέρομαι να το πάρω εγώ με κάποιο τρόπο... Αν μπορείς να μιλήσουμε με πμ... 

Δημοσ.

Το mega pack δεν είναι καινούργιο ως προιόν? Επομένως υπάρχουν και mega pack με την παλιά έκδοση του VR, την CUH-ZVR1 ?

Η λογική λέει πως μάλλον θα πρέπει όλα τα ,mega pack  να είναι με τη νέα έκδοση του VR ,την CUH-ZVR2, αφού τα mega pack  πρώτη φορά τώρα κυκλοφόρησαν νομίζω!

Γνωρίζει όμως κανείς πιο έγκυρα/σίγουρα να μας διαφωτίσει?

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και εγώ πιστεύω ότι δεν μπορεί το mega pack που η Sony κυκλοφόρησε πριν από 10 μέρες σε όλο τον κόσμο να έχει την παλιά έκδοση...

Εγώ έβαλα παραλαβή από κατάστημα του Πλαισίου στις 21/12 οποτε και θα έχουν ξεκαθαρίσει όλα (και θα έχω δει και τι άλλη προσφορά θα βγει μέχρι τότε)...

Πάω τσεκάρω και από κοντά την έκδοση και ανάλογα αποφασίζω...

Έτσι κι αλλιώς λεφτά αυτή την περίοδο γιοκ οπότε προσέχουμε...

Η έκδοση πρέπει να είναι μία δεν μπορεί η αντιπροσωπεία που έκανε την εισαγωγή και τη διανομή να μοίρασε στους μισούς παλιά και στους άλλους την καινούρια...

Επεξ/σία από Nextnet
Δημοσ.

Και ομως παιδια ειδα φωτογραφια απο παιδι που δουλευει στο public γλυφαδας και ο οποιος ΣΙΓΟΥΡΑ ξερει και λεει οτι ειναι V1

Δημοσ.

Πες του φιλου σου να στειλει φωτογραφια με τον κωδικο στο κουτι. Ουτε καν που θα ξερει την διαφορα του ενος απο του αλλου

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, nteminio είπε

Πες του φιλου σου να στειλει φωτογραφια με τον κωδικο στο κουτι. Ουτε καν που θα ξερει την διαφορα του ενος απο του αλλου

Μπα χλωμο πλεον, πουληθηκαν. Προφανος η τιμη που βαλαν ηταν η σωστη και οπου εμφανιζονταν πακετα φευγαν πολυ γρηγορα.
Δεν ειμαι φιλος μου, ειναι ενας διαχειριστης απο την ομαδα PlayStationNationGR στο facebook, μαλλον ξερει περισσοτερα απο ολους μας εδω μεσα.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1119134434914408&set=gm.2224979224425083&type=3&theater&ifg=1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...