geioannou Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) και ξαφνικα μια γραμμη απο επανω μεχρι κατω στην οθονη!!! χαθηκε δηλαδη να ειναι ενα Pixel !!!! τι μπορει να ειναι, μπορω να κανω κατι ? Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2018 από geioannou
9-11 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μία μόνο; Στο δικό μου monitor (ένα παλιό Dell 2209WA που τυγχάνει και refurbished) έχει τρεις! Όλες μπλε χρώματος. Το καλό είναι πως το φαινόμενο είναι παροδικό· παρουσιάζεται στα πρώτα λεπτά λειτουργίας της οθόνης και σταδιακά (αφού «ζεσταθεί»/μετά από 5′ ~ 10′) επανέρχεται στο κανονικό. Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2018 από 9-11
Lakou Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Επειδή το έχω δει να συμβαίνει συχνά, για να μην μπούμε σε τεχνικά πράγματα, το ποιο απλό που μπορείς να κανείς είναι να πιέσης το πλαστικό και όχι το τζαμί πάνω ή κάτω και θα δεις λογικά ότι θα εξαφανιστή.... ..
geioannou Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Lakou είπε Επειδή το έχω δει να συμβαίνει συχνά, για να μην μπούμε σε τεχνικά πράγματα, το ποιο απλό που μπορείς να κανείς είναι να πιέσης το πλαστικό και όχι το τζαμί πάνω ή κάτω και θα δεις λογικά ότι θα εξαφανιστή.... .. μηπως να μπουμε σε τεχνικα θεματα γιατι οταν το εκανα η γραμμη απο μια εγινε δυο!!!
Lakou Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 10 ώρες πριν, geioannou είπε μηπως να μπουμε σε τεχνικα θεματα γιατι οταν το εκανα η γραμμη απο μια εγινε δυο!!! Όχι ρε φίλε ... πρέπει να προσπαθήσεις και να βρει που και ποσό να το πιέζεις... εμένα διορθώνει με χτυπηματακι... για να καταλάβεις τι περίπου συμβαίνει και να στο πω όσο πιο απλά γίνεται το σήμα στην οθονη μεταφέρεται από το πάνελ με δυο μεγάλες ταινίες η οποίες είναι συνήθως πάνω και κάτω στην οθονη αυτή για κάποιο λόγο σπάει για αυτό και δείχνει αυτή τη γραμμή ενώ όταν το πιέζεις ενώνεται και δουλεύει συνήθως όταν εντοπίσεις που στρώνει λύνεις την οθονη και βάζεις λίγη ταινία ώστε να είναι μόνιμα πιεσμένο ώστε να δουλεύει.... η ουσία όμως είναι ότι αυτή η ταινία δεν αντικαθίσταται δηλαδή δεν επισκευάζεται απλά αν έχεις υπομονή διορθώνεται..... υπόψην δεν είμαι κανένας μηχανικός απλά παθών είμαι και εγώ και απλά σου λέω την εμπειρία μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα