Kosths87 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Κατασκευης σεπτεβρη 2018 τραβούσα με iphone 7+ Σε σκοτεινό δωμάτιο θελω να μου πειτε γνωμη αν ειναι ενταξει ... Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2018 από Kosths87
3DJIN Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) και τα αλλα που θα σου στειλουν ετσι θα ειναι, ετσι ειναι το ips και οσο μεγαλωνουν οι ιντσες μεγαλωνουν και τα ελαττωματα,ευχαριστησου την οθονη φιλε και μην ψειριζεις τα γνωστα προβληματα,πιο πολυ ψυχολογικο ειναι,πχ αν τραβαγες βιντειο με παιχνιδι θα λεγαμε ουαου ποιοτητα χρωματων και τετοια... Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2018 από 3DJIN
Kosths87 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δεν έχω ιδιαίτερο θέμα είναι όπως το είπες ψυχολογικό πιο πολύ πιστεύω αυτό το glow είναι θεμιτό παίζω πάντα με φωτισμό και το glow θα φανεί σε πολύ σκοτεινά σκηνικά και πάλι θα πάει υο μάτι επιδη το ξέρω ότι υπάρχει γενικά είναι οθοναρα και δε μετανιώνω απλά δεν έχω εμπειρίες μ οθόνες όποτε θα μαρεσε να βλέπω γνώμες μήπως είναι σκάρτο το κομμάτι πάντως δεν αιμορραγεί ούτε κίτρινες γωνιές η κάτι άλλο και τα 2Κ 60fps video τα δείχνει κρύσταλλο και ακόμα και χωρίς καλυμπραρισμα ακόμα δεν έχω δουλέψει με ULMB θα το δοκιμάσω κάποια στιγμή ευχαριστώ οποίος λέει τη γνώμη του ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα