Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1) Το ποσό που διαθέτουμε:200-350
2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): social media , youtube , internet, παιχνιδια , χαρτες google κ.α.
3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: 5,5 και πανω 
4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.):-
5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; ναι 
6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM;οχι
7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; οχι
😎 Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; ναι
9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; οχι 
10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; οχι
11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; θελω να βγαζει μια μερα έντονης χρησης 
12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; μονο Ελλαδα
13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); οχι
14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; καινουριο

ευχαριστω !!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για μένα αφού κοιτάς και έξω τσέκαρε γενικά αυτά τα 3 μοντέλα έξω από banggood καλύτερα ποιο αξιοπιστο... Xiaomi Mi8, xiaomi mi mix2s, huawei mate 10 pro..! Aν θες βοηθεια πες.. Πάντως εγώ με σειρά θα έπαιρνα mate 10 pro, xiaomi Mi8, xiaomi mi mix2s... Το mate υπερτερεί στα άλλα 2 σε μπαταρία βίντεο σίγουρα και δεν έχει notch και παραπάνω μπάντες από τα άλλα 2 άρα έχεις καλύτερη κάλυψη δικτυου.. Το xiaomi Mi8 έχει καλύτερο επεξεργαστή από το mate.. Και το Mi8 vs mimix 2s το Mi8 υπερτερεί σε amoled οθόνη και καλύτερη κάμερα ενώ το mimix 2s έχει ασύρματη φόρτιση και κεραμική κατασκευή ενώ τα αλλα 2 από γυαλί.. Αν πας μέχρι 400€ κοιτάς από εξω και oneplus  8/128...Αν και φιλικά πάντα δεν θα έδινα τέτοιο πόσο εγώ για κινητό από εξωτερικό με εγγύηση μπέρδεμα γτ είναι μεγάλο ποσό για μένα θα το αγοραζα από εδώ με εγγύηση εδώ ή έστω ελαφρα μεταχ/νο ή σφραγισμένο από κάνα μέλος εδώ. 

Επεξ/σία από kp1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, GP46047 είπε

1) Το ποσό που διαθέτουμε:200-350
2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): social media , youtube , internet, παιχνιδια , χαρτες google κ.α.
3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: 5,5 και πανω 
4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.):-
5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; ναι 
6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM;οχι
7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; οχι
😎 Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; ναι
9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; οχι 
10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; οχι
11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; θελω να βγαζει μια μερα έντονης χρησης 
12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; μονο Ελλαδα
13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); οχι
14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; καινουριο

ευχαριστω !!!

Το Nokia 7 plus και θα σου μείνουν και ρέστα.

Με Pure Android, μεγάλη μπαταρία, αρκετά καλή κάμερα,NFC, ξεχωριστή υποδοχή για ακουστικά, γρήγορη φόρτιση,Snapdragon επεξεργαστή, χωρίς notch,έχει πάρει ήδη την Pie.

Αρνητικό δεν έχει ραδιόφωνο.

http://skyfon.gr/NOKIA-7-PLUS-4GB-64GB-BLACK-EU?ref=bestprice.gr

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Με Pure Android, μεγάλη μπαταρία, αρκετά καλή κάμερα,NFC, ξεχωριστή υποδοχή για ακουστικά, γρήγορη φόρτιση,Snapdragon επεξεργαστή, χωρίς notch,έχει πάρει ήδη την Pie.

BestPrice iconNOKIA 7 PLUS 4GB 64GB BLACK EU (253,50€ στο Skyfon)

Και εγώ το σκέφτηκα αλλά δεν έχει τόσο καλή κάμερα όσο τα άλλα 3 που του είπα για αυτό.. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, kp1 είπε

Και εγώ το σκέφτηκα αλλά δεν έχει τόσο καλή κάμερα όσο τα άλλα 3 που του είπα για αυτό.. 

Για τα λεφτά του και για εξοικονόμηση χρημάτων είναι ότι καλύτερο.

Αν τον καλύπτουν αυτά που δίνει ξεχνάει τα άλλα και προχωράει.

Τώρα όσο για κάμερα πιστεύω ανταποκρίνεται αξιοπρεπέστατα στο επίπεδο του.

Εξάλλου δεν λεει ότι διαθέτει 350€ αλλά 200-350€ ,οπότε δεν χρειάζεται να χαλάσει όλο το μπάτζετ του .

Επεξ/σία από saruman123
  • Like 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, saruman123 είπε

BestPrice iconNOKIA 7 PLUS 4GB 64GB BLACK EU (253,50€ στο Skyfon)

Σε αυτα τα χρηματα υπαρχεις και το honor play , πιστεύεται οτι δεν αξιζει σε σχεση με το νοκια , επιπλεον σκέφτομαι το mi 8 γιατι γενικα δεν ειμαι απο τα ατομα που αλλαζουν συχνά κινητά, και θα ηθελα να το κρατησω για κανα τριάρι χρονια , και λεω για το mi 8 με τα 6 gb ram , σαν πιο ολοκληρωμένο πακετο και εχει και ωραια σχεδιαση ( υποκειμενικά) , αλλιώς αν δεν αξίζει τοσο η σχεδιαση να παω στο poco f1 αν ειναι το ιδιο με το mi 8.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, GP46047 είπε

Σε αυτα τα χρηματα υπαρχεις και το honor play , πιστεύεται οτι δεν αξιζει σε σχεση με το νοκια , επιπλεον σκέφτομαι το mi 8 γιατι γενικα δεν ειμαι απο τα ατομα που αλλαζουν συχνά κινητά, και θα ηθελα να το κρατησω για κανα τριάρι χρονια , και λεω για το mi 8 με τα 6 gb ram , σαν πιο ολοκληρωμένο πακετο και εχει και ωραια σχεδιαση ( υποκειμενικά) , αλλιώς αν δεν αξίζει τοσο η σχεδιαση να παω στο poco f1 αν ειναι το ιδιο με το mi 8.

Αν έχεις σκοπό να πας στο Mi8 τότε καλύτερα πήγαινε εκεί και άσε το Poco F1.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, GP46047 είπε

το honor play σε σχεση με το νοκια δεν θα μπορέσει να  προσφέρει περισσότερα ή κανω λαθος  

Σε τι?

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Σε τι?

σαν πιο ολοκληρωμένη επιλογη , αλλα και γιατι να παω κατευθειαν στο mi 8 και οχι στο poco 

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, GP46047 είπε

σαν πιο ολοκληρωμένη επιλογη , αλλα και γιατι να παω κατευθειαν στο mi 8 και οχι στο poco 

Η μόνη διαφορά είναι ότι το honor έχει λίγο καλύτερο επεξεργαστή και αυτό ούτε που θα το καταλάβεις γιατί το Nokia έχει Pure android.

Επίσης το honor έχει μείνει στην 8 ενώ το Nokia λόγο Pure έχει ήδη την 9(Pie).

Το Mi8 έχει οθόνη Amoled ,Gorilla glass 5 ,NFC, καλύτερη κάμερα μπρος/πίσω, έχει και OIS .

Αρνητικό δεν παίρνει sd.

Τα θετικά του Poco f1 είναι ότι έχει μεγαλύτερη μπαταρία, ραδιόφωνο ,ξεχωριστή υποδοχή για ακουστικά.

Αρνητικά δεν έχει NFC,είναι πλαστικό,έχουν ακουστεί προβλήματα στην οθόνη (δεν ξέρω αν φτιάχτηκε).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
54 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Η μόνη διαφορά είναι ότι το honor έχει λίγο καλύτερο επεξεργαστή και αυτό ούτε που θα το καταλάβεις γιατί το Nokia έχει Pure android.

Επίσης το honor έχει μείνει στην 8 ενώ το Nokia λόγο Pure έχει ήδη την 9(Pie).

Το Mi8 έχει οθόνη Amoled ,Gorilla glass 5 ,NFC, καλύτερη κάμερα μπρος/πίσω, έχει και OIS .

Αρνητικό δεν παίρνει sd.

Τα θετικά του Poco f1 είναι ότι έχει μεγαλύτερη μπαταρία, ραδιόφωνο ,ξεχωριστή υποδοχή για ακουστικά.

Αρνητικά δεν έχει NFC,είναι πλαστικό,έχουν ακουστεί προβλήματα στην οθόνη (δεν ξέρω αν φτιάχτηκε).

καταλαβα , και το mi 8 lite εχω ακουσει οτι ειναι υποδεέστερο σαν συνολο απο το νοκια. ισχυει;;;

Επεξ/σία από GP46047
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, GP46047 είπε

καταλαβα , και το mi 8 lite εχω ακουσει οτι ειναι υποδεέστερο σαν συνολο απο το νοκια. ισχυει;;;

Ένα θα σου πω.

Παιδί από εδώ είχε το Nokia και πήγε στο lite και το μετάνιωσε από την πρώτη εβδομάδα.

Τώρα θα το πουλήσει και θα ξαναπάρει το Nokia.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, saruman123 είπε

Ένα θα σου πω.

Παιδί από εδώ είχε το Nokia και πήγε στο lite και το μετάνιωσε από την πρώτη εβδομάδα.

Τώρα θα το πουλήσει και θα ξαναπάρει το Nokia.

ναι το εχω διαβασει το θεμα , αλλα μου ειχε κανει εντυπωση διοτι εχουν τον ιδιο επεξεργαστη και ram  και ειχαν τοσο μεγαλυ διαφορα στην εμπειρια χρησης , μονο και μονο για το pure android

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, GP46047 είπε

ναι το εχω διαβασει το θεμα , αλλα μου ειχε κανει εντυπωση διοτι εχουν τον ιδιο επεξεργαστη και ram  και ειχαν τοσο μεγαλυ διαφορα στην εμπειρια χρησης , μονο και μονο για το pure android

Αν δεν έχεις δουλέψει pure δεν μπορείς να ξέρεις.

Νομίζω ότι ενδέχεται να μην θες μετά να φύγεις 😁

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...