Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είναι δύσκολο να ξεβιδωσεις 4 βιδουλες κατω από ήδη φθαρμενα mousefeets και να το πας αν δε ξέρεις σε κάποιον να σου κάνει την αλλαγή με κολλητηρι; 5 ευρώ τα εργασιακά και αν του δώσεις εσύ το ανταλλακτικό αντε βάλε και κανα 1-2 ευρώ το διακοπτακι.

Φυσικά αν είσαι εκτός εγγύησης. Και 20 και 220 ευρώ να έχει το ποντίκι είναι η πιο εύκολη λύση επιδιόρθωσης. 

Καλά μη νομίζεις ότι τα παλιά microsoft ήταν για πέταμα.

Μιλάμε για θρυλικά ποντίκια [WMO 1.1A  , IE3, παράδειγμα] που στα χέρια pro players έλαμψαν. 

Επεξ/σία από 7nisiotis
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις ‎21‎/‎12‎/‎2018 στις 4:56 ΜΜ, 7nisiotis είπε

Είναι δύσκολο να ξεβιδωσεις 4 βιδουλες κατω από ήδη φθαρμενα mousefeets και να το πας αν δε ξέρεις σε κάποιον να σου κάνει την αλλαγή με κολλητηρι; 5 ευρώ τα εργασιακά και αν του δώσεις εσύ το ανταλλακτικό αντε βάλε και κανα 1-2 ευρώ το διακοπτακι.

Φυσικά αν είσαι εκτός εγγύησης. Και 20 και 220 ευρώ να έχει το ποντίκι είναι η πιο εύκολη λύση επιδιόρθωσης. 

Καλά μη νομίζεις ότι τα παλιά microsoft ήταν για πέταμα.

Μιλάμε για θρυλικά ποντίκια [WMO 1.1A  , IE3, παράδειγμα] που στα χέρια pro players έλαμψαν. 

Συμφωνώ μαζί σου, τα παλιότερα ποντίκια είχαν φοβερή ποιότητα, τι μου θύμησες.

Microsoft Intelli 1.1 --- > καταπληκτικό ποντίκι, ποτέ δεν με προβλημάτισε, τέλεια εργονομία, super άνετο, και δεν ήταν καθόλου άσχημο στα παιχνίδια.  

Μιλάμε για ποντίκι των 20€.

Στην εποχή μας τα αξιοπρεπές ποντίκια ξεκινούνε από τα 60€ και πάνω παρακαλώ.

Αγόρασε κανείς το Logitech G Pro για να μας πει εντυπώσεις;

Μου αρέσει και το logitech G903.

Στις ‎16‎/‎12‎/‎2018 στις 7:56 ΜΜ, insomiaistas είπε

Είχα Razer deathadder, mamba Corsair clave, τα έδωσα όλα και σου προτείνω  Steelseries rival 300,600,650(ασύρματο ). Εγώ έχω το 600 και είναι τρομερό ποντίκι , ένα από τα καλύτερα . Μετά πάμε σε benQ όπως αναφέρθηκε πιο πάνω  

Απεχθάνομαι τα palm grip ποντίκια, είναι πολύ αργά, άβολα, και καθόλου ξεκούραστα στο gaming. Αν πάω σε Steelseries rival θα πάρω το Sensei 310 που είναι claw/fingertip.

https://www.legitreviews.com/steelseries-sensei-310-esports-gaming-mouse-review_200086

Επεξ/σία από Padaz Bloody
  • Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Τελικά αγόρασα το steelseries sensei 310. Πολύ φθηνό ενσύρματο ποντίκι και άνετο, όχι ότι η razer δεν είναι καλή εταιρεία, αλλά εμένα προσωπικά μου κάθεται καλύτερα στο χέρι.

Γιαυτό υπάρχουν διαφορετικά μοντέλα ποντίκια με διαφορετικά στυλ, διαστάσεις κτλπ...

Ευχαριστώ και πάλι για τις προτάσεις.

Εδώ έχω βάλει αγγελία το razer mamba 2015 το οποίο είναι κυριολεκτικά σε άριστη κατάσταση σαν καινούριο. Το πρόσεχα πάρα πολύ.

Μάλιστα δίνω και δώρα, εάν αγοράσετε και καρέκλα γραφείου μαζί.

Παρακαλώ να κλειδωθεί αυτό το θέμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...