russianpa50 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Γεια σας παιδια .... εχω ενα θεμα με το HP Compaq 6200 Pro Base Model Small Form Factor PC στο οποιο εχω καταργησει το 3πλο μπροστινο πανελ front usb1 & 2 και audio και τωρα το βλεπει κατα την εκκινηση κ μου βγαζει φυσικα 3 σφαλματα ... λενε οτι θελει jumper καποια απο τα πιν στο καθενα ομως δεν βλεπω αριθμιση κ δεν ξερω ποια 2 να γεφυρωσω ....αν ισχυει αυτο .. η μητρικη .https://ae01.alicdn.com/kf/HTB1TzzHbfBNTKJjy1zdq6yScpXaa/Reboto-Pour-HP-6200-De-Bureau-Carte-M-re-615114-001-Prise-Lga1150-Q65-611794-000.jpg και ο πυργος https://support.hp.com/us-en/document/c03387773 ... θελω απλα κατα την εκκινιση να μην τα εντοπιζει κ να μην παταω F1 καθε φορα για να εκκινει αυτο ισως για μια πιο συγκεκριμενη κοντινη ματια ... οποιος γνωριζει την αριθμιση σε αυτα περιμενω τα φωτα του... εχω φυσικα τα κομμενα βυσματα απο τις καταργημενες θυρες αυτες τις 3 με τα συρματα να εξεχουν λιγο κιτρινο πρασινο μπλε να και κατα την εκκινηση καθε φορα
chsam Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Εψαξες στο bios μηπως εχει επιλογη για απενεργοποιηση του front usb;
russianpa50 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 το 512 δεν μας νοιαζει ναι εχει κατι αλλα τι τα απενεργοποιω τι οχι το ιδιο ειναι... σε αυτες τις σμολ φακτορ μητρικες λενε μονο με γεφυρα αλλα δεν τολμαω αμα δεν ξερω τα πιν 4 λεπτά πριν, chsam είπε Εψαξες στο bios μηπως εχει επιλογη για απενεργοποιηση του front usb; ναι εχει κατι αλλα τι τα απενεργοποιω τι οχι το ιδιο ειναι... σε αυτες τις σμολ φακτορ μητρικες λενε μονο με γεφυρα αλλα δεν τολμαω αμα δεν ξερω τα πιν
chsam Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Σε τι ενοχλουσαν και τα εβγαλες;Γιατι δεν τα αφηνες οπως ηταν να μην ειχες θεμα; Η μητρικη ειναι οπως στην φωτο, δηλαδη τα pin ειναι "γυμνα" ή εκοψες τα καλωδια και εχουν μεινει τα header επανω στα pin; Επισης δεν μηπως υπαρχει καποια ρυθμιση στο bios για να μην σου βγαζει μηνυματα λαθων και προβληματων.
russianpa50 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 post messages post display on boot κλπ ... enable diable οτι και να βαλω τα βλεπει οτι τα εχω αποσυνδεδεμενα αυτα τα 3 1 λεπτό πριν, chsam είπε Σε τι ενοχλουσαν και τα εβγαλες;Γιατι δεν τα αφηνες οπως ηταν να μην ειχες θεμα; Η μητρικη ειναι οπως στην φωτο, δηλαδη τα pin ειναι "γυμνα" ή εκοψες τα καλωδια και εχουν μεινει τα header επανω στα pin; Επισης δεν μηπως υπαρχει καποια ρυθμιση στο bios για να μην σου βγαζει μηνυματα λαθων και προβληματων. το ελυσα ολο για να φτιαξω δικη μου κουτα κ δεν μου χρεαζονταν πολλα κ τα καταργησα ... ολα ειναι τελεια τωρα ..... απλα βλεπει τωρα οτι τα εχω αποσυνδεσει Η μητρικη ειναι οπως στην φωτο, δηλαδη τα pin ειναι "γυμνα" ή εκοψες τα καλωδια και εχουν μεινει τα header επανω στα pin; γυμνα ειναι ... τα header τα εχω κοψει απο τα πανελ κ τα εχω φυλαξει με καλωδια λιιιγο να εξεχουν ωστε μολις βρω τα σωστα πιν να τα κουμπωσω πανω παλι αλλα να τα εχω κανει ετσι ωστε να νομιζει οτι τα εχω συνδεδεμενα
chsam Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Μια μπακαλιστικη μεθοδος (αν χωραει η νεα κουτα) να βγαλεις το πανελ απο το παλιο και να το συνδεσεις χωνοντας το στο νεο κουτι ή να δοκιμασεις να ξεριζωσεις τα καλωδια απο το παλιο πανελ και να τα κουμπωσεις στα pin μηπως και γινει ετσι το γεφυρωσεις. Εχεις στο bios καποια επιλογη σαν hold on errors ή κατι παρομοιο;
russianpa50 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, chsam είπε Μια μπακαλιστικη μεθοδος (αν χωραει η νεα κουτα) να βγαλεις το πανελ απο το παλιο και να το συνδεσεις χωνοντας το στο νεο κουτι ή να δοκιμασεις να ξεριζωσεις τα καλωδια απο το παλιο πανελ και να τα κουμπωσεις στα pin μηπως και γινει ετσι το γεφυρωσεις. Εχεις στο bios καποια επιλογη σαν hold on errors ή κατι παρομοιο; Εχεις στο bios καποια επιλογη σαν hold on errors ή κατι παρομοιο; οχι να δοκιμασεις να ξεριζωσεις τα καλωδια απο το παλιο πανελ και να τα κουμπωσεις στα pin μηπως και γινει ετσι το γεφυρωσεις αυτο σκεφτηκα κι εγω αλλα αμα δεν ξερω ποια πιν να γεφυρωσω φοβαμαι μη το καψω ολο χαχαχα
chsam Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, russianpa50 είπε αυτο σκεφτηκα κι εγω αλλα αμα δεν ξερω ποια πιν να γεφυρωσω φοβαμαι μη το καψω ολο χαχαχα Μα λεω να ξαναβαλεις το καλωδιο οπως ηταν αρχικα, δεν εχει καποιες "ενδειξεις" το καλωδιακι πως κουμπωνει στο header;
russianpa50 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 εχω στα χερια μου τα 3 header κιτρινο πρασινο μπλε κ δεν τα κουμπωνω για αυτον τον λογο ... αμα δεν ξερω ποια να γεφυρωσω δεν τα βαζω γιατι πρεπει λογικα τα υπολοιπα καλωδια που θα εξεχουν να τα κοψω αφου ενωσω τις γεφυρες στο καθενα
chsam Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 κατι τετοιο βοηθαει; http://www.fixya.com/support/t8253501-917_front_audio_not_connected
russianpa50 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, chsam είπε κατι τετοιο βοηθαει; http://www.fixya.com/support/t8253501-917_front_audio_not_connected το ειχα δει αλλα με μπερδευει γιατι δεν ξερω αν ειναι καποιο απο τα δικα μου της μητρικης μου .. ουτε χρωματα δεν δειχνει ... ε κι εγω εχω 3 διαφορετικα κ σε σειρα πινς κ σε χρωματα τα header εχουν πανω βεβαια ενα βελακι που κοιταει κατω σε ενα συγκεκριμενο πιν σε μια απο τις 4 πλευρες του αλλα δεν εχει αριθμιση να ξερω ποια να ενωσω κ να κοψω τα υπολοιπα κ ετσι κ να νομιζει οτι τα ξανα εβαλα και καλα κ να μην βγαζει σφαλματα και να μην καψω τιποτα
chsam Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Μα κοντα στα header στην μητρικη γραφει ποιο ειναι το καθενα, το βλεπω στις φωτο.
russianpa50 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, chsam είπε Μα κοντα στα header στην μητρικη γραφει ποιο ειναι το καθενα, το βλεπω στις φωτο. το ξερω κατι ειχα δει κι εγω αλλα απο ολα αυτα ποια γεφυρωνουμε ομως ;;; αυτο ειναι .. απλα δεν ηθελα να κανω πειραματα ... κ ειπα να ρωτησω καποιον που να ξερει απο αυτα τα βυσματα
chsam Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αρχικα μπορεις να δοκιμασεις αυτο που σου εστειλα με το audio connector και αντιστοιχει (οσο μπορω να διακρινω απο τις φωτο γραφει πιο κατω front aud ή aux) στο μπλε header Να και pin για τα front usb, πιστευω οτι ειναι universal και δε νομιζω να κανει κατι διαφορετικο η hp. https://goo.gl/images/aJKdbv Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2018 από chsam
russianpa50 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 22 λεπτά πριν, chsam είπε Αρχικα μπορεις να δοκιμασεις αυτο που σου εστειλα με το audio connector και αντιστοιχει (οσο μπορω να διακρινω απο τις φωτο γραφει πιο κατω front aud ή aux) στο μπλε header Να και pin για τα front usb, πιστευω οτι ειναι universal και δε νομιζω να κανει κατι διαφορετικο η hp. https://goo.gl/images/aJKdbv κι ομως το βλεπει ακομα..... αν παρουμε για παραδειγμα αυτο που λεει οτι για τον προσανατολισμο λειπει το 8ο πιν τοτε πρεπει λογικα να το μπλε το αριθμισεις απο αριστερα πανω το 1 3 5 7 9 2 4 6 * 10 αν ισχυει αυτο π λεει τοτε το κιτρινο ειναι 1 3 5 7 * 2 4 6 8 10 κ το πρασινο ειναι 1 3 5 7 9 2 4 6 8 * αρα στο μπλε λειπει το 8ο πιν στο κιτρινο το 9ο κ στο πρασινο το 10ο πιν ... ωραια μεχρι εδω .. τωρα ποια πρεπει να γεφυρωσουμε στο καθενα τους για να μην τα βλεπει ;;; αν ισχυει η αριθμιση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα