Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω 2 gaming headset

To  ενα max 70 το αλλο max 100

Κυριως για pubg και roe

Ερχομαι απο ηχεια z906

Δεν ειχα ποτε headset στο παρελθον οποτε και οποια συμβουλη δεκτη

Υπαρχει και καρτα ηχου creative στο pc

Δημοσ.
3 ώρες πριν, odystam είπε

Hyperx cloud 

Βλέπω σε πολλά ποστ προτείνουν αυτο το ακουστικό ειδικά το cloud 2 απο ποιοτητα οκ αλλα απο θέμα κατασκευης ειναι κομπλέ?ανοιγουν με τον καιρο η παραμένουν σφιχτά? 

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, mastoras007 είπε

Βλέπω σε πολλά ποστ προτείνουν αυτο το ακουστικό ειδικά το cloud 2 απο ποιοτητα οκ αλλα απο θέμα κατασκευης ειναι κομπλέ?ανοιγουν με τον καιρο η παραμένουν σφιχτά? 

Απ οσο ξέρω η ποιότητα κατασκευής είναι εξίσου καλή με την ποιότητα του ήχου. Εγώ δεν έχω ούτε τα cloud ούτε τα cloud II αλλά γνωρίζω πάρα πολλούς κατόχους που έχουν μείνει ευχαριστημένοι και απο τα δύο μοντέλα..

Δημοσ.
Μόλις τώρα, odystam είπε

Απ οσο ξέρω η ποιότητα κατασκευής είναι εξίσου καλή με την ποιότητα του ήχου. Εγώ δεν έχω ούτε τα cloud ούτε τα cloud II αλλά γνωρίζω πάρα πολλούς κατόχους που έχουν μείνει ευχαριστημένοι και απο τα δύο μοντέλα..

Το θέμα ειναι κατα πόσο κρατάνε σφιχτά μετα πο χρήση..

Πχ τα Razer Kraken Pro V2 Black  καλά χρυσά αλλά μετά απο λίγο καιρό ειναι πολύ τραγικά χαλαρά..αν κάποιος μου επιβεβαιώσει οτι μετά απο αρκετή χρήση (5-6 μηνες) ειναι σφιχτά τα παιρνω αυριο που λέει ο λόγος..

τωρα χρησιμοποιώ τα ozone rage z50 καλά ειναι αυτο τιποτα παραπάνω αλλά απο θέμα κατασκευης ειναι πολυ καλά ειναι το ιδιο σφιχτά σαν να τα πηρα εχθές. Βεβαια μικρόφωνο και μαξιλαράκια εχουν πάει περίπατο εδώ και καιρό δεν θα τα πρότεινα σε κάποιον αλλά οπος ειπα ειναι σφιχτά. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, mastoras007 είπε

Εγω θα σου πρώτεινα να πάς σε logitech πραγματικά οτι βγάζει αυτη η εταιρία ειναι πολύ καλό 

για πια απο τις δυο εταιριες ; ποντικι και πληκτρολιγιο εχω logitech και ηχεια

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, mastoras007 είπε

logitech

εννοω εως 70 η εως 100 ; θελω 2 ζευγαρια ενα για μενα ενα για τον αδερφο μου

Δημοσ.

και εγω δεν ειχα ποτε μου gaming headset ,και ειμαι αναμεσα στα stinger ,g430 ,και στα  Sades Dpower στα τελευταια μου αρεσουν που οι ρυθμισεις για τον ηχο και το mic που ειναι πανω στο headset , δεν μπορω να αποφασισω

Δημοσ.
7 ώρες πριν, mastoras007 είπε

Τα καλύτερα ακουστικά που θα βάλεις στο κεφάλι σου. Μη το σκέφτεσαι. Και μετά δες και τα Void για δεύτερο αν και εγώ θα έπαιρνα x2 HyperX Cloud II 

5 ώρες πριν, Simon_says είπε

και εγω δεν ειχα ποτε μου gaming headset ,και ειμαι αναμεσα στα stinger ,g430 ,και στα  Sades Dpower στα τελευταια μου αρεσουν που οι ρυθμισεις για τον ηχο και το mic που ειναι πανω στο headset , δεν μπορω να αποφασισω

Stinger 

Δημοσ.

Με δεδομένο ότι έχεις dedicated κάρτα ήχου, τα HyperX Cloud 2 είναι πολύ καλή επιλογή. Τόσο ποιοτικά όσο και στο κομμάτι του ήχου.

Τα Stinger είναι επίσης πολύ καλά με βασικό τους αφού την άνεση αν και στο κομμάτι του ήχου τα βρήκα λίγο πιο μπασατα από ότι περίμενα. Ωστόσο δεν αξίζουν πάνω από 40-45 ευρώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, teoChnologist είπε

Με δεδομένο ότι έχεις dedicated κάρτα ήχου, τα HyperX Cloud 2 είναι πολύ καλή επιλογή. Τόσο ποιοτικά όσο και στο κομμάτι του ήχου.

Τα Stinger είναι επίσης πολύ καλά με βασικό τους αφού την άνεση αν και στο κομμάτι του ήχου τα βρήκα λίγο πιο μπασατα από ότι περίμενα. Ωστόσο δεν αξίζουν πάνω από 40-45 ευρώ.

ακριβως εκει κολαω με τα stinger στην τιμη  γιατι στα 60 ειναι το οριο οπου λες ε δεν βαζω και αλλα 20 να παρω το ταδε, στα 50 στρογγυλα τα παιρνα

τα g231 που ειναι στα 45 ειναι value for money?

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
8 ώρες πριν, teoChnologist είπε

Δεν εχω dedicated εχω creative καρτα γτ εχω ηχεια που ηθελαν καρτα ηχου

Σε 2ωρες θα εχω στα χερια μου τα stinger απο το eshop στα 57 ευρω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...