Moderators Malthador Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 2 hours ago, Retromaniac said: Είναι streaming. Έτσι παίζει και σε arduino.... Mην λέτε λοιπόν ότι θέλετε.... Δεν μπορεί να βγάλει τέτοια παιχνίδια το switch.... Αν θέλετε στο μέλλον να το έχετε για streaming games, πάσο... Εμ, αυτή είναι η φάση, ας το πει κάποιος στην Nvidia και στην Nintendo. Να χώσουν εκεί μέσα στο Switch ένα GeForce Now να γίνει κόλαση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 9 λεπτά πριν, lnwolfgr είπε Ναι τα έπαιξα και ποτε δεν κατάλαβα τον ντόρο. Με φοβερα frame drops συνέχεια? με το σχεδόν ανύπαρκτο σενάριο? με τους επαναλαμβανόμενους εχθρούς σε αλλό χρώμα? Με την ανάπτηξη του χαρακτήρα? με το loot system? με την μάχη με τον Ganon? με τα overpowered οπλα? Υπέρ απλούστευση και γενικότητες, μπορώ να το κάνω αυτό για όποιο παιχνίδι θες και να το μηδενίσω σε χρόνο ρεκόρ. 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 but can it run Crysis? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lnwolfgr Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, ikaruga24 είπε Υπέρ απλούστευση και γενικότητες, μπορώ να το κάνω αυτό για όποιο παιχνίδι θες και να το μηδενίσω σε χρόνο ρεκόρ. Και να το ΚΑΝΕΙΣ!! πραγματικά να το κάνεις, βγες και κραξτους ΟΛΟΥΣ να βάλουν μυαλό. Οταν μου βγάζουν παιχνίδια "γενικοτητες" να βγείς και να το ΚΡΑΞΕΙΣ είτε ειναι zelda είτε είναι gta είτε είναι rdr. Οταν βγάζουν παιχνίδια "γενικότητες" ΜΟΝΟ ΚΡΑΞΙΜΟ. Μόλις είδα την μαγική μου σφαίρα και μου είπε. Οταν κυκλοφορίσει το death stranding θα είναι το καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών 10 στα 10 μιλάμε. Α μου είπε επίσεις οτι το cybepunk θα είναι το καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών 10 στα 10 μιλάμε. Α η μαγική μου σφαίρα το είχε προβέψει και για το rdr2 ΕΝΟΕΙΤΕ. Ψιτ, μην τσιμπάτε παίδες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greed Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Παίδες Ξυδάκη. Κατανοώ την έλλειψη χρημάτων κλπ αλλα δεν χρειάζεται να βγάζετε το κόμπλεξ σας εδώ μέσα. Άλλος σας φταίει όχι η Nintendo πουδεν μπορείτε να δώσετε 300€ για έναν tegra και προτιμάτε hz κλπ λες και είναι pc/κινητό για να μη κολλάει. Εδώ μιλάμε όμως για ψυχαγωγία. Άλλος πάει σε μπαραδικο άλλος στα μπουζούκια στην καθημερινή του. Κάποιοι τα έχουν δεν χρειάζεται να τους κράζετε πόσο μάλλον δε όταν θα κάνατε τα ίδια αν ήσασταν στη θέση τους. Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2018 από greed 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, NickTG είπε Με το ζόρι φτάνει iPhone 4 και αυτό αν δεν είναι βαρύ το παιχνίδι. Α τόσο καλά.... 5 λεπτά πριν, greed είπε Παίδες Ξυδάκη. Κατανοώ την έλλειψη χρημάτων κλπ αλλα δεν χρειάζεται να βγάζετε το κόμπλεξ σας εδώ μέσα. Άλλος σας φταίει όχι η Nintendo πουδεν μπορείτε να δώσετε 300€ για έναν tegra και προτιμάτε hz κλπ λες και είναι κινητό για να μη κολλάει. 300€ είχαμε και παραπάνω και τα δώσαμε σε Sony και Ms. Με τον tegra του 2012 δεν πάει πουθενά η Nintendo. Δεν φτάνει που έκανε ξεστοκαρισμα και της πέτυχε... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greed Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, aris1986 είπε Α τόσο καλά.... 300€ είχαμε και παραπάνω και τα δώσαμε σε Sony και Ms. Με τον tegra του 2012 δεν πάει πουθενά η Nintendo. Δεν φτάνει που έκανε ξεστοκαρισμα και της πέτυχε... Διάλεξες και εσύ τιμή Σκρουτζ και hz. Σεβαστή η άποψη σου θα ήταν όταν θα είχες και της 3ης κονσόλες ή έστω αυτή του τοπικ και άλλη μία. Τώρα με ένα PS4 που πήρες μτχ ή από Σκρουτζ σε τιμή ξεφτίλα δεν σε κάνει και Μωυσή του νήματος. Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2018 από greed Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 32 minutes ago, aris1986 said: Α τόσο καλά.... 300€ είχαμε και παραπάνω και τα δώσαμε σε Sony και Ms. Με τον tegra του 2012 δεν πάει πουθενά η Nintendo. Δεν φτάνει που έκανε ξεστοκαρισμα και της πέτυχε... Μόνο 2012? Βγάλε κάτι ακόμα να φανεί πιο εντυπωσιακό. Μην σε απασχολεί ότι παρουσιάστηκε το 2015. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αυτη η εταιρια εχει βγαλει ενα ταμπλετ σαν τα low end android και το πλασαρει σαν home console. Και μετα βγαζει και χαρτόκουτα για το στηριζεις πανω. Λυπαμαι αλλα αν καποιος πανηγυριζει με αυτες τις μπουρδες ειναι απλά ενα ταγμένο fanboy Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2018 από firepc 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 2 minutes ago, firepc said: Αυτη η εταιρια εχει βγαλει ενα ταμπλετ σαν τα low end android και το πλασαρει σαν home console. Ούτε καν low end. Είναι το Switch, μετά τα TurboX και μετά ξεκινάνε τα low end. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
music_lover Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Το εμπεδώσαμε..μόνο 200 διαφορετικές εκδόσεις super mario και pokemon στο switch.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 42 λεπτά πριν, greed είπε Διάλεξες και εσύ τιμή Σκρουτζ και hz. Σεβαστή η άποψη σου θα ήταν όταν θα είχες και της 3ης κονσόλες ή έστω αυτή του τοπικ και άλλη μία. Τώρα με ένα PS4 που πήρες μτχ ή από Σκρουτζ σε τιμή ξεφτίλα δεν σε κάνει και Μωυσή του νήματος. Ούτε εμένα Μωυσή ούτε εσένα Φωστήρα και μοναδικό που πήρες τέτοια "κονσόλα" και μας κράζεις. Όπως και να το κάνουμε στα γραφικά πάσχει και το ξέρουν και οι πέτρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, firepc είπε Αυτη η εταιρια εχει βγαλει ενα ταμπλετ σαν τα low end android και το πλασαρει σαν home console. Και μετα βγαζει και χαρτόκουτα για το στηριζεις πανω. Λυπαμαι αλλα αν καποιος πανηγυριζει με αυτες τις μπουρδες ειναι απλά ενα ταγμένο fanboy Η πολύ απλά διαλέγει τι θέλει και αγοράζει αντίστοιχα. Δεν βλέπω διαφορά μεταξύ ταγμένου fanboy και ταγμένου hater που βλέπει παντού φαντάσματα. Αλλά συγνώμη, το ξέχασα, εδώ είναι δημόσιο forum και το iq επιβάλλεται να είναι λιγότερο του 75 οπότε μάλλον πρέπει να αποχωρήσω. 2 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DimosMcLaren Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Όντως διάβασα το άρθρο και μπορώ να πω ότι πείστηκα... Αυτός ήταν ο λόγος 100% ! Μια κονσόλα overpriced που έπρεπε να πωλείται στα 200 γι'αυτά που προσφέρει. Ναι ρε φίλε δεν είμαι κορόιδο να δώσω 330 για να πάρω switch. Για τον γιό μου θα το έπαιρνα. Για τα παιδάκια θεωρώ ότι δεν έχει συναγωνισμό. Αυτό θεωρώ ότι το έχει σώσει έως τώρα καθώς και το hacking. Μακάρι να πάει καλά αλλά δεν θυμίζει σε εμένα που μεγάλωσα με Gameboy, nes, snes τη Nintendo των τότε εποχών. Η εταιρεία δεν μπορεί να συναγωνιστεί την Sony και την Microsoft. Αν δεν κάνει κάτι θα χάσει το τρένο και από το mobile gaming στο μέλλον. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 μου θελει και Red Dead o κατακαημενος ο ρετζι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα