fbcl2 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Καλησπέρα. Αγόρασα κινητό ελληνικής αντιπροσωπίας και μου χάλασε η οθόνη εντός εγγύησης. Πρέπει να απευθυνθώ στο κατάστημα που το πήρα ή απευθείας στην αντιπροσωπία; Στο κατάστημα μου είπαν από το τηλέφωνο να πάω στην αντιπροσωπία (ίσως για να γλυτώσουν δουλειά), κάτι που δε με βολεύει.
filip123go Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Πες μας την αντιπροσωπία . Κάποιες στέλνουν κουριερ στο σπιτι.
SeNNinhA Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, fbcl2 είπε Καλησπέρα. Αγόρασα κινητό ελληνικής αντιπροσωπίας και μου χάλασε η οθόνη εντός εγγύησης. Πρέπει να απευθυνθώ στο κατάστημα που το πήρα ή απευθείας στην αντιπροσωπία; Στο κατάστημα μου είπαν από το τηλέφωνο να πάω στην αντιπροσωπία (ίσως για να γλυτώσουν δουλειά), κάτι που δε με βολεύει. Υπαρχουν δυο ειδων εγγυησεις: 1) Η «εμπορικη» εγγυηση που δινεται απο τον κατακασκευαστη και δεν υποκειται σε ελαχιστα χρονικα ορια (οσο θελει δινει) και ειναι ευθυνη του κατασκευαστη (αρα της αντιπροσωπειας) να το επισκευασει 2) Η «νομιμη» εγγυηση που εχει ελαχιστη χρονικη περιοδο 2 ετων και ειναι υπο την ευθυνη του τελικου πωλητη και κανενος αλλου. Η παγιδα σε αυτη ειναι οτι αφορα ελλατωματα που προυπηρχαν της πωλησης. Και μεχρι τους 6 πρωτους μηνες τεκμαιρεται αυτοματα οτι το ελάττωμα προυπηρχε της πωλησης αλλα μετα τους 6 μηνες ο αγοραστης πρεπει να αποδειξει οτι το ελάττωμα προυπηρχε της πωλησης. Αποφασιζεις και επιλεγεις
saruman123 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 22 ώρες πριν, fbcl2 είπε Καλησπέρα. Αγόρασα κινητό ελληνικής αντιπροσωπίας και μου χάλασε η οθόνη εντός εγγύησης. Πρέπει να απευθυνθώ στο κατάστημα που το πήρα ή απευθείας στην αντιπροσωπία; Στο κατάστημα μου είπαν από το τηλέφωνο να πάω στην αντιπροσωπία (ίσως για να γλυτώσουν δουλειά), κάτι που δε με βολεύει. Κανονικά αν είναι σοβαρό το κατάστημα πρέπει να αναλάβει εκείνο να το στείλει. Εφόσον λοιπόν σου είπε να το στείλεις εσύ από την μια είναι καλό λόγο ότι θα ξέρεις ότι το πηγές εσύ ο ίδιος και από την άλλη θα εχεις μια άμεση επαφή και θα γνωρίζεις τι θα έχει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα