Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 89
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, spectaculator είπε

Αλήθεια, αν θελήσω να βάλω στο revolut 10€ από χρεωστική κάρτα, θα φύγουν από τη κάρτα 10€ ή 10€+προμήθεια (revolut ή/και τράπεζας);

Το δεύτερο

• Thanks 1
Δημοσ.

Με συγχωρείτε αλλα ειμαι λιγο αργος τι παραπανω προσφερει η revolut απο μια απλη καρτα τραπεζας και ενα λoγαριασμο paypal 

πχ εχει λιγοτερες χρεωσεις στο εξωτερικο? γιατι ταξιδευω συχνα στο εξωτερικο και χρησιμοποιώ την απλη κατρα αναληψης και η αληθεια ειναι οτι δεν με χρεωνει προμηθεια παρα μονο την διαφορα το συναλαγματος

• Like 3
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, spectaculator είπε

Αλήθεια, αν θελήσω να βάλω στο revolut 10€ από χρεωστική κάρτα, θα φύγουν από τη κάρτα 10€ ή 10€+προμήθεια (revolut ή/και τράπεζας);

Δε μπαινουν λεφτα απο Ελληνικη χρεωστικη καρτα as we speak. Μονη επιλογη το εμβασμα που κοστιζει 1€

• Thanks 2
Δημοσ.

δλδ μπορω απο Paypal να τραβαω εκει λεφτα (με οποια μικρη χρεωση/προμηθεια) μεσω ατμ ?  δλδ paypal --> Revolut  --> atm --> μετρητα και να μη φαινομαι στην ελλαδα?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, TimeSpace11 είπε

Plz do explain

Για κλασικές ελληνικές λαμογιές και απατεωνιές μιλάει ο άνθρωπος .

Μην τον αποπαρετε.

• Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, vagelisda είπε

Για κλασικές ελληνικές λαμογιές και απατεωνιές μιλάει ο άνθρωπος .

Μην τον αποπαρετε.

εγώ ότι έχω πάρει από airbnb τα έχω δηλώσει οπότε np

Δημοσ.
1 ώρα πριν, DIL είπε

Μην διανοηθεί  κανεις να την χρησιμοποιήσει για Airbnb...τωρα που εβγαλε ευρωπαικη αδεια....οποιος καταλαβε καταλαβε

Κλασικός ελληναρας κλεφταράκος, nothing to see here

• Thanks 1
Δημοσ.
56 λεπτά πριν, anax111 είπε

Σε κάποιες υπηρεσίες μπορεί να είναι σαφώς ανταγωνιστική αλλά αυτό με τα δάνεια μου φαίνεται απίθανο να γίνει στην Ελλάδα. Από που κι ως που θα προλάβουν να ελέγξουν την αξιοπιστία των δεδομένων που θα καταθέτει ο υποψήφιος δανειολήπτης μέσα σε δύο λεπτά; Αν το δάνειο προϋποθέτει υποθήκη πότε και πως θα προλάβουν να την ελέγξουν; Δεν ξέρω τι γίνεται στις άλλες χώρες αλλά αν παν να κάνουν κάτι τέτοιο στην Ελλάδα θα φάνε φέσωμα στο φουλ. Έχει εδώ κάτι σαΐνια που φέσωσαν τράπεζες και δημόσιο ξεπερνώντας κάθε είδος ελέγχου που υπήρχε. Δεν ξέρω αλλά αυτό με τα δάνεια το βλέπω ανέφικτο. 

Λογικά αναφέρεται σε μικροποσά χωρίς την ανάγκη υποθήκης, όχι ότι παίζει κάποιο ρόλο, έχει κι αυτό το ρίσκο του. Αλλά κάπου διάβαζα ότι η Eurobank εξετάζει το ενδεχόμενο να συνεργαστεί με τη Revolut σε αυτό το κομμάτι. Δηλαδή ο χρήστης να ζητά δάνειο από revolut, αυτή να κάνει το πρώτο φιλτράρισμα βάσει της πιστοληπτικής του ικανότητας και αν είναι ΟΚ θα τον προωθεί στη eurobank για το τελικό ΟΚ.

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, kostasTSK είπε

Με συγχωρείτε αλλα ειμαι λιγο αργος τι παραπανω προσφερει η revolut απο μια απλη καρτα τραπεζας και ενα λoγαριασμο paypal 

πχ εχει λιγοτερες χρεωσεις στο εξωτερικο? γιατι ταξιδευω συχνα στο εξωτερικο και χρησιμοποιώ την απλη κατρα αναληψης και η αληθεια ειναι οτι δεν με χρεωνει προμηθεια παρα μονο την διαφορα το συναλαγματος

Δωρεάν ανάληψη από οποιαδήποτε ATM χωρίς καμία χρέωση (μέχρι 200€). Μετατροπή συναλλάγματος χωρίς προμήθεια και με τη καλύτερη αναλογία της αγοράς. Μεταφορά χρημάτων μεταξύ τραπεζικών λογαριασμών χωρίς προμήθεια. Επιπλέον, έχει ένα όμορφο από όπου μπορείς να ελέγξεις τα πάντα. Τέλος, υπάρχει η δυνατότητα για premium με παραπάνω παροχές!

Γενικά, για χώρες με ξένο νόμισμα είναι must!

• Like 3
Δημοσ.
53 λεπτά πριν, kostasTSK είπε

This. Κάποιος να μας εξηγήσει συνοπτικά;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μου φαίνεται υπερβολικά καλό για να είναι αλήθεια, ειδικά στο παράδειγμα της πιστοληπτικής ικανότητας που προαναφέρθηκε εισέρχονται πολλοί παράγοντες. Αρχικά θα αφορά ιδιώτες όσο κι επιχειρήσεις; Πώς θα γίνεται η έγκριση του δάνειου και μέχρι πόσο ποσό (το παράδειγμα των overdrafts εμπεριέχει σαφές ρίσκο), όταν εδώ πχ έχουμε τον κέρβερο Τειρεσία θα συνδέεται η Revolut μ' αυτόν; Οι εγγυήσεις τρίτων θα ζητούνται μέσα σε (υποτιθέμενα) δυο λεπτά συμφωνίας και συναλλαγής; Προφανώς ο ένας λογαριασμός Revolut θα έχει και IBAN, θα είναι αποδεκτός από το ελληνικό κράτος αν θέλω να τον χρησιμοποιήσω σαν κύριο ώστε να κατατίθoνται άμεσα τα χρήματα από μισθούς, επιδόματα, συντάξεις κλπ;

Επεξ/σία από Vangelis_D9
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, kostasTSK είπε

Εχεί πολύ καλύτερες ισοτιμίες σε σχέση με αλλες τράπεζες. ΠΧ 100 λίρες αγγλίας η revolut θα τις μετατρέψει με 0,88 ενώ η alpha bank με 0,80 (χοντρικά σου λέω). Το ίδιο ισχύει και για τα δολάρια κτλ

Οταν καταναλώνεις σε ευρώ δεν κερδίζεις κάτι. 

Επίσης η Revolut είναι ΠΟΛΥ πιο ασφαλής απο τις σάπιες τις ελληνικές τράπεζες. 

Επεξ/σία από Socratis_g

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...