mpokwsths Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) https://www.amazon.com/dp/B07DMHVJNQ?tag=1&th=1 Με τη γνωστή πατέντα. Επιλέγουμε Online Game Code (Origin) Για όσους δεν το έκαναν ήδη για το Star Wars, κάνουμε το εξής. Πάμε Account - - > Payment Options και αλλάζουμε το billing address της κάρτας μας. Βάζουμε Τ. Κ. και διεύθυνση Αλάσκας ή Όρεγκον και κάνουμε την παραγγελία. Μας έρχεται ο κωδικός και στη συνέχεια ξαναβάζουμε την κανονική μας διεύθυνση. Αλλιώς αγοράζουμε κανονικά, λογικά θα δουλεύει. Δε θέλω όμως να πάρω κανένα στο λαιμό μου, disclaimer που λένε. Δεν το έχω πάρει ακόμα, το σκέφτομαι μια και παιχνίδια έχω ... χρόνο δεν έχω. Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2018 από mpokwsths 8 2
HateMe Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, saxos55 είπε Ιτ γουόρκς λάικ α τσάρμ. Ξεκινάς τα βίντεο στο V δηλαδή τώρα; 2
vaggos88 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 34 λεπτά πριν, mpokwsths είπε https://www.amazon.com/dp/B07DMHVJNQ?tag=1&th=1 Με τη γνωστή πατέντα. Επιλέγουμε Online Game Code (Origin) Για όσους δεν το έκαναν ήδη για το Star Wars, κάνουμε το εξής. Απόκρυψη περιεχομένων Πάμε Account - - > Payment Options και αλλάζουμε το billing address της κάρτας μας. Βάζουμε Τ. Κ. και διεύθυνση Αλάσκας ή Όρεγκον και κάνουμε την παραγγελία. Μας έρχεται ο κωδικός και στη συνέχεια ξαναβάζουμε την κανονική μας διεύθυνση. Αλλιώς αγοράσουμε κανονικά, λογικά θα δουλεύει. Δε θέλω όμως να πάρω κανένα στο λαιμό μου, disclaimer που λένε. Δεν το έχω πάρει ακόμα, το σκέφτομαι μια και παιχνίδια έχω ... χρόνο δεν έχω. star wars? ποτε που? any link?
saxos55 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, HateMe είπε Ξεκινάς τα βίντεο στο V δηλαδή τώρα; Σε περίπου 15 ώρες 😛 😛 😛 Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2018 από saxos55 1
CleanthisD Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Πωωω!! τώρα αναγκαστικά πρέπει να το πάρουμε...
7nisiotis Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Ρε παιδιά πώς το κάνετε, έβαλα κατι άκυρες διευθύνσεις απο Αλασκα αλλά πάλι βλέπει Ελλαδα Θελει vpn;
Lefteris235 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Εγώ με διεύθυνση (έγκυρη) Καλιφόρνιας δεν είχα θέμα
saxos55 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Ρε παιδιά πώς το κάνετε, έβαλα κατι άκυρες διευθύνσεις απο Αλασκα αλλά πάλι βλέπει Ελλαδα Θελει vpn; Όχι, σίγουρα δε θέλει VPN. Και στο Battlefront και εδώ δεν είχα βάλει
CleanthisD Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 βάλε ένα mcdonald ή starbuck του Όρεγκον. Έχω την εντύπωση πως πρέπει να είναι έγκυρη η διεύθυνση και ο Τ.Κ. και όχι τυχαίοι χαρακτήρες
Lefteris235 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Γιατί συγκεκριμένα Όρεγκον ή Αλάσκα ?!? Εγώ όπως είπα και με Καλιφόρνιας διεύθυνση δεν είχα θέμα Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2018 από Lefteris235
mpokwsths Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Προληπτικά. Είναι πολιτείες των ΗΠΑ (όχι οι μόνες) που δεν έχουν φόρους σε αγορές τεχνολογικών και ψηφιακών ειδών. ----------- Χρειάζεται υπαρκτή διεύθυνση και το σωστό Τ.Κ. για τη διεύθυνση αυτή. 1
Lefteris235 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, mpokwsths είπε Προληπτικά. Είναι πολιτείες των ΗΠΑ (όχι οι μόνες) που δεν έχουν φόρους σε αγορές τεχνολογικών και ψηφιακών ειδών. ----------- Χρειάζεται υπαρκτή διεύθυνση και το σωστό Τ.Κ. για τη διεύθυνση αυτή. Ok, απλά για το παιχνίδι δεν είχε φόρο
7nisiotis Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δε γίνεται, απο κινητό με desktop mode βλέπει Greece. Μάλλον θέλει να προστατεύσει τα € μου
Πέτρος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Όχι, δεν. Κάτω από 25...μην πω 20. Θέμα αρχής (τρομάρα μου).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα