dim_plo Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, liverpoolman είπε Aυτα τα 29 ευρω μπορω να τα παρω κατευθειαν? εννοω με αφαιρεση του ποσου απο την τελικη τιμη στα media? Αρχικώς να τονίσω πως το προς επιστροφή ποσό θα είναι 22,90€ και πως θα χρειαστεί να πληρώσεις το σύνολο του ποσού (229€). Κάποιες ώρες/ ημέρες μετά την αγορά σου, όταν η τράπεζα κάνει εκκαθάριση της συναλλαγής σου, θα πιστώσει στο λογαριασμό σου την επιστροφή που δικαιούσαι υπό τη μορφή Yellows. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχεις ενεργοποιήσει το πρόγραμμά επιβράβευσης Yellows στον λογαριασμο ο οποιος ειναι συνδεδεμένος με την κάρτα που θα χρησιμοποιήσεις πριν προχωρήσεις σε κάποια συναλλαγη. Τα Yellows που θα συλλέξεις θα μπορείς να τα εξαργυρώσεις σε μελλοντική αγορά σου. Αν λοιπόν υποθέσουμε ότι κάποια άλλη στιγμή θα κάνεις μια ακόμη αγορά από Mediamarkt, θα μπορείς να εξαργυρώσεις τα Yellows που έχεις στο πορτοφόλι σου και να έχεις άμεση έκπτωση στη δευτερη αγορά σου. Μπορείς να δεις εδώ τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις του προγράμματος. @Evebody Χθες παρέλαβα από Κωτσόβολο και επιβεβαιώνω ότι ο κωδικός του PSVR είναι ο CUH-ZVR2. Έκανα και ένα ιδιαίτερο μάθημά στον πωλητή για να ξέρει σε περίπτωση που κάποιος άλλος από εμάς ενδιαφερθεί για την έκδοση του PSVR. 😆 Καλή απόλαυση σε όλους μας! Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2018 από dim_plo
ison Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Ειμαι στο τσακ να το χτυπησω...απλα εχω ενα buyers remorse οτι στο τελος θα σκονιζεται....
katsikoula Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 σήμερα παρέλαβα το Mega Pack από Γερμανό. Είναι V2!!!!! Καλό μας "τρόμαγμα"
Edel Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Ρε παιδιά, από πάμπλικ έχει παραλάβει κανείς? Έκανα τη παραγγελία αλλά ακόμα ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Και αύριο βγαίνω σε άδεια μέχρι τις 2 Γενάρη
L-Griever Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 21 λεπτά πριν, Edel είπε Ρε παιδιά, από πάμπλικ έχει παραλάβει κανείς? Έκανα τη παραγγελία αλλά ακόμα ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Και αύριο βγαίνω σε άδεια μέχρι τις 2 Γενάρη Δεν έχεις άδικο. Γενικά τα public αργούν να τα φέρνουν ενώ στα άλλα μαγαζιά γρηγορότερα. Να μην είναι διαθέσιμο οκ αλλά να είναι και να κάνουν 1 εβδομάδα; Τέλος πάντων. Κάνε υπομονή μέχρι την Παρασκευή αλλιώς πάρε τηλ. Εγώ την έχω ακόμα την παραγγελία στα 200 ευρώ και δεν ήρθε ακόμα. Αν έρθει όποιος θελήσει να μου στείλει μήνυμα σήμερα. Η παραγγελία θα έρθει Τσιμισκή στη Θεσσαλονίκη.
dimidi Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 και γω περιμενω απο public. ενω εχει στοκ στο mall, στο χαλανδρι απ οπου εχω βαλει παραλαβη δεν εχει τιποτα.
johnpap21 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Παρέλαβα από mediamarkt και ναι είναι το V2. Στα δικά σας οι φακοί είχαν προστατευτικές ζελατίνες ή απολύτως τίποτα όπως στο δικό μου; Στο κάτω μέρος στον δεξί φακό παρατήρησα μια γραμμή μερικών χιλιοστών που ελπίζω να είναι κάτω από το τζάμι στο πλαστικό και φαίνεται αν ρίξω φως επάνω του. Είχε δύο κλειδιά 1 για το VR Worlds και 1 για τα υπόλοιπα 4 παιχνίδια.
gregdel Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 7 ώρες πριν, johnpap21 είπε Παρέλαβα από mediamarkt και ναι είναι το V2. Στα δικά σας οι φακοί είχαν προστατευτικές ζελατίνες ή απολύτως τίποτα όπως στο δικό μου; Στο κάτω μέρος στον δεξί φακό παρατήρησα μια γραμμή μερικών χιλιοστών που ελπίζω να είναι κάτω από το τζάμι στο πλαστικό και φαίνεται αν ρίξω φως επάνω του. Είχε δύο κλειδιά 1 για το VR Worlds και 1 για τα υπόλοιπα 4 παιχνίδια. Τα ιδια ακριβώς! Ισως κατι γινεται με καποια αντανακλαση! 1
Kosvog20 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Παιδιά εγω μάλλον δε θα χρειαστώ τους κωδικούς σκέφτομαι να τους πουλήσω σε κάποιον που θα τα παίξει είναι 2 κωδικοί όπως ανέφεραν οι συμφορουμιτες ένας με 4 game doom Skyrim astrobot wipeout και ένας με το vr worlds 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις