Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα τελευταία χρόνια δουλεύω ποντίκια της razer για παιχνίδια και για καθημερινή χρήση Η/Υ.

Τώρα έχω το razer mamba 2015, πρότερον είχα το razer mamba 2012.

Το mamba 2012 ανατομικά ήταν δράμα κατάσταση. Το μοντέλο 2015 λίγο καλύτερα, αλλά επίσης υστερεί σε άνεση για απαιτητική καθημερινή χρήση. Είμαι δεξιόχερας, και μετά από αρκετή χρήση, παθαίνω τενοντίτιδα στον δείκτη του χεριού.

Τα ποντίκια είναι υβριδικά - χρησιμοποιούνται είτε ενσύρματα είτε ασύρματα.

Χρειάζομαι gaming ποντίκι διαφορετικής εταιρείας, καθώς ότι με razer δεν έμεινα ευχαριστημένος.

Θέλω τα ίδια ή καλύτερα χαρακτηριστικά, οπωσδήποτε υβριδικό.

Ακούω ότι τα logitech ποντίκια φημίζονται για την άνετη και απρόσκοπτη χρήση τους, ισχύει;

Ορίστε το ποντίκι που έχω τα τελευταία χρόνια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

γιατι δεν ερχεται Ελλαδα το νεο ποντικι της Logitech, το  logitech g pro wireless ?

Ψαχνω για ενα καλο , μεσαιο ή μεγαλο  μεγεθος, ανετο ασυρματο ποντικι με ελαχιστο Lag .

Επεξ/σία από toxotis70
  • Like 1
Δημοσ.

Οτι και να σου πουμε φιλε αν δεν βαλεις ενα ποντικι στο χερι σου ολα τα αλλα ειναι περιττα.

Απλα κοιτα κατι σε απλο σχημα οπως το FK1 της Zowie πχ.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστώ παιδιά για τις προτάσεις.

Δείτε εδώ έχει έναν πολύ καλό οδηγό που αφορά όλους.

Οι διαστάσεις της παλάμης μου είναι 19,5εκ Χ 10εκ οπότε πάω για fingertip ή claw ποντίκι.

Εάν παρακολουθήσετε όλο το βιντεάκι, κάπου αναφέρει ότι το ιδανικό ποντίκι είναι 60% των διαστάσεων του χεριού.

οδηγός αγοράς μέγεθος ποντικιού.PNG

Επεξ/σία από Padaz Bloody
  • Like 1
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, Padaz Bloody είπε

Ευχαριστώ παιδιά για τις προτάσεις.

Δείτε εδώ έχει έναν πολύ καλό οδηγό που αφορά όλους.

Οι διαστάσεις της παλάμης μου είναι 19,5εκ Χ 10εκ οπότε πάω για fingertip ή claw ποντίκι.

Εάν παρακολουθήσετε όλο το βιντεάκι, κάπου αναφέρει ότι το ιδανικό ποντίκι είναι 60% των διαστάσεων του χεριού.

οδηγός αγοράς μέγεθος ποντικιού.PNG

Δεν υπαρχουν "καλουπια" σε αυτα, γιαυτο και σχεδον ολα τα ποντικια ερχονται σε κουτια με πλαστικο διαφανες μπροστα στο σχημα του ποντικιου ωστε να μπορεις να βαλεις το χερι σου επανω και να δεις αν σου "κανει" στα γρηγορα. Το ιδανικο κατεμε ειναι να δεις ενα ποντικι σε φιλο η σε εκθεση μαγαζιου και να το δοκιμασεις εστω για 2 λεπτα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πηρα κι εγω το Corsaιr dark core, αλλα δε  μου καθησε καλα στο χερι και το επεστρεψα.

Η κεντρικη ροδελα επισης ηταν πολυ σκληρη , για μενα.

Πηρα και το logitech G603 (ιδιο κρατημα με το G703) , αρκετα καλο ,, αλλα εχει πολυ γλυστερη επιφανεια και  θα το κρατησω μονο για το laptop.

Eιναι επισης λιγο μικρο για μενα.

Για το desktop τελικα θα κρατησω το Steelseries Rival 300 που εχει ιδανικο κρατημα στο χερι μου.

Αν βγαλει καποιο ιδιο ασυρματο η steelseries , θα το παρω,....

Επεξ/σία από toxotis70
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είχα Razer deathadder, mamba Corsair clave, τα έδωσα όλα και σου προτείνω  Steelseries rival 300,600,650(ασύρματο ). Εγώ έχω το 600 και είναι τρομερό ποντίκι , ένα από τα καλύτερα . Μετά πάμε σε benQ όπως αναφέρθηκε πιο πάνω  

Επεξ/σία από insomiaistas
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είναι δύσκολο να πετύχεις πολυκατάστημα με αρκετά μοντέλα ποντικιών προς δοκιμή στην έκθεσή τους. Το πλαίσιο computer και το public για παράδειγμα είναι χαρακτηριστικότατα παραδείγματα μαγαζιών. Το πλαίσιο computers έχει πολλά και διαφορετικά low budget ποντίκια τα οποία είναι όλα για τα σκουπίδια :whistle:, ενώ το public έχει εντονότατη κλίση προς την razer εταιρεία. :mellow:

Ο μοναδικός οδηγός αγοράς για ποντίκια είναι τα reviews. Ουσιαστικά ψωνίζουμε όλοι στην τύχη :wacko:. Κάθε μαγαζί έχει τις προτιμήσεις του, αμφιβάλω ότι θα βρω όλα τα παραπάνω μοντέλα που προτάθηκαν σε έκθεση σε διάφορα μαγαζιά. Τα περισσότερα δεν έχουν ούτε καν έκθεση προς δοκιμή.

Το φαινόμενο αυτό συμβαίνει λόγω κρίσης ή ίσχυε και παλιότερα; Ίσως οι πιο παλιοί να θυμούντε. Παλιότερα υπήρχανε εκθέσεις περιφερειακών Η/Υ σε μεγαλύτερο βαθμό ή ήταν όπως περίπου τώρα;

Επεξ/σία από Padaz Bloody
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Padaz Bloody είπε

Είναι δύσκολο να πετύχεις πολυκατάστημα με αρκετά μοντέλα ποντικιών προς δοκιμή στην έκθεσή τους. Το πλαίσιο computer και το public για παράδειγμα είναι χαρακτηριστικότατα παραδείγματα μαγαζιών. Το πλαίσιο computers έχει πολλά και διαφορετικά low budget ποντίκια τα οποία είναι όλα για τα σκουπίδια :whistle:, ενώ το public έχει εντονότατη κλίση προς την razer εταιρεία. :mellow:

Ο μοναδικός οδηγός αγοράς για ποντίκια είναι τα reviews. Ουσιαστικά ψωνίζουμε όλοι στην τύχη :wacko:. Κάθε μαγαζί έχει τις προτιμήσεις του, αμφιβάλω ότι θα βρω όλα τα παραπάνω μοντέλα που προτάθηκαν σε έκθεση σε διάφορα μαγαζιά. Τα περισσότερα δεν έχουν ούτε καν έκθεση προς δοκιμή.

Το φαινόμενο αυτό συμβαίνει λόγω κρίσης ή ίσχυε και παλιότερα; Ίσως οι πιο παλιοί να θυμούντε. Παλιότερα υπήρχανε εκθέσεις περιφερειακών Η/Υ σε μεγαλύτερο βαθμό ή ήταν όπως περίπου τώρα;

Δυστυχως στο Ελλαδα αυτο γινεται. Εξωτερικο πας σε κατι πολυκαταστηματα ηλεκτρονικων και βρισκεις παγκους με 10-20-30 ποντικια να δοκιμασεις, εδω αν βρεις 5 θα εισαι τυχερος.

Mediamarkt εχεις κοντα σου; Καποιες φορες εκεινοι εχουν αρκετα για δοκιμη.

Και οπως ειπα δεν ειναι αναγκη να δοκιμασεις καποιο, σχεδον ολα πλεον τα κουτια ανοιγουν ωστε να μπορεις να βαλεις το χερι σου πανω στο πλαστικο που καλυπτει το ποντικι και εχει την φορμα του, κατι ειναι και αυτο.

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, jimis98 είπε

εγώ κάτι mouse τις Microsoft του 10αρικου μου έχουν βγάλει πρόβλημα με το δεξί κλικ δεν ανταποκρινονται

Άλλαξε το διακόπτη. Ούτε ενα ευρώ δεν έχει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...