SPANK Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 XBOX One S 1TB + 2ο χειριστήριο + 7 παιχνίδια απο το γαλλικό Amazon στα 277,54€ κομπλέ ολα μέσα για Ελλάδα https://www.amazon.fr/gp/product/B07LBKZDZD/ 7 1
jerry banana Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, SPANK είπε XBOX One S 1TB + 2ο χειριστήριο + 7 παιχνίδια απο το γαλλικό Amazon στα 277,54€ κομπλέ ολα μέσα για Ελλάδα https://www.amazon.fr/gp/product/B07LBKZDZD/ Πολυ καλη προσφορα ευχαριστουμε TS 1
_emperor Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 πολυ καλη προσφορα..πριν λιγο καιρο πηρα το ιδιο πακετο με 2 χειριστηρια και "3" παιχνιδια με τα ιδια χρηματα...
lionheart75 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Χωρίς να θέλω να μειώσω την προσφορά γιατί είναι προσφορά, να τονίσω ότι αρκετά από αυτά τα παιχνίδια κόστιζαν σχεδόν τσάμπα στις προσφορές την BF και cyber monday. Κάποια που δεν είχα τα τίμησα. Επίσης όταν πριν λίγες μέρες έβρισκες στα 369 το xbox one x με τα forza bundle ή την lara, πράγμα που θα ξανασυμβεί πιστεύω και τις επόμενες μέρες των εορτών που πλησιάζουν, δεν πας να πάρεις το S στα 277 ακόμα και με τέτοια προίκα... Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2018 από lionheart75 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Για την στιγμη αυτη καλη η τιμη ομως Νικο. Οκ και εγω θα εκρινα καλυτερη περιπτωση στα BF στα 169ευρω με 2 χειριστηρια και με 2 μηνες δωρο το pass που εχει στην ουσια για αυτο το διαστημα δωρεαν σχεδον ολα αυτα τα παιχνιδια (η Λαρα λειπει) και πολλα αλλα επιπλεον. Αλλα για οποιον θελει απλα 3-4 καλα παιχνιδια για παντα χωρις συνδρομες ειναι μια καλη τιμη αυτη. 3
kalampakas. Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) θα συμφωνησω οτι αμα θελεις καποια καλα παιχνιδια για αρχη ειναι καλη περιπτωση.για καποιον που ηθελε το one s ετσι κι αλλιως και δεν εχει χρονο να ασχοληθει με game pass(γιατι μεσα σε δυο μηνες αμα εχεις κι αλλες υποχρεωσεις ουτε 2 παιχνιδια δεν τερματιζεις).κατα τ αλλα η τιμη στα 169 ηταν η καλυτερη,αλλα παντα μιλαμε για τρεχουσες προσφορες. Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2018 από kalampakas. 1
zio10 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 11 ώρες πριν, lionheart75 είπε Χωρίς να θέλω να μειώσω την προσφορά γιατί είναι προσφορά, να τονίσω ότι αρκετά από αυτά τα παιχνίδια κόστιζαν σχεδόν τσάμπα στις προσφορές την BF και cyber monday. Κάποια που δεν είχα τα τίμησα. Επίσης όταν πριν λίγες μέρες έβρισκες στα 369 το xbox one x με τα forza bundle ή την lara, πράγμα που θα ξανασυμβεί πιστεύω και τις επόμενες μέρες των εορτών που πλησιάζουν, δεν πας να πάρεις το S στα 277 ακόμα και με τέτοια προίκα... Ίσως αξίζει και για κάποιον που έχει fhd τηλεόραση ή δεν τον νοιάζουν και τόσο οι αναλύσεις, τα fps κτλ και θέλει απλά να παίζει τα καινούργια παιχνίδια όσο πιο οικονομικά γίνεται. 2
kostiger Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, zio10 είπε Ίσως αξίζει και για κάποιον που έχει fhd τηλεόραση ή δεν τον νοιάζουν και τόσο οι αναλύσεις, τα fps κτλ και θέλει απλά να παίζει τα καινούργια παιχνίδια όσο πιο οικονομικά γίνεται. Σε μια τετοια περιπτωση δεν ειναι να αμφιβαλλεις, σιγουρα αξιζει. Δεν υπαρχει πιο φθηνος προσφορος τροπος να παιξει κανεις τα παιχνιδια του '18. 3
lionheart75 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Παιδιά εννοείται ότι συμφωνώ μαζί σας, έναν προβληματισμό και μια σκέψη παρέθεσα για επίδοξους αγοραστές μιας και είμαι κάτοχος του S (ακόμα) και πλέον του X όπου η διαφορά είναι μεγάλη ανάμεσα στις 2 κονσόλες. Φυσικά και είναι προσφορά και μάλιστα πολύ καλή, όμως καλό είναι να έχουν υπόψη όσοι είναι στο ψάξιμο ότι με λιγότερα από 100 ευρώ παραπάνω λογικά θα μπορούν να πάρουν το X μαζί με παιχνίδι/ παιχνίδια σε λίγες μέρες. 4
kostiger Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Μωρε κι εγω το Χ εχω, αλλά και το σλιμ μια χαρα ειναι αν δεν υπαρχουν πολλες απαιτησεις. Λουκουμι...
lionheart75 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, kostiger είπε Μωρε κι εγω το Χ εχω, αλλά και το σλιμ μια χαρα ειναι αν δεν υπαρχουν πολλες απαιτησεις. Λουκουμι... Bασικά το X είναι πιο slim απο το S στην πράξη, απλά είναι πιο βαρύ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα