zio10 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε χαλασανε και αυτοί ;; .... To voodoo vince είχα πάρει παλιά και έτρεχε με bloatware Δεν ξέρω, πρώτη φορά κατέβασα από gog. Τα άλλα που ήταν ένα αρχείο οκ, αυτό που είναι σε κομμάτια δεν μου το κάνει. Αν δοκιμάσει κανείς άλλος ας γράψει.
saxos55 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, zio10 είπε Δεν ξέρω, πρώτη φορά κατέβασα από gog. Τα άλλα που ήταν ένα αρχείο οκ, αυτό που είναι σε κομμάτια δεν μου το κάνει. Αν δοκιμάσει κανείς άλλος ας γράψει. zio10 το δοκίμασα τώρα. Εγκαθίσταται κανονικά και offline χωρίς το galaxy. Κατεβάζεις και τα τέσσερα αρχεία στον ίδιο φάκελο και τρέχεις το setup. Οταν τελειώσει τρέχεις και το patch και είναι έτοιμο. 1
zio10 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 7 ώρες πριν, saxos55 είπε zio10 το δοκίμασα τώρα. Εγκαθίσταται κανονικά και offline χωρίς το galaxy. Κατεβάζεις και τα τέσσερα αρχεία στον ίδιο φάκελο και τρέχεις το setup. Οταν τελειώσει τρέχεις και το patch και είναι έτοιμο. Έτσι το κάνω, αλλά μετά το setup μου λέει ότι δεν βρίσκει το part 1 .bin αρχείο...μπορεί να μη κατέβηκε σωστά δεν ξέρω.
sp3cial Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Πρέπει να μπω από υπολογιστή για τη προσφορά; Νομίζω από κινητό δεν τη βγάζει. Δοκίμασε κανεις;
zio10 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 53 λεπτά πριν, sp3cial είπε Πρέπει να μπω από υπολογιστή για τη προσφορά; Νομίζω από κινητό δεν τη βγάζει. Δοκίμασε κανεις; Αν δεν κάνω λάθος έληξε, δεν είναι δωρεάν πλέον.
zio10 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Το ξανακατέβασα και πάλι δεν μου κάνει off line εγκατάσταση...δεν ξέρω γιατί. Τέλος πάντων, το έβαλα με gog galaxy.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα