PC_MAGAS Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, Προχθές με πήρε η Nova για τηλεφωνική προσφορά και πάνω στην κουβέντα με την πωλήτρια μου είπε ότι μπορώ να τερματίσω το συμβόλαιό μου πριν την λήξη του να μου στείλουν το τέλος αποσύνδεσης αλλά εγώ να ΜΗΝ το πληρώσω και να πάω σε άλλον πάροχο, λόγο ότι ο πάροχος θέλει νέους συνδρομητές αντί να πάρει το τέλος αποσύνδεσης. Δεν ξέρω αλλά τελείως ουτοπικό ακούγετε αυτό, και αυτό λόγο ότι η προώθηση προϊόντων εμπεριέχει το να ωραιοποιείς τα πράγματα. Έτσι ήθελα να ρωτήσω εάν το έχετε επιχειρήσει καθόλου εάν ναι τι συνέπειες είχατε; Ακόμη δε δικαιολογημένα το αντιμετωπίζω με καχυποψία ή όχι; Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2018 από PC_MAGAS
PC_MAGAS Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, divo είπε Πες της "αυτο που μου λες μου το στελνεις γραπτώς μαζι με την αιτηση κι εγω στην υπογραφω σε οτι προγραμμα θες" και αμα δεις εσυ να σου στειλει τιποτα...... γραψε μου... Βασικά της έδωσα τηλεφωνικώς άκυρο λόγο ότι το συμβόλαιο με τον πάροχό μου το έχει κάνει ο πατέρας μου και όχι εγώ. Αλλά μου κέντρισε την προσοχή της το λεχθέν της έτσι ήθελα να το διερευνήσω περαιτέρω. Ουσιαστικά δεν ήμουν σαφής ο πατέρας μου έχει συμβόλαιο με την Vodafone 3play 24μηνών και δεν είναι ικανοποιημένος με αυτό λόγο ότι δεν χρησιμοποιούμε τον εξοπλισμό. Βάση αυτού του background όταν με επικοινώσησε η πωλήτρια της NOVA στο τηλέφωνο μου είπε ότι μπορώ να ΜΗΝ το πληρώσω το τέλος αποσύνδεσης από την Vodafone, και να έρθω στην NOVA. Ακόμη δε το παράδοξο είναι ότι η NOVA είναι σε διαδικασία εξαγοράς από την Wind και από την Vodafone βάση του παρόνοτoς site. Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2018 από PC_MAGAS
PC_MAGAS Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Απλά κάνει merge τα 2 δίκτυα και μπουμ έχει μεγαλύτερη κάλυψη στην υποδομή της. Αλλά ακόμα δεν απαντήθηκα δίκιο δεν έχω να βλέπω την προσφορά καχύποπτα. (Γιατί ακούγετε κάπως γλυκό το λαμβάνεις αλλά δεν πληρώνεις.) Ακόμη άκουσα ότι δεν ισχύει το τέλος αποσύνδεσης αλλά για συνδέσεις αορίστου χρόνου. Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2018 από PC_MAGAS
zanskou Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Αυτό που σου είπε είναι από τα κλασσικά πλέον ψέματα των τηλεφωνικών κέντρων και φυσικά δεν ισχύει σε καμία περίπτωση. Μη το ρισκάρεις γιατι το penalty δεν το γλυτώνεις με τίποτα. 31 λεπτά πριν, PC_MAGAS είπε δεν είναι ικανοποιημένος με αυτό λόγο ότι δεν χρησιμοποιούμε τον εξοπλισμό αυτό δεν ειναι λόγος για να μην εισαι ικανοποιημένος με την υπηρεσία που σου παρέχει η οποιαδήποτε εταιρεία. μην τρελαθούμε 32 λεπτά πριν, PC_MAGAS είπε μου είπε ότι μπορώ να ΜΗΝ το πληρώσω το τέλος αποσύνδεσης από την Vodafone, και να έρθω στην NOVA. Για να ακριβολογώ ισχύει υπό πολύ συγκεκριμένες προϋποθέσεις και μόνο για οριστική διακοπή του αριθμού 1
NikosKallithea Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Να μείνεις εκει που εισαι μεχρι να τελειώσει το συμβόλαιο σου 3
papoys1 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 6 ώρες πριν, PC_MAGAS είπε Καλησπέρα, Προχθές με πήρε η Nova για τηλεφωνική προσφορά και πάνω στην κουβέντα με την πωλήτρια μου είπε ότι μπορώ να τερματίσω το συμβόλαιό μου πριν την λήξη του να μου στείλουν το τέλος αποσύνδεσης αλλά εγώ να ΜΗΝ το πληρώσω και να πάω σε άλλον πάροχο, λόγο ότι ο πάροχος θέλει νέους συνδρομητές αντί να πάρει το τέλος αποσύνδεσης. Αυτό μου θυμίζει μία άλλη που παίρνει και η πρώτη της κουβέντα είναι "γεια σας πήραμε να σας δώσουμε 40% έκπτωση στο ρεύμα" και της το κλείνω στα μούτρα χωρίς να πω τίποτε άλλο.
Zerg13 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μην πιστευετε τα ψεμματα των πωλητων οτι δεν θα πληρωσετε το penalty, αλλης εταιρειας κιολας. Τα ιδια μου λεγαν και απο τον ΟΤΕ να μην πληρωσω το τελος της Νοβα και να φυγω. (βασικα ειμαι και στις 2 εταιρειες) Φυσικα και το χρεος καθεται πανω στο ΑΦΜ σου και μενει οσα χρονια και αν περασουν μεχρι να αποφασισουν αν θα σε πανε δικαστηριο ή οχι. Επισης γινεσαι blacklisted στην εταιρεια αυτη και δεν ξαναμπαινεις θες αλλο ΑΦΜ. Κανονικα ειναι για καταγγελια αυτα τα τηλεφωνα, με υπευθυνες της εταιρειες, δεν μπορουν να σου προτεινουν να πιστολιασεις τους αλλους. για ρωτηστε τους αν μπορω να φυγω απο την δικη τους εταιρεια χωρις να πληρωσω το τελος να δουμε τι θα σας πουν....εκει δεν συμφωνουν ε; Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2018 από Zerg13 1
PC_MAGAS Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Τουλάχιστον κάναμε mythbust κάτι, πλέον οι χρήστες του διαδικτύου γνωρίζουν για το "τρικ". Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2018 από PC_MAGAS
ikaruga24 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 16 ώρες πριν, divo είπε το οτι μπορει να αγοραστει δε σημαινει οτι θα αλλαξει αμεσα. Η cyta εχει γινει εξαγορα εδω και τοσους μηνες και ακομα δεν εχουν περασει οι πελατες στη voda Όχι αλλά αν πάρεις τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση τους βγαίνει η Vodafone και στο λένε ότι πλέον είσαι Vodafone. Ο λόγος που γίνεται αυτό μάλλον έχει σχέση με τις περιοχές που προηγουμένως δεν κάλυπτε η Voda (όμως είχε παρουσία η cyta). Στα του θέματος, αυτό το ψέμα κάποια στιγμή πρέπει να τελειώσει. Επειδή το καημένο το κορίτσι έτσι της είπαν να λέει και δεν έχει ιδέα πες της απλά ότι σου λέει να στο στείλει γραπτώς. Αν το δεις ποτέ σφύρα μου κλέφτικα.
poulinos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 18 hours ago, PC_MAGAS said: Καλησπέρα, Προχθές με πήρε η Nova για τηλεφωνική προσφορά και πάνω στην κουβέντα με την πωλήτρια μου είπε ότι μπορώ να τερματίσω το συμβόλαιό μου πριν την λήξη του να μου στείλουν το τέλος αποσύνδεσης αλλά εγώ να ΜΗΝ το πληρώσω και να πάω σε άλλον πάροχο, λόγο ότι ο πάροχος θέλει νέους συνδρομητές αντί να πάρει το τέλος αποσύνδεσης. Δεν ξέρω αλλά τελείως ουτοπικό ακούγετε αυτό, και αυτό λόγο ότι η προώθηση προϊόντων εμπεριέχει το να ωραιοποιείς τα πράγματα. Έτσι ήθελα να ρωτήσω εάν το έχετε επιχειρήσει καθόλου εάν ναι τι συνέπειες είχατε; Ακόμη δε δικαιολογημένα το αντιμετωπίζω με καχυποψία ή όχι; δεν υπαρχει δεν πληρωνεις τελος διακοπης.τελος διακοπης δεν υπαρχει μονο στην περιπτωση αοριστου χρονου οπου διακοπτεις οποτε θες. κατα τα αλλα το πληρωνεις κανονικα.απο εκει και περα μεταξυ αστειου και σοβαρου ναι μπορεις να μην το πληρωσεις και αν αλλαξεις παροχο αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν υπαρχει χρεος ή οτι αργοτερα δεν θα γινει οποτε με τις εταιρειες κινητης που οταν χρωστας σου ζητανε εγγυησεις και φαινεται οτι χρωστας. ο τηλεγνους μπορει ανα πασα στιγμη να περασει και στο ιντερνετ. και ναι πλεον αυτο ειναι το κλασσικο ψεμα που λενε για να πουλησουν. πιο παλια πολλοι παροχοι ελεγαν οτι θα πληρωσουμε εμεις το τελος διακοπης στον αλλον παροχο.οτι να νε.και δυστυχως την παταει κοσμος ακομα και σημερα και ξαφνικα μετα απο 2-3 χρονια ερχεται ειδοποιηση για τελος διακοπης απο δικηγορικο γραφειο.αυτοι πονταρουν οτι θα σε παρουν πελατη και οτι θα αργησει πολυ καιρο το να σου ερθει οτι χρωστας.οποτε ολα αυτον τον καιρο θα σε εχουν πελατη κανονικα.πολλοι το εμαθαν οτι χρωστανε χρονια μετα που τους πηραν απο δικηγορικο γραφειο. 2
aenaos15 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 11 ώρες πριν, Zerg13 είπε Φυσικα και το χρεος καθεται πανω στο ΑΦΜ σου και μενει οσα χρονια και αν περασουν μεχρι να αποφασισουν αν θα σε πανε δικαστηριο ή οχι. Επισης γινεσαι blacklisted στην εταιρεια αυτη και δεν ξαναμπαινεις θες αλλο ΑΦΜ. Εισαι σιγουρος οτι ιδιωτης μπορει να σου "περασει προσωπικες σας οικονομικες διαφορες" στην εφορια;;; Γιατι οταν λες ΑΦΜ εννοεις εφορια.
Zerg13 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 17 λεπτά πριν, aenaos15 είπε Εισαι σιγουρος οτι ιδιωτης μπορει να σου "περασει προσωπικες σας οικονομικες διαφορες" στην εφορια;;; Γιατι οταν λες ΑΦΜ εννοεις εφορια. Δεν ξερω τον τροπο παντως τα χρεη δεν παραγραφονται.
aenaos15 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, Zerg13 είπε Δεν ξερω τον τροπο παντως τα χρεη δεν παραγραφονται. Αυτο ειναι αλλο θεμα!! Σιγουρα δεν παραγραφονται αλλα δεν ειναι απαιτητο χρεος ιδιωτη απο ιδιωτη μεσω εφοριας. Η εφορια δεν ειναι εισπρακτικη εταιρεια και δεν δρα για λογαριασμο κανενος αλλου πλην του κρατους. Το φανταζεσαι να σου χρωστω χρηματα εγω και να πας στην εφορια να πεις τι;;; Να εισπραξει για λογαριασμο σου χρηματα απο μενα;;; Αυτο που μπορει να γινει ειναι οταν θα αποφασισει ο φιλος να ξαναπαει στην δια εταιρεια που εχει αφησει χρεος , αυτο να γινει απαιτητο , διαφορετικα δεν μπορει να γινει παλι πελατης της.
Zerg13 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, aenaos15 είπε Αυτο ειναι αλλο θεμα!! Σιγουρα δεν παραγραφονται αλλα δεν ειναι απαιτητο χρεος ιδιωτη απο ιδιωτη μεσω εφοριας. Η εφορια δεν ειναι εισπρακτικη εταιρεια και δεν δρα για λογαριασμο κανενος αλλου πλην του κρατους. Το φανταζεσαι να σου χρωστω χρηματα εγω και να πας στην εφορια να πεις τι;;; Να εισπραξει για λογαριασμο σου χρηματα απο μενα;;; Αυτο που μπορει να γινει ειναι οταν θα αποφασισει ο φιλος να ξαναπαει στην δια εταιρεια που εχει αφησει χρεος , αυτο να γινει απαιτητο , διαφορετικα δεν μπορει να γινει παλι πελατης της. Στην καλυτερη. Στην χειροτερη θα τοκιζεται και καποια στιγμη θα σου εκδωσουν κανα ενταλμα πληρωμης και σου λεω εγω μετα
aenaos15 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 25 λεπτά πριν, Zerg13 είπε Στην καλυτερη. Στην χειροτερη θα τοκιζεται και καποια στιγμη θα σου εκδωσουν κανα ενταλμα πληρωμης και σου λεω εγω μετα Για να μην υπαρχει καμια παρεξηγηση , δεν ειμαι υπερμαχος του να αφηνουμε χρεη σε εταιρειες και να φευγουμε πριν τελειωσει το συμβολαιο μας!!! Αν ομως η εταιρεια για οποιοδηποτε λογο δεν ειναι συνεπης ως προς τις υποχρεωσεις προς τον πελατη , τοτε υπαρχουν τροποι να σπασεις το συμβολαιο. Οσο αφορα τον τοκισμο που αναφερεις ειναι αστειο το επιτοκιο και για μικρα ποσα της ταξης των 100-200 ευρω , ο τοκος ειναι αμελητεος. Ενταλμα πληρωμης εκδιδεται μετα απο δικαστικη αποφαση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα