Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
45 λεπτά πριν, tonypapadovic είπε

Και γω είμαι από αυτούς που γούσταρα και συνεχίζω να γουστάρω να αγοράζω τα δισκάκια. 

Kαταλαβαίνω τον konnak και τους προβληματισμούς του, όντως υπάρχουν διάφοροι πρακτικοί λόγοι που και με μένα με έκαναν να κάνω λίγο πίσω. Εκτός αυτού, το θέμα του τι είναι σημαντικό/προτεραιότητα είναι υποκειμενικό και σίγουρα και αυτό έπαιξε τον ρόλο του και σε μένα μεγαλώνοντας.

Πάντως το βάζω το BD εγώ στο PS4, δεν τα έχω όλα να κάθονται να είμαι ειλικρινής. Θα δω και 3D μία στο τόσο στην TV. 

Έχω βέβαια και κάμποσα σφραγισμένα συλλεκτικά που όντως η αξία τους είναι μεγάλη πλέον καθώς είχαν κυκλοφορήσει σε περιορισμένα αντίτυπα (<1000) και είχαν εξαντληθεί μέσα σε λεπτά (πχ steelbooks από Ασία).

Κατά καιρούς κάνω κάποιες εκκαθαρίσεις ώστε να αδειάσει λίγο ο χώρος (έχω πολλά steelbooks που δεν νομίζω ότι τα θέλω όλα :P)

Τα απλά DVD μου πρέπει να ψάξω να τα βρω στο πατρικό :ph34r:

Τότε μάλιστα, 10-15 χρόνια πίσω βγαίναν και στην Ελλάδα αρκετές συλλεκτικές εκδόσεις ταινιών με αγαλματίδια κ.λπ.

Αν εχεις οντως κανα συλλεκτικο ή οτιδηποτε απο original retail που δεν χρειαζεσαι θα χαρω να μου τα στειλεις σε ενα π.μ. να κοιταξω μηπως με ενδιαφερει κατι. :D

Επεισης γνωριζεις αν βγαινουν ακομα συλλεκτικες με αγαλματιδια ακομη και απο εξωτερικο ή τις εχουν καταργησει τελειως πλεον απο παντου?

30 λεπτά πριν, liakinen είπε

Νομίζω οι περισσότεροι λέμε για Blu-ray Rips/Encodes που τα φέρνει ο θείος μας ;)

Ναι το καταλαβα αλλα ειπα να ρωτησω μπας και. :)

Επεξ/σία από kjtzemis
  • Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν το νημα παιζει και ως αγγελια ζητησης...οποιος εχει bd του Χιτσκοκ και δεν τα θελει ας μου στειλει ενα μηνυμα :D

Εχω μονο 4 και ψαχνω και τα υπολοιπα.Εννοειται οτι δεν με ενδιαφερει να τα ξαναδω (τα εχω δει 50 φορες ) , ουτε με ενδιαφερει η εικονα και το dts master, θελω να τα  χαζευω στο ραφι σαν ελαχιστο φορο τιμης στον τιτανα Αλφρεντ :D

Επεξ/σία από bluesattack
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, kjtzemis είπε

Αν εχεις οντως κανα συλλεκτικο ή οτιδηποτε απο original retail που δεν χρειαζεσαι θα χαρω να μου τα στειλεις σε ενα π.μ. να κοιταξω μηπως με ενδιαφερει κατι. :D

Επεισης γνωριζεις αν βγαινουν ακομα συλλεκτικες με αγαλματιδια ακομη και απο εξωτερικο ή τις εχουν καταργησει τελειως πλεον απο παντου?

Ναι το καταλαβα αλλα ειπα να ρωτησω μπας και. :)

Δεν νομίζω ότι τις έχουν καταργήσει εντελώς, όλο και κάτι παίρνει το μάτι μου κατά καιρούς, αλλά μάλλον όχι όπως παλιά

(για τα Hobbit είχαν βγει αντίστοιχα με του Άρχοντα συλλεκτικές με ωραία αγαλματίδια, πάντα θα υπάρχει κάτι από Alien, Terminator, πιο πρόσφατα Transformers θυμάμαι, Independence Day, Βlade Runner 2049 είχαν βγει διάφορα κ.ά.)

edit: σε αγορές Γερμανίας, Γαλλίας οι ταινίες της DC βγαίνουν με αγαλματάκια τώρα που το σκέφτομαι (batman v superman, wonder woman κ.λπ.)

Επεξ/σία από tonypapadovic
Δημοσ.

καλησπέρα κ απο εμένα. η όλη φάση δεν είναι μονο για τις ποιότητες της κάθε ταινίας,απλά κ μόνο για το φετίχ. παρόμοιο με τουσ μουσικούς δίσκους. έχω χιλιάδες και απλά τους κοιτάω γιατί πλέον ακόυω τα πάντα ψηφιακά. δεν έχω σταματήσει ΄μως την αγορά τους. συνεχίζω φανατικά.

αυτό που θέλω να ρωτήσω και αν μπορεί κάποιος να μ απαντήσει στα γρήγορα. έχω ταινία στον σκληρό μου(πχ star trek into darkness) που την έχω βρει σε 720 resolution και οταν την βλπεπω στην 50άρα μου οθόνη σπέρνει! η συγκεκριμένη όμως ταινία παίζει και στο νετφλιξ σε φορμα hd. ποια είναι λοιπον καλύτερη ποιότητα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχει σχεση και με το bitrate , την γραμμη ιντερνετ (προσαρμοζεται σε αυτη το stream) και τον player (tv,media player,pc) κλπ.

Εγω στο pc εχω τιγκαρει τον mpc και τον pot player στα φιλτρα και το sharpness.Οταν την βλεπω την ταινια χωρις αυτα νομιζω οτι βλεπω dvd, ριχνει στα αυτια και στο media player που εχω και στο netflix που βλεπω

https://qz.com/261426/the-hidden-commands-for-diagnosing-and-improving-your-netflix-streaming-quality/

Αν βλεπει καποιος netflix απο το app της tv και εκει φυσικα εχει πληροφοριες

Επεξ/σία από bluesattack
Δημοσ.
15 ώρες πριν, tonypapadovic είπε

Δεν νομίζω ότι τις έχουν καταργήσει εντελώς, όλο και κάτι παίρνει το μάτι μου κατά καιρούς, αλλά μάλλον όχι όπως παλιά

(για τα Hobbit είχαν βγει αντίστοιχα με του Άρχοντα συλλεκτικές με ωραία αγαλματίδια, πάντα θα υπάρχει κάτι από Alien, Terminator, πιο πρόσφατα Transformers θυμάμαι, Independence Day, Βlade Runner 2049 είχαν βγει διάφορα κ.ά.)

edit: σε αγορές Γερμανίας, Γαλλίας οι ταινίες της DC βγαίνουν με αγαλματάκια τώρα που το σκέφτομαι (batman v superman, wonder woman κ.λπ.)

Αγορές Γερμανίας Γαλλίας κλπ εννοείς από αμαζον;;;;

14 ώρες πριν, bluesattack είπε

Εχει σχεση και με το bitrate , την γραμμη ιντερνετ (προσαρμοζεται σε αυτη το stream) και τον player (tv,media player,pc) κλπ.

Εγω στο pc εχω τιγκαρει τον mpc και τον pot player στα φιλτρα και το sharpness.Οταν την βλεπω την ταινια χωρις αυτα νομιζω οτι βλεπω dvd, ριχνει στα αυτια και στο media player που εχω και στο netflix που βλεπω

https://qz.com/261426/the-hidden-commands-for-diagnosing-and-improving-your-netflix-streaming-quality/

Αν βλεπει καποιος netflix απο το app της tv και εκει φυσικα εχει πληροφοριες

Τι φίλτρα βάζεις φιλε μου;και από πιο προγράμμα  τρέχεις τις ταινίες στο pc??

Δημοσ.

Καλές οι συλλογές αλλά όχι dvd. Dvd ποιότητα έχω να δω από το 2007 σε σύγκριση με τα 1080p η διαφορά είναι τεράστια. Εκτός αν είμαστε με 15αρες οθόνες που και πάλι βλέπουμε μεγάλες διαφορές στην εικόνα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, kjtzemis είπε

Αγορές Γερμανίας Γαλλίας κλπ εννοείς από αμαζον;;;;

ναι ναι και αμαζον, πχ από το .fr

Blade Runner 2049

Blade Runner 2049

Wonder Woman

Mad Max Anthology

Justice League

Predator

Επεξ/σία από tonypapadovic
Δημοσ.

ξέρετε κάποιο καλό site για αγορά blueray ταινίες και σειρές? αρκεί να υπάρχουν και ελληνικοί υπότιτλοι. σκέφτομαι να μαζέψω όλα τα star trek ταινίες και σειρές σιγά σιγά για συλλογή

Δημοσ.
7 ώρες πριν, spiritclay είπε

ξέρετε κάποιο καλό site για αγορά blueray ταινίες και σειρές? αρκεί να υπάρχουν και ελληνικοί υπότιτλοι. σκέφτομαι να μαζέψω όλα τα star trek ταινίες και σειρές σιγά σιγά για συλλογή

Φιλαράκι εδω Ελλάδα ένα έχω βρει που αξιζει σαν κατάστημα και εχει αρκετά, απλα πολλές φορές δεν τα εχεις άμεσα διαθεσιμα γτ νομίζω τα εισάγει από έξω με ελληνικούς υπότιτλους εννοείτε.

τσεκαρε το bluerayshop

Δημοσ.

πολύ καλο site με αρκετά sold out όμως...απο τιμές αρκετά καλό.thanks για το info. ψάχνω κ κάτι που να έχει και σειρές ολοκληρομένες εκτός απο ταινίες. ελπίζω να αποφύγω τα public.

Δημοσ.

Απλά έχετε υπόψη σας ότι κάποια από τα εισαγωγής που έχει το hd shop (πχ τα ιταλικά steelbooks που μερικά έχουν ελληνικούς υπότιτλους) μπορείτε να τα βρείτε κατευθείαν από το αμαζον.ιτ.

Γενικά η αγορά της Τσεχίας (filmarena.cz) παραδοσιακά έχει σε μπόλικα δισκάκια ελληνικούς υπότιτλους

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, spiritclay είπε

πολύ καλο site με αρκετά sold out όμως...απο τιμές αρκετά καλό.thanks για το info. ψάχνω κ κάτι που να έχει και σειρές ολοκληρομένες εκτός απο ταινίες. ελπίζω να αποφύγω τα public.

Ναι από sold out γίνεται χαμός εκεί μέσα δυστηχως και είναι πολλα κομμάτια που γλυκοκοίταζα.

απο τιμές έχουν πολλές εκπτώσεις κιολας τωρα λόγο ημερών, κατα τα αλλα νορμαλ.

6 ώρες πριν, tonypapadovic είπε

Απλά έχετε υπόψη σας ότι κάποια από τα εισαγωγής που έχει το hd shop (πχ τα ιταλικά steelbooks που μερικά έχουν ελληνικούς υπότιτλους) μπορείτε να τα βρείτε κατευθείαν από το αμαζον.ιτ.

Γενικά η αγορά της Τσεχίας (filmarena.cz) παραδοσιακά έχει σε μπόλικα δισκάκια ελληνικούς υπότιτλους

Μόλις μπήκα να τσεκάρω filmarena μιας και δεν το ήξερα καν αλλα δεν βγάζω άκρη με το νόμισμα  και την γλώσσα.

Edit: οκ γυρισα στα αγγλικα στην γλωσσα και παραλληλα διπλα απο την τιμη μου εμφανιζε και ευρω...πολυ ωραιο καταστημα με πολυ πραγμα μεσα, ειδια σε limited collectors γινετε χαμος.

Επεξ/σία από kjtzemis
  • 5 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα σε ολους.

Ειπα να δωσω και παλι λιγο "ζωη" στο τοπικ μπας και αποσπασουμε καμια κουβεντουλα μεταξυ μας οσοι ενδιαφερομαστε και ασχολουμαστε εννοειται με συλλογες.

Απο τα χριστουγεννα λοιπον που ειχα ανοιξει το θεμα μεχρι και σημερα εγιναν αρκετες προσθηκες στην συλλογη μου και απο βδομαδα περιμενω κιαλλα κομματια.

Παραθετω παρακατω φωτο με το τι εχω μεχρι στιγμης...ελπιζω να γινει κουβεντουλα και να ανεβασει και κανεις αλλος φωτο απο δικια του "συλλογη" να χαζεψουμε και να κουβεντιασουμε.

Photo 24-05-2019, 05 52 18.jpg

Επεξ/σία από kjtzemis
  • Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...