fearless Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Καλησπερα, εχω ενα λουκετο σε χρωμα χρυσο σε οτι βγαλω στην επ.εργασιας, δηλαδη σε νεο ντοκουμεντ, αρχειο ηχου, εικονας κτλ. Αυτο εγινε οταν ηθελα να δημιουργησω ενα .zip με κωδικο ωστε να μπορω να εχω ενα φακελο που να τον ανοιγω μονο εγω με κωδικο. Απο τοτε στην επ.εργασιας μου τα εμφανιζει ολα με λουκετο, ενω μεσα στον file explorer ειναι κανονικα. Οταν παω στο αρχειο με λουκετο και κανω δεξι κλικ/properties/Advanced και αποεπιλεξω το ''Encrypt contents to secure data'' τοτε φευγει το λουκετο αλλα αυτο γινεται μονο στο αρχειο που θα το κανω. Πως μπορω να το κανω οπως ηταν, δηλαδη χωρις τικ στο ''Encrypt contents to secure data'' σε ολα τα αρχεια στην επ.εργασιας;
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, fearless είπε Καλησπερα, εχω ενα λουκετο σε χρωμα χρυσο σε οτι βγαλω στην επ.εργασιας, δηλαδη σε νεο ντοκουμεντ, αρχειο ηχου, εικονας κτλ. Αυτο εγινε οταν ηθελα να δημιουργησω ενα .zip με κωδικο ωστε να μπορω να εχω ενα φακελο που να τον ανοιγω μονο εγω με κωδικο. Απο τοτε στην επ.εργασιας μου τα εμφανιζει ολα με λουκετο, ενω μεσα στον file explorer ειναι κανονικα. Οταν παω στο αρχειο με λουκετο και κανω δεξι κλικ/properties/Advanced και αποεπιλεξω το ''Encrypt contents to secure data'' τοτε φευγει το λουκετο αλλα αυτο γινεται μονο στο αρχειο που θα το κανω. Πως μπορω να το κανω οπως ηταν, δηλαδη χωρις τικ στο ''Encrypt contents to secure data'' σε ολα τα αρχεια στην επ.εργασιας; με πιο τροπο δοκιμασες να δημιουργησεις το ΖΙΡ?
fearless Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 11 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε με πιο τροπο δοκιμασες να δημιουργησεις το ΖΙΡ? Αν θυμαμε καλα... δημιουργησα ενα νεο φακελο, μετα δεξι κλικ στον νεο φακελο και εκανα add to archive με το 7-Zip.
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, fearless είπε Αν θυμαμε καλα... δημιουργησα ενα νεο φακελο, μετα δεξι κλικ στον νεο φακελο και εκανα add to archive με το 7-Zip. αρα λογικα σου εμφανιζε αυτο. θυμασαι τι επιλογες ειχες κλικαρει?
fearless Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε αρα λογικα σου εμφανιζε αυτο. θυμασαι τι επιλογες ειχες κλικαρει? Ναι αυτο ακριβως μου εμφανισε. Τι ειχα κλικαρει ε; Νομιζω εβαλα μονο το κωδικο και συνεχισα με ΟΚ. Δεν νομιζω να πειραξα κατι, ουτε την μεθοδο κρυπτογραφησης αλλαξα.
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, fearless είπε Ναι αυτο ακριβως μου εμφανισε. Τι ειχα κλικαρει ε; Νομιζω εβαλα μονο το κωδικο και συνεχισα με ΟΚ. Δεν νομιζω να πειραξα κατι, ουτε την μεθοδο κρυπτογραφησης αλλαξα. δοκιμασα και δεν συναντησα προβλημα. οποτε δε φταιει αυτο. μηπως πειραζες και τιποτα δικαιωματα χρηστων στον υπολογιστη την ιδια μερα?
fearless Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Nαι χθες αφου δεν μπορουσα να το φτιαξω βρηκα κατι σελιδες και ειχαν κατι .bat αρχεια και τα ετρεξα. Δεν ξερω τι αλλο εκανα τι να πω, πως θα το κανω οπως ηταν;
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 δεν ξερω. αυτο ισως βοηθησει https://www.howtogeek.com/howto/17117/remove-the-lock-icon-from-a-folder-in-windows-7/
fearless Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε δεν ξερω. αυτο ισως βοηθησει https://www.howtogeek.com/howto/17117/remove-the-lock-icon-from-a-folder-in-windows-7/ Πρεπει να δοκιμασα κατι παρομοιο, θα το δω και αυτο. Λες να κανω απεγκατασταση το 7-Zip/επανεκκινηση μηπως στρωσει και μετα να βαλω το Winrar;
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, fearless είπε Πρεπει να δοκιμασα κατι παρομοιο, θα το δω και αυτο. Λες να κανω απεγκατασταση το 7-Zip/επανεκκινηση μηπως στρωσει και μετα να βαλω το Winrar; δε νομιζω να χει σχεση το 7ΖΙΡ
fearless Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 53 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε δεν ξερω. αυτο ισως βοηθησει https://www.howtogeek.com/howto/17117/remove-the-lock-icon-from-a-folder-in-windows-7/ To δοκιμασα δεν βοηθαει. Το κανει μονο για τον συγκεκριμενο φακελο η αρχειο. Μολις δημιουργησω νεο αρχειο μου το ενφανιζει με λουκετο.
asmilon Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Πηγαινε στο C:\Users\<ονομα χρηστη που χρησιμοποιεις> και κανε δεξι κλικ στον φακελο Desktop και επελεξε Properties. Επελεξε Advanced και βγαλε το Encrypt contents to secure data οπως παρακατω. Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2018 από asmilon 1
fearless Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 59 λεπτά πριν, asmilon είπε Πηγαινε στο C:\Users\<ονομα χρηστη που χρησιμοποιεις> και κανε δεξι κλικ στον φακελο Desktop και επελεξε Properties. Επελεξε Advanced και βγαλε το Encrypt contents to secure data οπως παρακατω. Οντως ειναι κλειδωμενο το Desktop οπως φαινεται. Ειπα θα γινει οπως το περιγραφεις αλλα μου βγαζει αυτο το Error. 59 λεπτά πριν, asmilon είπε Πηγαινε στο C:\Users\<ονομα χρηστη που χρησιμοποιεις> και κανε δεξι κλικ στον φακελο Desktop και επελεξε Properties. Επελεξε Advanced και βγαλε το Encrypt contents to secure data οπως παρακατω. Φιλε το εκανα τελικα με ενα απλο δεξι κλικ στο desktop που ειπες. Στο στο C:\Users\Dimitris\ εκανα δεξι κλικ και ελευθερωσα τον Personal μου, σε ευχαριστω για την βοηθεια! Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2018 από fearless
fearless Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δηλαδη (ΟΧΙ ΔΛΔ... ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ) εσυ, πολυ θελει να καταλαβεις οτι απευθuνθηκα στον @asmilon και για αυτο και του απαντησα: Στις 13/12/2018 στις 6:21 ΜΜ, fearless είπε Φιλε το εκανα τελικα με ενα απλο δεξι κλικ στο desktop που ειπες. Λεει πουθενα για πατωματα; Εγω παντος βλεπω να λεει δεξι κλικ στο desktop και οχι δεξι κλικ στο πατωμα. Αντε μπορει να μην ξερεις να διαβαζεις, τις εικονες δεν τις βλεπεις;;; Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2018 από fearless
Προτεινόμενες αναρτήσεις