Brashida Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπερα,καταρχας δεν ξερω αν ειναι σε σωστη κατηγορια το θεμα αυτο αν οχι ζητω συγνωμη..Εχω ενα θεμα με το κodi το εγκατεστησα προσφατα και στον υπολογιστη μ μεσω windows store που με οδηγησε η επισημη σελιδα του kodi το ιδιο ακριβως εκανα και με το κινητο απο playstore..Δοκιμασα να κατεβασω ενα addon για να βλεπω λιβε αγωνες τεσπα το εκανα εγκατασταση με μορφη zip μετα οταν πηγα να το κανω install repository μου εβγαλε ενα μυνημα πανω δεξια ειναι αυτο εδω:the dependency on script module dateutil version 0.0.0..Τι μπορω να κανω για να λυθει?Μηπως πρεπει να κατεβασω αλλη εκδοση? Να πω οτι το ιδιο προβλημα μ βγαζει και απο PC και απο Κινητο! Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2018 από Brashida
jim_p Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Πριν πω οτιδηποτε αλλο, ποιο ειναι το προσθετο το οποιο εβαλες?
Brashida Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Είναι το sportsdevil το οποίο το εγκατεστησα με κάποιο τρόπο αλλά δεν δουλεύει καλά λείπει ένας φάκελος και έχει μερικά πρόβληματα..Αυτό που έκανα αν θυμάμαι καλά είχα εγκαταστησει music addons και ακόμη κάτι από το συγκεκριμένο addon και τέλος εγκατεστησα το video addons
jim_p Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Το sportsdevil εχει σταματησει να βγαινει εδω και 9+ μηνες. Δεν ξερω σε ποιο repo-χωματερη το βρηκες, αλλα σε συμβουλευω να το βγαλεις και τερμα. Η δευτερη προταση σου δεν βγαζει νοημα. Δεν υπαρχει προσθετο με ονομα "video addons", απλα ολα τα προσθετα που σχετιζονται με βιντεο, πχ youtube, twitch κλπ (απο τα νομιμα) συγκαταλεγονται στα video addons.
Brashida Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Οκ κατάλαβα έκανα χαζομάρα όντως δεν υπάρχει πρόσθετο.. Μπορείς να Μ προτείνεις κάποιο πρόσθετο εσύ ώστε να μπορώ να βλέπω οτε και νόβα?
jim_p Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Δεν υπαρχει προσθετο που να δειχνει συνδρομιτικα καναλια και σιγουρα το sportsdevil δεν ηταν τετοιο. Αν θες κατι για να βλεπεις αθλητικα, ψαξε για το πως θα βαλεις τα plexus και sparkle. Εχω πει για αυτα στο μεγαλο θεμα με το kodi και τα προσθετα του.
stamy Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Το Sportdevil λειτουργεί κανονικά. και επίσης δείχνει συνδρομητικά κανάλια. ψάξτο λίγο στο youtube και θα βρείς πολλά τέτοια αλλά να έχεις υπόψη σου ότι γενικά τα κόβουν κάθε λίγο και λιγάκι.. αλλά.. σε γενικές γραμμές μπορείς να δείς. εγώ τα χρίστουγεννα για παράδειγμα είδα κανονικά Cosmote Cinema1 και 4. και είδα και OTE Ποδόσφαιρο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα