Thrylos7 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Μιας και δε μου εκατσε η Ultrawide αποφασισα να κινηθω σε 16:9 32" 1440p 144hz. Από ότι έχω δει VA είναι μονόδρομος, και οι τιμές παίζουν από 400-550 για Freesync που κυρίως με ενδιαφέρει. Το θέμα λοιπόν είναι ποιό μοντέλο, και επειδή λογικά το panel είναι το ίδιο σε όλες τις curved, το δίλλημα περισσότερο είναι κάποια από τις Curved ή την LG 32GK850F? Στις Curved δεν με απασχολει η νεα φουρνια των HDR γιατι είναι μάπα ούτως η άλλως... τωρα αν είναι στην ιδια τιμή με τις άλλες και έχει και το HDR δεν έχω πρόβλημα, απλά δε θα το χρησιμοποιήσω
Dantε Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δεν εχουν ολες το ιδιο πανελ. Την lg που εβαλες παρε.Ειναι η καλυτερη επιλογη.
3DJIN Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 ποικιλια μονο σε va ,αυτη τη στιγμη,εγω θα κοιταζα το asus και το aoc https://www.skroutz.gr/s/13568957/Asus-Rog-Strix-XG32VQ.html το οποιο περιεργως ανεβηκε σε τιμη... https://www.skroutz.gr/s/16298419/AOC-AG322QC4.html?keyphrase=ag322qc4
Thrylos7 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Δυστυχως το LG αν και το εχει ριξει στα 502ε το Amazon βγαινει πολυ ακριβο με μεταφορικα. Ελλαδα δεν το εχουν καν. Στο AOC δε με τρελαινει το Gamer look του αλλα το εχω στα υποψιν. Γενικα πανω απο 500ε δεν δινω, το εχω βαλει σαν οριο, και ειναι εκει. Το Asus μου κανει, και ας ειναι το "παλιο" μοντελο, ουτως η αλλως το νεο μοντελο δινει μονο το HDR που ειναι μουφα. Αλλα παλι η τιμη ειναι υψηλη. Αν το ριξουν επειδη βγαινει το νεο μοντελο στα 450-500 τοτε ειμαι ΟΚ. Αλλα που κοιταζω σε αυτην την τιμη ειναι : BenQ EX3203R , Viewsonic VX3258 τα οποια ομως δεν μπαινουν σε VESA mount και με χαλαει καπως αυτο το θεμα. Υπαρχουν και τα Acer XZ321QU, ED323QURA , για τα οποια δεν ξερω πολλα πραγματα, αλλα δε φαινεται να εχουν πολυ wide color gamut και θα ηθελα vivid χρωματα Τελος, το MSI AG32QU που εχει υπερβολικα gamery look για τα γουστα μου και δε νομιζω οτι προσφερει τιποτα ιδιαιτερο anyway...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα