valkon Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Μετά το χθεσινό update, ούτε τσάμπα το game. 1 2
Mhlogiatros Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Thanks mpokwsths ! Αυτη τη φορά δεν βάζω Πειραιώςς ....
sistah Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 14 minutes ago, valkon said: Μετά το χθεσινό update, ούτε τσάμπα το game. Για πε γιατι ειμαι με το δαχτυλο στην σκανδαλη.
Mhlogiatros Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Μονο 4 ώρες campaign και άμα πας online σε περιμένει η Κωνσταντοπούλου ;
Salvation81 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Ελπιζω να μην πεσουν τιποτα ban σε βαθος χρονου στους λογαριασμους στο Αμαζον
7nisiotis Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Μαγκες γραψτε καποιος αναλυτικά πώς το κάνατε. Δοκιμαζα 15 διευθύνσεις και VPN και εξορκισμό ΔΕΝ
saxos55 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 8 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Μαγκες γραψτε καποιος αναλυτικά πώς το κάνατε. Δοκιμαζα 15 διευθύνσεις και VPN και εξορκισμό ΔΕΝ Έχει γράψει τα βήματα σε spoiler ο @mpokwsths στο αρχικό post. Αυτά είχα κάνει κι εγώ στο Battlefront και πέρασε. Το παράξενο είναι πως αυτή τη φορά ξέχασα να το κάνω. Το πήρα με την πιστωτική μου με την κανονική, ελληνική, billing address. Στις διευθύνσεις μου όμως έχω 2 legit αμερικάνικες από συγγενείς και μία μούφα. Οπότε μου κάνει εντύπωση που δε δέχεται πιστωτική με αμερικάνικη διεύθυνση αφού δέχτηκε τη δική μου με ελληνική.
7nisiotis Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, saxos55 είπε Έχει γράψει τα βήματα σε spoiler ο @mpokwsths στο αρχικό post. Αυτά είχα κάνει κι εγώ στο Battlefront και πέρασε. Το παράξενο είναι πως αυτή τη φορά ξέχασα να το κάνω. Το πήρα με την πιστωτική μου με την κανονική, ελληνική, billing address. Στις διευθύνσεις μου όμως έχω 2 legit αμερικάνικες από συγγενείς και μία μούφα. Οπότε μου κάνει εντύπωση που δε δέχεται πιστωτική με αμερικάνικη διεύθυνση αφού δέχτηκε τη δική μου με ελληνική. Εβαλα ξενοδοχεία στην Αλάσκα, Φαγαδικα στο Όρεγκον, με ελληνικη Visa/Alpha Bank. Δε μπαίνει καν στο καλάθι, λέει ότι εντοπίστηκε η Ελλάδα ως τοποθεσία. Και να περάσει παίζει να φάω πόρτα απο την κωλοχρεωστικη. Δε πειράζει υγεία να έχουμε. Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2018 από 7nisiotis
Πέτρος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Εβαλα ξενοδοχεία στην Αλάσκα, Φαγαδικα στο Όρεγκον, με ελληνικη Visa/Alpha Bank. Δε μπαίνει καν στο καλάθι, λέει ότι εντοπίστηκε η Ελλάδα ως τοποθεσία. Και να περάσει παίζει να φάω πόρτα απο την κωλοχρεωστικη. Δε πειράζει υγεία να έχουμε. Επειδή κι εγώ την είχα πάθει με το Battlefront. Μπες με proxy,για κάθε ενδεχόμενο, να φαίνεται πως είσαι στο US. Φτιάξε απλά μια νέα billing διεύθυνση στην κάρτα σου, Μουρίκα (φακ γιέα), απλά από το google maps. Πάνε σε μια πολιτεία (εγώ είχα βάλει κάπου Αλάσκα), κάνε κλικ σε έναν δρόμο, και ότι διεύθυνση σου βάλει εκεί. Πρόσεξε τώρα, εδώ είναι η παγίδα: Όταν πας να παραγγείλεις, πρέπει την παραπάνω διεύθυνση να την έχεις δηλώσει ως default...να φαίνεται από την αρχή ότι ψωνίζεις από εκεί. Σου πετάει και σχετικό μήνυμα (ότι ψωνίζεις από Ελλάδα, πχ) και μπορείς εκεί επί τόπου να το αλλάξεις.
dstelios Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Ενεργοποίησε κανείς το κλειδί?Είναι region free?
Πέτρος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 39 λεπτά πριν, dstelios είπε Ενεργοποίησε κανείς το κλειδί?Είναι region free? To κλειδί, ναι (όπως και το προηγούμενο που πήραμε με την ίδια μέθοδο, από την προηγούμενη προσφορά, με τον ίδιο τρόπο). Η πώληση, είναι region locked, αλλά λιγάκι το παραβλέπουμε εμείς, και το ίδιο ακριβώς κάνει και το Amazon. Btw, νέο Battlefield 2-3 εβδομάδες μετά την κυκλοφορία του στο 40% της αρχικής του τιμής και δεν έχει γίνει πανικός... 1
dstelios Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Πείρα ένα κλειδί τελικά... συνολική χρέωση 27,5 ευρώ με mastercard εθνικής.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα