Προς το περιεχόμενο

[PC Game] Full Throttle Remastered δωρεάν @ gog.com [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε

χαλασανε και αυτοί ;; .... To voodoo vince είχα πάρει παλιά και έτρεχε με bloatware 

Δεν ξέρω, πρώτη φορά κατέβασα από gog. Τα άλλα που ήταν ένα αρχείο οκ, αυτό που είναι σε κομμάτια δεν μου το κάνει. Αν δοκιμάσει κανείς άλλος ας γράψει.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, zio10 είπε

Δεν ξέρω, πρώτη φορά κατέβασα από gog. Τα άλλα που ήταν ένα αρχείο οκ, αυτό που είναι σε κομμάτια δεν μου το κάνει. Αν δοκιμάσει κανείς άλλος ας γράψει.

zio10 το δοκίμασα τώρα.

Εγκαθίσταται κανονικά και offline χωρίς το galaxy. Κατεβάζεις και τα τέσσερα αρχεία στον ίδιο φάκελο και τρέχεις το setup. Οταν τελειώσει τρέχεις και το patch και είναι έτοιμο.

• Thanks 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, saxos55 είπε

zio10 το δοκίμασα τώρα.

Εγκαθίσταται κανονικά και offline χωρίς το galaxy. Κατεβάζεις και τα τέσσερα αρχεία στον ίδιο φάκελο και τρέχεις το setup. Οταν τελειώσει τρέχεις και το patch και είναι έτοιμο.

Έτσι το κάνω, αλλά μετά το setup μου λέει ότι δεν βρίσκει το part 1 .bin αρχείο...μπορεί να μη κατέβηκε σωστά δεν ξέρω. 

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, sp3cial είπε

Πρέπει να μπω από υπολογιστή για τη προσφορά; Νομίζω από κινητό δεν τη βγάζει. Δοκίμασε κανεις; 

Αν δεν κάνω λάθος έληξε, δεν είναι δωρεάν πλέον.

Δημοσ.

Το ξανακατέβασα και πάλι δεν μου κάνει off line εγκατάσταση...δεν ξέρω γιατί. Τέλος πάντων, το έβαλα με gog galaxy.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...