nicolin Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Γεια σε όλους.. Σκέφτομαι να αγοράσω ένα αμάξι οικονομικό για να μάθω να οδηγώ. έχει λιγες μέρες που πηρα το διπλωμα στα χερια μου οπότε ψάχνω κατι που δεν θα με νοιάζει και πολυ αν το χτυπησω κλπ. Να μου βγάλει 1-2 χρόνια μεχρι να παρω τον αεραα και αργότερα να παρω κατι καλυτερο.;; Τι μου προτείνετε; προς τα που να κοιτάξω;
vasilis7700 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Για αρχή δες κάτι τέτοιο https://www.car.gr/17281197-toyota-corolla-3r-11-2005-1 Αλλά πρέπει να μάς αναφέρεις και το διαθέσιμο budget Μετά δες κανα Hyundai getz ,Honda jazz
gia_nnis Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 49 λεπτά πριν, nicolin είπε Γεια σε όλους.. Σκέφτομαι να αγοράσω ένα αμάξι οικονομικό για να μάθω να οδηγώ. έχει λιγες μέρες που πηρα το διπλωμα στα χερια μου οπότε ψάχνω κατι που δεν θα με νοιάζει και πολυ αν το χτυπησω κλπ. Να μου βγάλει 1-2 χρόνια μεχρι να παρω τον αεραα και αργότερα να παρω κατι καλυτερο.;; Τι μου προτείνετε; προς τα που να κοιτάξω; κοιτα παλια ιαπωνικα κατω απο 2000ευρω toyota,nissan, Hyundai https://www.car.gr/classifieds/cars/?fs=1&condition=Καινούριο&condition=Μεταχειρισμένο&offer_type=sale&make=153&make=205&make=242&make=248&make=153&make=165&make=205&make=242&make=248&model=217&model=223&model=260&model=262&model=584&model=598&model=774&model=775&model=786&model=798&model=815&price-from=>500&price-to=<2500&mileage-to=<200000&fuel_type=1&engine_size-to=<1400&rg=3
nicolin Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 το Βudget κυμαινεται κάτω απο 2.000.. 1000-1500 ιδανικά..
mp123 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, nicolin είπε Γεια σε όλους.. Σκέφτομαι να αγοράσω ένα αμάξι οικονομικό για να μάθω να οδηγώ. έχει λιγες μέρες που πηρα το διπλωμα στα χερια μου οπότε ψάχνω κατι που δεν θα με νοιάζει και πολυ αν το χτυπησω κλπ. Να μου βγάλει 1-2 χρόνια μεχρι να παρω τον αεραα και αργότερα να παρω κατι καλυτερο.;; Τι μου προτείνετε; προς τα που να κοιτάξω; Κατ'αρχη παρε οτι θες δεν θα σου απαντησω σε αυτο το ερωτημα ουτε με νοιαζει. Με αυτο που θα ασχοληθω ειναι με την νοοτροπια σου και γενικα με την νοοτροπια πολλων οτι ενταξη ας παρω ενα χρεπι να μαθω ,ας το χτυπησω δεν με νοιαζει. τον αλλον με το χτυπημενο αμαξι τον ρωτησες εσενα που δεν σε νοιαζει αν χτυπησεις το δικο σου? Με λιγα λογια αλλαξε νοοτροπια. Να σε νοιαξει αν θα χτυπησεις το αμαξι που θα παρεις οσο φτηνο και αν ειναι. 9
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, nicolin είπε το Βudget κυμαινεται κάτω απο 2.000.. 1000-1500 ιδανικά.. Με τοσα λιγα φοβάμαι ότι θα το ξαναπληρωσεις σε επισκευες. 1
unforgiven Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 6 ώρες πριν, mp123 είπε Κατ'αρχη παρε οτι θες δεν θα σου απαντησω σε αυτο το ερωτημα ουτε με νοιαζει. Με αυτο που θα ασχοληθω ειναι με την νοοτροπια σου και γενικα με την νοοτροπια πολλων οτι ενταξη ας παρω ενα χρεπι να μαθω ,ας το χτυπησω δεν με νοιαζει. τον αλλον με το χτυπημενο αμαξι τον ρωτησες εσενα που δεν σε νοιαζει αν χτυπησεις το δικο σου? Με λιγα λογια αλλαξε νοοτροπια. Να σε νοιαξει αν θα χτυπησεις το αμαξι που θα παρεις οσο φτηνο και αν ειναι. Όταν είσαι νέος οδηγός έχεις περισσότερες πιθανότητες να κάνεις κάποια μικροζημιά. Είτε σε άλλο αυτοκίνητο, είτε σε τοίχο, δέντρο, κολωνάκι στο παρκάρισμα. Αν χτυπήσεις άλλον, τον πληρώνει η ασφάλειά σου. Το θέμα είναι ποιος πληρώνει το δικό σου αυτοκίνητο. Αν είναι καινούριο θα σε πονάει η ψυχή σου να το βλέπεις γδαρμένο, σπασμένο ή χτυπημένο. Οπότε και θα το φτιάξεις, και με μεγάλο κόστος. Αν είναι του 1000ρικου, και το αφήνεις έτσι και δεν σκας και φτηνά μεταχειρισμένα ανταλλακτικά βρίσκεις. Αυτό εννοεί ο άνθρωπος. Όχι πως θα φορέσει κορδέλα στα μαλλιά, θα φωνάξει "επίθεση" και θα βγει στον δρόμο. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 11 ώρες πριν, nicolin είπε το Βudget κυμαινεται κάτω απο 2.000.. 1000-1500 ιδανικά.. https://www.car.gr/18585746-volkswagen-golf Ειχα το ιδιο , μαζι με τον πατερα μου το αμαξι εγραψε Αθηνα + Χωριο πολλες εκατοταδες χιλιαδες χλμ χωρις βλαβες , μαλιστα πουληθηκε σε κοντινη τιμη της αγγελια με 3πλασια χλμ.
turbat0s Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 13 ώρες πριν, nicolin είπε οπότε ψάχνω κατι που δεν θα με νοιάζει και πολυ αν το χτυπησω κλπ Βασικά το σημαντικότερο είναι όχι αν χτυπήσεις το αυτοκίνητο αλλά αν σε προστατεύει ώστε να μη χτυπήσεις εσύ.
gia_nnis Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 13 ώρες πριν, nicolin είπε το Βudget κυμαινεται κάτω απο 2.000.. 1000-1500 ιδανικά.. Μην το κοιτας ετσι γιατι το αυτοκινητο αποτελειται απο πολλα εξαρτηματα.. που μπορει ανα πασα στιγμη να σε αφησει στο δρομο(περιπετειες..) και στο διαστημα που θα το κρατησεις θα ξεπερασεις και τα 2000ευρω κατα πολυ!!! Και αυτο ειναι σιγουρο γιατι σαν νεος οδηγος σιγουρα θα το επιβαρυνεις.. το ηδη καταπονεμενο!!! Σκεψου και το σεναριο να νοικιασεις ενα για καποιες μερες-μηνα.. σε συνδυασμο με συνοδηγο που θα σε διορθωνει(συμβουλευει). Αν καθε μερα εισαι στους δρομους επι 1 μηνα θα εχεις εγκλιματιστει και θα εισαι σε πολυ καλο επιπεδο για να παρεις ενα νορμαλ αυτοκινητο.. 1 ώρα πριν, turbat0s είπε Βασικά το σημαντικότερο είναι όχι αν χτυπήσεις το αυτοκίνητο αλλά αν σε προστατεύει ώστε να μη χτυπήσεις εσύ. 75 ωρες.mp3
thanasisxask Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Ο αρχάριος-νέος οδηγός πρέπει να οδηγεί 5 άστερο, σε ασφάλεια, αυτοκίνητο. 3 1
bromiaris Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 22 ώρες πριν, nicolin είπε Σκέφτομαι να αγοράσω ένα αμάξι οικονομικό για να μάθω να οδηγώ. έχει λιγες μέρες που πηρα το διπλωμα στα χερια μου οπότε ψάχνω κατι που δεν θα με νοιάζει και πολυ αν το χτυπησω κλπ. Αντί να πεις ότι θέλω να αγοράσω ένα πολύ ασφαλές αυτοκίνητο γιατί σαν αρχάριος φοβάμαι και θέλω να αισθάνομαι και να είμαι ασφαλής, αλλά να είναι και ασφαλείς οι περαστικοί που θα έχουν την ατυχία να βρεθούν στο διάβα σου, εσύ βάζεις την ζωή σου και τις ζωές των άλλων, σε τελευταία μοίρα… Τα λόγια είναι περιττά… Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2018 από bromiaris 3
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 22 ώρες πριν, nicolin είπε Γεια σε όλους.. Σκέφτομαι να αγοράσω ένα αμάξι οικονομικό για να μάθω να οδηγώ. έχει λιγες μέρες που πηρα το διπλωμα στα χερια μου οπότε ψάχνω κατι που δεν θα με νοιάζει και πολυ αν το χτυπησω κλπ. Να μου βγάλει 1-2 χρόνια μεχρι να παρω τον αεραα και αργότερα να παρω κατι καλυτερο.;; Τι μου προτείνετε; προς τα που να κοιτάξω; Εγώ θα σου προτεινα κάτι σε ιαπωνικό ή γερμανικό.Τώρα μάρκα ανάλογα ποιο σου αρέσει.Βάζεις ενα όριο και ψαχνεις.Και σίγουρα όχι κάτι με πολλά άλογα. Το σημαντικό είναι να είναι σε καλη κατάσταση, λάστιχα, φρένα, αναρτήσεις κλπ,γιατί αυτά είναι που παιζουν κυρίως ρόλο στην ασφάλεια,εκτός αν πάρεις καινουριο,αλλά με 2 χιλιάρικα λίγο χλωμό, και το πιο σημαντικο να γνωρίζεις οτι είσαι παντελώς άσχετος από οδήγηση οποτε πας μαζεμενος. Με 2000 ευρώ,αναγκαστικά θέλει πολύ ψάξιμο για να βρεις αξιόπιστο αμάξι. Αυτά περί ασφαλείας σίγουρα παιζουν ρολο,όσο πιο καινουριο τόσο πιο ασφαλές.Αλλά δεν είναι το πιο σημαντικο για μένα αλλά αυτά που είπα πιο πανω,κατα την άποψη μου παντα.
teddy71 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Στις 13/12/2018 στις 1:43 ΠΜ, nicolin είπε το Βudget κυμαινεται κάτω απο 2.000.. 1000-1500 ιδανικά.. Με αυτοκίνητο στα 1000-1500€ θα γίνει και κολλητός με τον μάστορα του συνεργείου που θα το πηγαίνει. Άσε που και η ηλικία του αυτοκινήτου το πιθανότερο θα είναι μεγαλύτερη από αυτή του ts + το πιθανό πολιτιστικό σοκ που θα πάθει σύγκριση με το αυτοκίνητο που έμαθε να οδηγεί και τις ευκολιες που είχε.
nik0laus Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Στις 13/12/2018 στις 5:03 ΜΜ, thanasisxask είπε Ο αρχάριος-νέος οδηγός πρέπει να οδηγεί 5 άστερο, σε ασφάλεια, αυτοκίνητο. Συμφωνώ απόλυτα , ο αρχάριος οδηγός πρέπει κατά τη γνώμη μου να οδηγεί όσο το δυνατό καινούργιο και ασφαλέστερο αυτοκίνητο , ένα αυτοκίνητο που πατάει σωστά , φρενάρει σωστά, στρίβει σωστά και με όσο γίνεται καλύτερη παθητική ασφάλεια. Τώρα στο εύρος των χρημάτων που αναφέρεις δύσκολα θα βρεις κάτι πραγματικά καλό με τα σημερινά στάνταρντς. Τα διαθέσιμα χρήματα όμως είναι αυτά οπότε ....Σημασία στα χρήματα που λες δεν έχει το μοντέλο που θα πάρεις αν έχει τη φήμη του "σκύλου" που δε χαλάει αλλά το αυτοκίνητο αυτό καθεαυτό που βρεις σε τι κατάσταση θα είναι και πως θα του έχουν συμπεριφερθεί και οι (κατά πάσα πιθανότητα δύο τουλάχιστον ) προηγούμενοι ιδιοκτήτες. Σαφώς προτιμάμε αυτοκίνητο από κάποιο γνωστό - δικό μας άνθρωπο που ξέρουμε την ιστορία του και εφόσον αυτή είναι καλή . Δεν παίρνουμε με τη μία το φθηνότερο που θα βρούμε καθώς κατά 99,999% θα αποδειχθει κατά πολύ ακριβότερο σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Εννοείται ότι πριν την αγορά το ελέγχουμε σε δικό μας έμπιστο μηχανικό. Πωλητές που αρνούνται να ελεγχθεί το προς πώληση αυτοκίνητο όπου και από όποιον εσύ επιθυμείς τους απορρίπτεις δίχως δεύτερη κουβέντα . Αυτοκίνητα διαθέσιμα υπάρχουν χιλιάδες. Αν κάνεις υπομονή θα βρεις κάποιο που να ταιριάζει και να καλύπτει τις προϋποθέσεις που έχεις θέσει. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα