Ace Of Spades Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Καλησπέρα. Θα αναβάθμισω τον παλιό μου σταθερό υπολογιστή και έχω αγοράσει έναν Samsung SSD. Θέλω να αφαιρεσω τελείως τον σκληρό και να μείνω μόνο με τον ssd. Πέρα από το να κανω dublicate όλον τον σκληρό(χρησιμοποιώ μόνο 90gb από τα 500) στον ssd, μπορώ να κάποιο τρόπο να βάλω μονο τα windows 10 στο ssd και να κάνω ενεργοποίηση χωρίς να πληρώσω; κατά 90% ειναι αυθεντικά τα Windows που έχω αλλά δεν έχω το κλειδί προϊόντος. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
dpolal Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Samsung Data migration tool για ΟΛΟΚΛΗΡΟ το σκληρό: https://www.samsung.com/semiconductor/minisite/ssd/download/tools/ Ή Καθαρή εγκατάσταση win10 και θα ενεργοποιηθούν αυτόματα από μόνα τους. (αλλά θα βάλεις την ΙΔΙΑ έκδοση, αν π.χ. έχεις home θα βάλεις τα ίδια) 1
Ace Of Spades Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 20 ώρες πριν, dpolal είπε Καθαρή εγκατάσταση win10 και θα ενεργοποιηθούν αυτόματα από μόνα τους. (αλλά θα βάλεις την ΙΔΙΑ έκδοση, αν π.χ. έχεις home θα βάλεις τα ίδια) Αν το κάνω από 32 στα 64 bit δεν θα έχω θέμα εε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα