Ηλίας_1988 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Το είδα στο Σκρουτζ σε σημαντική πτώση τιμής στα 122+4 ευρώ μεταφορικά όταν το ακριβώς επόμενο κατάστημα το έχει 207+6 ευρώ μεταφορικά, δεν ξέρω αξίζει? Μήπως είναι clickbait? Εγώ προσωπικά δεν χρειάζομαι το έβαλα μήπως θέλει κανείς άλλος https://www.skroutz.gr/s/10804574/Corsair-Force-Series-MP500-480GB.html
Innsbruck Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Ολα τα Κατοπιν παραγγελιας στο skroutz δεν υπαρχουν και δεν θα σας τα φερουν ποτε. Εχει αναφερθει πολλες φορες το συγκεκριμενο θεμα εδω. Ποσταρετε μονο τα αμμεσα διαθεσιμα.
DrFreeman Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Είναι προσφορά ακόμη και σε αυτή την τιμή; Τόσο δεν έχει κι ο 500άρης 970 EVO;
gbras Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δεν ειναι προσφορα αυτο.. Κοιταμε και τις τιμες στους υπολοιπους για να εχει καποιο νοημα
Ηλίας_1988 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Οκ , εγώ το είδα σχεδόν στην μισή τιμή από τα υπόλοιπα καταστήματα και το θεώρησα προσφορά, όσο για τον evo που αναφέρει ένας φίλος που έχει την ίδια τιμή θέλω να του διευκρινίσω ότι αυτός είναι corsair, όπως η apple ειναι ακριβότερη με τα ίδια χαρακτηριστικά από της άλλες εταιρίες έτσι συμβαίνει και εδώ, τέλος πάντων . 1
katsikoula Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, Ηλίας_1988 είπε Οκ , εγώ το είδα σχεδόν στην μισή τιμή από τα υπόλοιπα καταστήματα και το θεώρησα προσφορά, όσο για τον evo που αναφέρει ένας φίλος που έχει την ίδια τιμή θέλω να του διευκρινίσω ότι αυτός είναι corsair, όπως η apple ειναι ακριβότερη με τα ίδια χαρακτηριστικά από της άλλες εταιρίες έτσι συμβαίνει και εδώ, τέλος πάντων . Θες να πεις ότι, όπως τα βλέπεις εσύ τα πράγματα τουλάχιστον, η Corsair είναι πιο premium εταιρεία στον τομέα των SSD από ότι η Samsung? Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2018 από katsikoula 1
Ηλίας_1988 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, katsikoula είπε Απόκρυψη περιεχομένων Θες να πεις ότι, όπως τα βλέπεις εσύ τα πράγματα τουλάχιστον, η Corsair είναι πιο premium εταιρεία στον τομέα των SSD από ότι η Samsung? Θέλω να πω ότι η κάθε εταιρία έχει της δικές της τιμές. Samsung ssd έχω και εγω
HateMe Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, Ηλίας_1988 είπε Οκ , εγώ το είδα σχεδόν στην μισή τιμή από τα υπόλοιπα καταστήματα και το θεώρησα προσφορά, όσο για τον evo που αναφέρει ένας φίλος που έχει την ίδια τιμή θέλω να του διευκρινίσω ότι αυτός είναι corsair, όπως η apple ειναι ακριβότερη με τα ίδια χαρακτηριστικά από της άλλες εταιρίες έτσι συμβαίνει και εδώ, τέλος πάντων . Με έκανες και δάκρυσα βρε μπαγάσα. Να σαι καλά ! 1
Ηλίας_1988 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, HateMe είπε Με έκανες και δάκρυσα βρε μπαγάσα. Να σαι καλά ! Σε ευχαριστώ πολύ και εσυ να'σαι καλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα