soundmaster Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 17/1/2019 στις 3:25 ΜΜ, risingsun είπε Ναι υπαρχει τροπος.Με priority direct δεν εχεις κανενα προβλημα απ'οτι λενε... Φίλε μου σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Δεν έχω ιδέα τι είναι αυτό! Που και με ποιο τρόπο θα μπορούσα να παραγγείλω με αυτό τον τρόπο; Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2019 από soundmaster
risingsun Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, soundmaster είπε Φίλε μου σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Δεν έχω ιδέα τι είναι αυτό! Που και με ποιο τρόπο θα μπορούσα να παραγγείλω με αυτό τον τρόπο; Τιποτα να εισαι καλα! Απο banggood και απο gearbest κοιτα να λεει τροπος αποστολης priority direct mail η priority line η αν λεει κατι απο ευρωπη.Αυτο σημαινει οτι το δεμα σου απο κινα θα περασει απο ευρωπη να σφραγιστει με νεα συσκευασια(οτι ηρθε απο ευρωπη) και ετσι δεν θα εχεις θεμα με τελωνεια...
soundmaster Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Στις 18/1/2019 στις 6:59 ΜΜ, risingsun είπε Τιποτα να εισαι καλα! Απο banggood και απο gearbest κοιτα να λεει τροπος αποστολης priority direct mail η priority line η αν λεει κατι απο ευρωπη.Αυτο σημαινει οτι το δεμα σου απο κινα θα περασει απο ευρωπη να σφραγιστει με νεα συσκευασια(οτι ηρθε απο ευρωπη) και ετσι δεν θα εχεις θεμα με τελωνεια... Ευχαριστώ αδελφέ, θα το τσεκάρω αμέσως! Να είσαι καλά και καλή συνέχεια! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα