Moderators Malthador Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 1 hour ago, xaerialtwistx said: Πλάκα πλάκα αυτή η καραμέλα για το PS Vita πρέπει να σταματήσει το οποίο θεωρώ πως είναι η καλύτερη κονσόλα των τελευταίων ετών. Ναι δεν έχει AAA τίτλους αλλά εχει διασκεδαστικους το οποίο είναι το Α και το Ω για να θεωρήσω μια κονσόλα καλή. Το αν είναι αρκετό για να θεωρηθεί επιτυχημένη είναι άλλο θέμα. Και το Sega Dreamcast ήταν η τελευταία κονσόλα που κατάφερε τεχνολογικά να ξεπεράσει τα gaming pc της εποχής και είχε το μεγαλύτερο ποσοστό επαναστατικών τίτλων, αλλά δεν τα κατάφερε για μεγάλο διάστημα. Τέλος να προσθέσω πως όλοι παραπονιούνται για παιχνίδια αλλά εγώ προσωπικά έχω στο PS Vita περισσότερους τίτλους από όσους μπορεί να έχει κάποιος σε PS4 / Xbox One και Switch μαζί. Ξέρουμε πολύ καλά πως το να αναφέρουμε σα πρόβλημα το πόσα παιχνίδια έχει είναι εντελώς υποκριτικό αφού και οι 'καλές' κονσόλες που έχουν τόσα παιχνίδια (τα οποία οι περισσότεροι δε γνωρίζουν πως δεν είναι ούτε 20% περισσότερα από το αποτυχημένο PS Vita) δεν αρκεί και όλοι θα αγοράσουν τις κλασσικές 20 mainstreamιες. Hide contents Και δεν μπορώ να τους βγάλω κ όλους φωτογραφία γιατί εχω σπρώξει στο πατάρι τους πιο παλιούς. Το πρόβλημα με το PSV ποτέ δεν ήταν ότι δεν είχε games (ok εκτός από τον πρώτο χρόνο ίσως). Το πρόβλημα του PSV ήταν ότι δεν είχε σημαντικά exclusives, τουλάχιστον τόσα όσα να κάνουν έναν console owner να πει «αυτά θέλω να τα παίξω, πάω να αγοράσω την κονσόλα». Μόνο με Killzone και Uncharted δεν μπορούσε να γίνει δουλειά, η φορητή κονσόλα χρειάζεται κατά βάση φορητά games. Και να πεις ότι δεν είχαν κυκλοφορήσει κι άλλο φορητό πριν από αυτό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NEKROMA Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, xaerialtwistx είπε Πλάκα πλάκα αυτή η καραμέλα για το PS Vita πρέπει να σταματήσει το οποίο θεωρώ πως είναι η καλύτερη κονσόλα των τελευταίων ετών. Ναι δεν έχει AAA τίτλους αλλά εχει διασκεδαστικους το οποίο είναι το Α και το Ω για να θεωρήσω μια κονσόλα καλή. Το αν είναι αρκετό για να θεωρηθεί επιτυχημένη είναι άλλο θέμα. Και το Sega Dreamcast ήταν η τελευταία κονσόλα που κατάφερε τεχνολογικά να ξεπεράσει τα gaming pc της εποχής και είχε το μεγαλύτερο ποσοστό επαναστατικών τίτλων, αλλά δεν τα κατάφερε για μεγάλο διάστημα. Τέλος να προσθέσω πως όλοι παραπονιούνται για παιχνίδια αλλά εγώ προσωπικά έχω στο PS Vita περισσότερους τίτλους από όσους μπορεί να έχει κάποιος σε PS4 / Xbox One και Switch μαζί. Ξέρουμε πολύ καλά πως το να αναφέρουμε σα πρόβλημα το πόσα παιχνίδια έχει είναι εντελώς υποκριτικό αφού και οι 'καλές' κονσόλες που έχουν τόσα παιχνίδια (τα οποία οι περισσότεροι δε γνωρίζουν πως δεν είναι ούτε 20% περισσότερα από το αποτυχημένο PS Vita) δεν αρκεί και όλοι θα αγοράσουν τις κλασσικές 20 mainstreamιες. Απόκρυψη περιεχομένων Και δεν μπορώ να τους βγάλω κ όλους φωτογραφία γιατί εχω σπρώξει στο πατάρι τους πιο παλιούς. Αυτό τους λέω ,το vita είναι αρρώστια ξεχνάω να το φορτίσω, και αντέχει σαν κατασκευή πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsibosp Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 17 ώρες πριν, Choutas είπε Ειρήνη υμίν αγορίνες. Εγώ δεν έχω switch αλλά είναι συμπαθής κονσόλα και δίνει και φορητότητα που κακά τα ψέματα είναι μεγάλη υπόθεση καθώς είναι πολύ καλύτερη από το remote play της Sony. Στα παιχνίδια ναι έχει μικρότερο κατάλογο αλλά και πάλι ήμουν έτοιμος να πάρω switch για hollow night μέχρι που άκουσα ότι θα βγει στο ps4. Θα βγάλει και Shin Megami Tensei και ως fanboy μάλλον εντέλει θα το τιμήσω για την παιχνίδαρα. Nα κανω εγω μια ερωτηση; Την φορητοτητα του Switch που την χρησιμοποιειτε; Ανεκαθεν ημουν τυπος που γουσταρε games κτλ εχουν περασει σχεδον ολες οι κονσολες απο τα χερια μου , εχω δυνατο gaming pc κτλ. Στα 34 μου πλεον αν θελω φορητοτητα εχω ενα PSP με homebrew και 2-3 emus πανω και κανω την δουλεια μου τις σπανιες φορες που θα την χρειαστω 1-2 τον χρονο και αν. Το Hollow Knight ειναι οτι καλυτερο εχω δει σε Metroidvania game μετα το Castlevania: Symphony of the Night. Δεν εχω καταφερει να παιξω ακομη το Owlboy βεβαια που εχω ακουσει τα καλυτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vlad27 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 23 ώρες πριν, yoshinatsu είπε Panic Button says hi! Μην του βάζεις δύσκολα κι εσύ... 15 ώρες πριν, greed είπε καλα και εσυ μαπα μπορει να εισαι γιατι ο λογος σου και μονο μαπα ειναι. Και που εισαι και η ζωη μια μαπα ειναι. Ευκολο... ολα μαπα ειναι. Σε επεισα; Πεισε με εσυ και βρες μου καλυτερο switch αυτη τη στιγμη στον πλανητη αλλιως η συζητηση μαζι σου μαπα ειναι. Κλαίω ρε φίλε είσαι θεούλης!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 30 minutes ago, tsibosp said: Την φορητοτητα του Switch που την χρησιμοποιειτε; Είναι αυτονόητη η απάντηση σε αυτό που ρωτάς: παντού. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsibosp Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, Malthador είπε Είναι αυτονόητη η απάντηση σε αυτό που ρωτάς: παντού. χαχα ναι ισως να μην το εθεσα καλα. Με την αυτονομια που εχει (νομιζω κανα 2-3 ωρες;) δεδομενου οτι καποιος ειναι στα 30 φευγα του, δουλειες, υποχρεωσεις κτλ. Στο δικο μου το μυαλο φυσικα δεν ξερω κατα το ποσο ειναι βιωσιμη λυση διασκεδασης ειναι ενα portable πλεον. Το λιγο χρονο που εχεις για games τα παιζεις σπιτι σου σε ενα γερο pc/ps4/xbox οτι προτιμας. Τεσ/πα μαλλον το βλεπω απο τον δικο μου τροπο ζωης. Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2018 από tsibosp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 17 λεπτά πριν, tsibosp είπε χαχα ναι ισως να μην το εθεσα καλα. Με την αυτονομια που εχει (νομιζω κανα 2-3 ωρες;) δεδομενου οτι καποιος ειναι στα 30 φευγα του, δουλειες, υποχρεωσεις κτλ. Στο δικο μου το μυαλο φυσικα δεν ξερω κατα το ποσο ειναι βιωσιμη λυση διασκεδασης ειναι ενα portable πλεον. Το λιγο χρονο που εχεις για games τα παιζεις σπιτι σου σε ενα γερο pc/ps4/xbox οτι προτιμας. Τεσ/πα μαλλον το βλεπω απο τον δικο μου τροπο ζωης. Ακριβώς γι αυτόν τον τρόπο ζωής έρχεται και δένει το μηχάνημα. Έχω μια χαρά gaming pc, ps4 και όλες τις φορητές αυτή τη στιγμή (εκτός switch) και μονοπωλούν σχεδόν το ενδιαφέρον μου. Ο λόγος; Γιατί πολύ απλά τα δουλεύεις παντού με τον κυρίαρχο να είναι η τουαλέτα και το τελευταίο μισάωρο στο κρεβάτι πριν πέσεις. Έχω καταφέρει να τελειώσω κάμποσα παιχνίδια με αυτόν τον τρόπο που σε κανονικό σταθερό μηχάνημα απλά δεν θα μπορούσα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 14 hours ago, tsibosp said: χαχα ναι ισως να μην το εθεσα καλα. Με την αυτονομια που εχει (νομιζω κανα 2-3 ωρες;) δεδομενου οτι καποιος ειναι στα 30 φευγα του, δουλειες, υποχρεωσεις κτλ. Στο δικο μου το μυαλο φυσικα δεν ξερω κατα το ποσο ειναι βιωσιμη λυση διασκεδασης ειναι ενα portable πλεον. Το λιγο χρονο που εχεις για games τα παιζεις σπιτι σου σε ενα γερο pc/ps4/xbox οτι προτιμας. Τεσ/πα μαλλον το βλεπω απο τον δικο μου τροπο ζωης. Είναι ανάποδα από αυτά που περιγράφεις. Όταν είσαι 30+ είναι που δεν έχεις χρόνο να κάθεσαι μπροστά στην τηλεόραση ή στον υπολογιστή με τις ώρες και χρειάζεσαι εναλλακτικές για να παίρνεις τη «δόση» σου. Τότε είναι που βολεύουν τα φορητά, όχι πριν που είσαι φοιτητής ή μαθητής. Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2018 από Malthador 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsibosp Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, Malthador είπε Είναι ανάποδα από αυτά που περιγράφεις. Όταν είσαι 30+ είναι που δεν έχεις χρόνο να κάθεσαι μπροστά στην τηλεόραση ή στον υπολογιστή με τις ώρες και χρειάζεσαι εναλλακτικές για να παίρνεις τη «δόση» σου. Τότε είναι που βολεύουν τα φορητά, όχι πριν που είσαι φοιτητής ή μαθητής. Nαι αυτο λεω μαλλον το κρινω απο τον δικο μου τροπο ζωης καπως μονοπαντα οπως ειπα στο τελος. Προσωπικα, τελειωνω απο την δουλεια κατα τις 3-4 και αν δεν κανονιστει τιποτα με φιλους-σχεση (οταν υπαρχει )κτλ. απλα καθομαι σπιτι μου ανοιγω το pc-ps4 μου και λιωνω. Παλαιοτερα που ταξιδευα αρκετα περισσοτερο ή ειχα φανταρικα κτλ, ειχα τα portable μου τα φορτωνα με οτι ηθελα και εκανα δουλεια μου on the go. Δλδ εχω στο μυαλο μου οτι ενα Portable με εξυπηρετει μονο οταν ειμαι μακρυα απο το σπιτι μου που λογω δουλειας, κοινωνικων υποχρεωσεων κ.α. πλεον ειναι σπανια. Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2018 από tsibosp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greed Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Και εγώ παίρνω τη μηχανή για βόλτα πότε τι αμάξι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
forgotten Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) flame wars topic ,αν θες να εισαι gamer τοτε θα εχεις ολες τις κονσολες για το καθε αριστουργημα της καθε κονσολας ,το να χωριζεσαι σε στρατοπεδα εμενα κανει καλυτερο χρονο κλπ κλπ μου φανταζει αστειο ,ποτε δεν αγορασα παιχνιδι βαση των γραφικων ,ωστοσο στο pc εχω μια πολυ καλη καρτα γραφικων και αρκετα παιχνιδια που βγαινουν πχ σε ολα τα συστηματα προτιμω να τα παιζω στο pc λογω ανωτερων γραφικων ,plot games rpg και παιχνιδια που δεν βγαινουν σε υπολογιστη τα παιζω εννιοτε ειτε στο ps4 ειτε στο xbox one ,τωρα αρκετα διασκεδαστικο σε ταξιδια ειναι το 3ds xl και το nintendo switch οποτε μια χαρα το συνδιαζω με ολα τα υπολοιπα και με αρκετα παιχνιδια που με συνοδευουν απο την παιδικη μου ηλικια. καμια μα καμια κονσολα δεν ειναι επικη και η καλυτερη, και καμια δεν κανει κατι για την ψυχη της μανας της . Πρεπει επιτελους να αντιληφθουμε οτι δεν ειμαστε ολοι το ιδιο και δεν εχουμε τις ιδιες αναγκες ψυχαγωγιας , πχ εγω ποτε δεν θα τολμουσα να συγκρινω καθαροαιμη παιχνιδοκονσολα και παιχνιδια με τα σκουπιδια των ταμπλετ και κινητων ,εχουν ωστοσο και αυτα το κοινο τους..... Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2018 από forgotten Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα