hawkj83 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2004 Ποιο είναι το καλύτερο για να ξεσκονίσω λίγο το midi keyboard μου!
hawkj83 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2004 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2004 Για να μην κάνω καινούριο τοπικ, μήπως ξέρει κανείς;
Nemo Δημοσ. 5 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2004 poly proxeira native instruments cubase + Vst intruments ............................................ ............................................. http://www.synthzone.com/ kai koitakse stis katigories Soft Synths & Samplers & Cakewalk & Sonar Resources & Cubase VST Resources Etc......
hawkj83 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2004 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2004 Thanks, Nemo! Χρησιμοποιείς περισσότερο κάποιο από αυτά; Βασικά αυτό που θέλω πιο πολύ είναι όσο πιο πιστό άκουσμα του πιάνου γίνεται... To cubase που έχεις τι version είναι;
hawkj83 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2004 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2004 Με το Cubase SX v2.0.2.31 έχω συνδέσει το keyboard, το αναγνωρίζει, είμαι στο key editor κ δείχνει όποια νότα πατάω στο midi στην οθονή, αλλά δεν ακούγεται τπτ... Τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω στο Device Setup εκεί που λέει Default MIDI Ports;
bilas Δημοσ. 6 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2005 re paidia mhpws kserete pou mporw na brw to halion kai an kanei gia to cubase sx??? kai meta psaxnw kai hxous alla as vrew prwta to halion... epishs prospathsa na ftiaksw midi me polla organa ( 5 peripou) kai enw sto cubase ta paizei kanonika , sta windows paizei mono me piano... kserei kaneis ti prepei na kanw gia na krataei ta organa?? (na ftiaksoume kaikanena ringtone gia to kinhto xexe)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.