azazil1190 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Τα φωτα σας παρακαλώ. Μιας και δεν το εχω ξανακανει. Εχω αυτη την στιγμη εγκατεστημενα τα enterprises 10 64bit,τα οποία ειναι για πεταμα. Γίνεται με key γνησιο παντα, να τα αλλαξω σε home η pro 64 με activation? 1
micos000 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Τι εννοείς ότι είναι για πέταμα; Ποια έκδοση enterprise έχεις; (WINDOWS+R και winver) Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2018 από micos000
azazil1190 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 27 λεπτά πριν, micos000 είπε Τι εννοείς ότι είναι για πέταμα; Ποια έκδοση enterprise έχεις; (WINDOWS+R και winver) Εγιναν για πεταμα.Τωρα το διατύπωσα καλυτερα. Η εκδοση ειναι παλια, η 1602. Προσπαθησα να κανω το τελευταίο update 1809 αλλα μου βγαζει μήνυμα οτι δεν μπορει να γινει. Προσπαθώ να αποφύγω το φορματ απο την μια αλλα απο την αλλη νομιζω ειναι αναγκαίο κακό. Αραγε θα μπορουσα περνώντας τα home-pro64(με key) να τα φερω στα ισα τους χωρις φορματ?
micos000 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μάλλον 1609 εννοείς. Μήπως είναι η ltsb; Αν ναι τότε δεν μπορείς να πας με update στις κλασσικές εκδόσεις γιατί η ltsbέχει μεγαλύτερο κύκλο ενημερώσεων αντί τον 6μηνο κύκλο των απλών windows. Νομίζω η επόμενη θα είναι του χρόνου και το update θα γίνει από σένα κατεβάζοντας το κατάλληλο iso για ltsc (αλλάζει από ltsb σε ltsc) 18 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Αραγε θα μπορουσα περνώντας τα home-pro64(με key) να τα φερω στα ισα τους χωρις φορματ? Τι εννοείς με αυτό; Να βάλεις κλειδί για home/pro και να αλλάξει αυτόματα η έκδοση ώστε να μπορέσεις να βάλεις την 1809; Αυτό δε γίνεται στις enterprise εκδόσεις, μόνο στις home/pro. Θέλει φορματ για να αλλάξεις από enterprise σε απλή έκδοση. Θα έλεγα να περιμένεις την επόμενη ltsc και να προσπαθήσεις να την περάσεις από πάνω ή αν θέλεις μπορείς να μεταφερθείς στην απλή enterprise 1809 χωρίς φορμάτ οπότε θα μεταφερθείς στο 6μηνο πρόγραμμα ενημερώσεων. Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2018 από micos000 1
azazil1190 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, micos000 είπε Μάλλον 1609 εννοείς. Μήπως είναι η ltsb; Αν ναι τότε δεν μπορείς να πας με update στις κλασσικές εκδόσεις γιατί η ltsb έχει μεγαλύτερο κύκλο ενημερώσεων αντί τον 6μηνο κύκλο των απλών windows. Νομίζω η επόμενη θα είναι του χρόνου και το update θα γίνει από σένα κατεβάζοντας το κατάλληλο iso για ltsc (αλλάζει από ltsb σε ltsc) Τι εννοείς με αυτό; Να βάλεις κλειδί για home/pro και να αλλάξει αυτόματα η έκδοση ώστε να μπορέσεις να βάλεις την 1809; Αυτό δε γίνεται στις enterprise εκδόσεις, μόνο στις home/pro. Θέλει φορματ για να αλλάξεις από enterprise. Θα έλεγα να περιμένεις την επόμενη ltsc και να προσπαθήσεις να την περάσεις από πάνω. Ναι συγνώμη Την 1607 ltsb εχω.(2016)Οχι την 1609 Αρα μονο format με σώνει. Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2018 από azazil1190
micos000 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Συμπλήρωσα κάτι ακόμα στο μήνυμα μου. Δες το.
azazil1190 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, micos000 είπε Συμπλήρωσα κάτι ακόμα στο μήνυμα μου. Δες το. Και πως το κάνουμε στην απλη enterprises 1809? Τα win την συγκεκριμένη εκδοση μου τα ειχε περάσει γνωστος μου επειδη ακουω μεσο pc-dac μουσικη και υποστήριζε οτι η συγκεκριμένη ltsb είναι οτι καλύτερο για ακροαση. Το θεμα ειναι οτι μου έχει πειραξει τα win και δεν ξερω τι εχει απενεργοποιησει σε αυτα.(σε σχεση με τις ενημερωσεις)
micos000 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Δοκίμασε να κατεβάσεις το iso της 1809 για την enterprise έκδοση και να το περάσεις από πάνω (inplace upgrade). 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα