Προς το περιεχόμενο

Internet sharing problem

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν, θέλω να μοιράσω μια dial up σε δύο υπολογιστές. Έχω στήσει ένα ασύρματο δίκτυο μεταξύ WinXP Pro (SP1) και ενός Win98se. Ακολούθησα τα βήματα του Connection Wizard ώστε να δουλεύει το μηχάνημα με τα XP ώς server και όντως έχει αποκτήσει στατική IP 192.168.0.1 Έτρεξα το wizard και στο δεύτερο μηχάνημα και του έθεσα την IP 192.168.0.2 . Επίσης στο δεύτερο μηχάνημα στην TCP/IP σύνδεση έβαλα ως default getaway την 192.168.0.1 Το πρόβλημα είναι πως δεν λειτουργεί το internet sharing, ενώ τα άλλα πρωτόκολα λειτουργούν κανονικά(file share, print share). Έχετε καμιά ιδέα;

Ευχαριστώ :D

Δημοσ.

όχι, προσπαθώντας να κάνω ping 64.5.48.95(insomnia) από τον δεύτερο υπολογιστή παίρνω "request timed out" . Στο μόνο υπολογιστή που μπορώ να κάνω ping είναι αυτός με τα ΧP.

Δημοσ.

Κοινώς στο Internet connection sharing τις σύνδεσης το πρώτο και το 3ο κουτάκι ενεργοποιημένα.Δοκίμασε επίσης να αφήσεις τα 98 να παίρνουν αυτόματα ip και DNS αν δεν χρειάζεσαι να έχεις static στο LAN σου

Δημοσ.
έχεις κάνει share τη σύνδεση;

allow other network computers to share the internet connection από τα xp;

ναι από το wizard

Κοινώς στο Internet connection sharing τις σύνδεσης το πρώτο και το 3ο κουτάκι ενεργοποιημένα.Δοκίμασε επίσης να αφήσεις τα 98 να παίρνουν αυτόματα ip και DNS αν δεν χρειάζεσαι να έχεις static στο LAN σου

Δεν νομίζω να είναι η static IP γιατί με dynamic δεν δούλευε επίσης. Σε πιο μενού το 1,3 κουτάκι;

Μήπως χρειάζεται απαραιτήτος κάποιο service που έχω απενεργοποιήσει, η το firewall των XP δημιουργεί πρόβλημα;

Δημοσ.

Sta properties ths dialup syndeshs pou exeis kanei (ekei pou orizeis kai to firewall) einai to internet connection sharing , dhladh sto advanced to properties kai prepei na valeis tick sto Allow other network users to connect through ths computer's internet connection

des kai edw mporei na se voithiseihttp://www.homenethelp.com/connection-sharing.asp

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...