dinos234 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Έχω τα logitech z5500 τα οποία θελω να τα συνδέσω με ένα μόνιτορ της lg που έχω εδώ και λίγα χρόνια από έξοδος βγαζει μια θήρα 3.5 μια hdmi και μια dvi πριν καιρό όταν συνδεσα τα logitech z5500 έπαιρνα από τις κονσόλες ήχο συνδέοντας το πράσινο καλώδιο στην θύρα 3.5 του μόνιτορ είχα ήχο αλλά πλέον όχι το μόνο που ακούγεται είναι ένα βουητό και παράσιτα έχει κανείς καμιά λύση ?
micos000 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Πρέπει να δοκιμάσεις τα ηχεία σε υπολογιστή απευθείας ή σε κονσόλα με audio out να δεις αν δουλεύουν και δεν κάηκαν. Μετά θα ψαχτείς για το monitor.
dinos234 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, micos000 είπε Πρέπει να δοκιμάσεις τα ηχεία σε υπολογιστή απευθείας ή σε κονσόλα με audio out να δεις αν δουλεύουν και δεν κάηκαν. Μετά θα ψαχτείς για το monitor. Το έχω κάνει με κινητό τάμπλετ απευθείας με το καρφί και δουλεύουν. Το μόνιτορ θέλει να κοιτάξω με κάτι αλλά ηχεία αν βγάζουν ήχο η χάλασε η 3.5 θύρα του μόνιτορ. Μετά για αλλαγή μόνιτορ αν και θέλω δυστυχώς για ένα καλό είναι ακριβά και δεν έχω τώρα να δώσω 500 και. Σκέφτηκα να αγοράσω ένα hdmi splitter με υποδοχή optical και με υποδοχή για καρφί άσπρο κόκκινο αλλά δεν ξέρω αν θα δουλέψει για να το πάρω 30 με 35 κάνει και μετά είδα και το Logitech console κάτι λέγεται έχει από την μια 3 υποδοχές για τα καρφιά και βγάζει έξοδο σε 2 και εκείνο 30 το λιγότερο το βρίσκω αλλά δεν ξέρω αν δουλέψει. Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2018 από dinos234
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα