Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, kp1 είπε

Φίλε αξίζει την μικρή υπέρβαση το xiaomi redmi note 5 4/64 για μένα 

Καταλαβαινω πως το λες φιλε, αλλα πραγματικα και τα 150 τα θεωρω πολλα... Να φαντανστεις πριν ξεκινησω να ψαχνω το ταβανι το εβζα στα 100-120. Οχι για κανεναν αλλο λογο, δε θα χρησιμοποιήσω τις δυνατότητές του. Με κινητο με πλήκτρα ειμαι, ασε που ζαχαρωνω ενα cat B35 που εχει βγει τωρα τελευταια αλλα ειναι ακομα πολυ ακριβό. Εχω λαπτοπ, εχω tablet, εχω μαθει να μην ειμαι προσεκτικος με τα κινητα και φοβαμαι οτι στανταρ θα κανω και τη ζημια...

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Curtis76 είπε

Καταλαβαινω πως το λες φιλε, αλλα πραγματικα και τα 150 τα θεωρω πολλα... Να φαντανστεις πριν ξεκινησω να ψαχνω το ταβανι το εβζα στα 100-120. Οχι για κανεναν αλλο λογο, δε θα χρησιμοποιήσω τις δυνατότητές του. Με κινητο με πλήκτρα ειμαι, ασε που ζαχαρωνω ενα cat B35 που εχει βγει τωρα τελευταια αλλα ειναι ακομα πολυ ακριβό. Εχω λαπτοπ, εχω tablet, εχω μαθει να μην ειμαι προσεκτικος με τα κινητα και φοβαμαι οτι στανταρ θα κανω και τη ζημια...

Οκ αν δεν παίζουν το καταλαβαίνω απλά είναι πολύ ανθεκτικό κινητό και με φοβερή μπαταρία για μένα αξίζει. Από εκεί και πέρα δικό σου θέμα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οχι απο μεγάλη αλυσίδα εκτός αν είναι σε προσφορά στην ίδια η χαμηλότερη τιμή από καταστήματα του Σκρούτζ.

Ομως αν πάρεις Xiaomi καλύτερα απο My Gad που έχει δικό του service με 2 χρόνια εγγύηση.

Οι υπόλοιποι το στέλνουν Κίνα και περιμένεις 1 μήνα με 1 χρόνο εγγύηση.

Ισως και το You.gr να έχει 2 χρόνια.

Οσοι προτείνετε απο μεγάλη αλυσίδα δώστε στον ενδιαφερόμενο την χρηματική διαφορά αφού είστε large. 😊

Επεξ/σία από AntiCambeR
Δημοσ.
9 ώρες πριν, ad276 είπε

Νομιζετε εσεις οτι ειστε οι *ξυπνιοι" κι εμεις οι βλακες;Νομιζετε οτι τα ξερετε ολα....κουνια που σας κουναγε......

Που ησουν τοσο καιρο και σε ειχα χασει; Μου λειψες.......

Οπως βλεπεις το υφακι σου και οχι οσα λες (μπορεις να εχεις οσες εμμονες θελεις, δικο σου προβλημα προς λυση) τους ενοχλει ΟΛΟΥΣ! Ισως θα πρεπει να σε προβληματισει. Αλλα παλι ισως και τιποτε δεν σε ακουμπαει...!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, SeNNinhA είπε

Οπως βλεπεις το υφακι σου και οχι οσα λες (μπορεις να εχεις οσες εμμονες θελεις, δικο σου προβλημα προς λυση) τους ενοχλει ΟΛΟΥΣ! Ισως θα πρεπει να σε προβληματισει. Αλλα παλι ισως και τιποτε δεν σε ακουμπαει...!

Μαλλον εσυ πρεπει να κοιταχτεις.Γιατι κυριε εισαι εξαφανισμενος οταν καποιο κινητο που προτεινεις εχει προβλημα;Και γιατι τη λες σε αυτον που δεν  πηρε αυτο που προτεινες εσυ;

Δεν φτανει ενα κινητο να εχει αριστες δυνατοτητες.Πρεπει και το after sales να μπορει να το υποστηριξει.Και στην πλεοιψηφια τους τα σκρουτζομαγαζα στελνουν τα κινητα στην Κινα.Οποτε τελικα τι ειναι πιο καλο;Το φθηνο δεν σημαινει οτι ειναι και το καλυτερο......

Curtis76 νομιζω το meizu m6 στα 139 ευρω στον Κωτσοβολο ειναι μια χαρα και χωρις να ρισκαρεις εγγυησεις.

Επεξ/σία από ad276
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ad276 είπε

Μαλλον εσυ πρεπει να κοιταχτεις.Γιατι κυριε εισαι εξαφανισμενος οταν καποιο κινητο που προτεινεις εχει προβλημα;Δεν φτανει ενα κινητο να εχει αριστες δυνατοτητες.Πρεπει και το after sales να μπορει να το υποστηριξει.Και στην πλεοιψηφια τους τα σκρουτζομαγαζα στελνουν τα κινητα στην Κινα.Οποτε τελικα τι ειναι πιο καλο;Το φθηνο δεν σημαινει οτι ειναι και το καλυτερο......

Οπως ειδες κανενας δεν αναφερθηκε στις σωστες ή λαθος αποψεις ή κολληματα που μπορει να εχεις (και ειναι δικο σου θεμα να τα λυσεις).

ΟΛΟΙ ομως αναφερθηκαν στο απαραδεκτο υφακι ολων των απαντησεων σου προς ΟΛΟΥΣ!

Οποτε ενας λογικος ανθρωπος τουλαχιστον απλα θα αναρωτιώταν τι κανει λαθος... Εσυ παλι οχι. Συνεχιζεις με τα κολληματα σου και τιποτε δεν σε ακουμπαει.

Το καλο ειναι οτι σε εχουν παρει χαμπαρι ΟΛΟΙ πια!

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε

Οπως ειδες κανενας δεν αναφερθηκε στις σωστες ή λαθος αποψεις ή κολληματα που μπορει να εχεις (και ειναι δικο σου θεμα να τα λυσεις).

ΟΛΟΙ ομως αναφερθηκαν στο απαραδεκτο υφακι ολων των απαντησεων σου προς ΟΛΟΥΣ!

Οποτε ενας λογικος ανθρωπος τουλαχιστον απλα θα αναρωτιώταν τι κανει λαθος... Εσυ παλι οχι. Συνεχιζεις με τα κολληματα σου και τιποτε δεν σε ακουμπαει.

Το καλο ειναι οτι σε εχουν παρει χαμπαρι ΟΛΟΙ πια!

Αερολογιες δεν απαντας σε αυτα που λεω.......

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ad276 είπε

Αερολογιες δεν απαντας σε αυτα που λεω.......

Δεν εχω προθεση να απολογηθω σε εσενα.

Προσεχε το υφακι σου απλα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε

Δεν εχω προθεση να απολογηθω σε εσενα.

Προσεχε το υφακι σου απλα.

Σε μενα οχι......αλλα σε αυτους που σιωπας;

Φοβασαι την αληθεια;

Επεξ/σία από ad276
Δημοσ.

Κι εγω θα προτεινα το redmi note 4 64 χαλαρα.

Αν πας σε μεγαλη αλυσιδα θα αναγκαστεις ν παρεις κατι πολυ κατωτερο και θα ειναι πολυ αργο. 

Νομιζω 150 ειναι ηδη λιγα για να παρεις κατι αξιοπρεπές.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...