pananton Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 καλό είναι να αιτιολογούμε και την προσωπική μας άποψη. προς ts με 8k μπορείς να κοιτάξεις μεγαλύτερα και κατ' επέκταση πιο βολικά, αξιόπιστα και με αντοχή στο χρόνο αυτοκίνητα. Άσε το aygo και καλύτερα να ανέβεις κατηγορία. πχ Hyundai i20...
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Εγω θα ελεγα πιο γενικα οχι μονο 1000 κυβικα εκτος και ειναι για μονο εντος πολης . Εχει η κορη μου το C1 που εχει μηχανη Toyota ολοϊδια με Aygo του 2011 και δεν ειναι για εξω . 1
toyo73 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Στις 13/12/2018 στις 1:28 ΜΜ, dimas bps είπε καλησπερα φιλε μου με ενδιαφερει πιο πολυ μηχανικα και εγω αναμεσα σε toyota yaris kai aygo ειμαι τωρα Yaris για να βαζεις μονο βενζινη.Τωρα, εαν θες η ζωη σου να αποκτησει σασπενσς και να μην ειναι μονοτονη βρε παιδι μου, π.χ θα παρει το πρωι μπροστα, η εαν ο μηχανικος σου ειναι φιλος και θες να τον βλεπεις συχνα, παιρνεις PSA και GROUP.Ιταλικο δεν συνιστω γιατι δεν θα φτανεις καν στον μηχανικο σου.
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 11 λεπτά πριν, toyo73 είπε Yaris για να βαζεις μονο βενζινη.Τωρα, εαν θες η ζωη σου να αποκτησει σασπενσς και να μην ειναι μονοτονη βρε παιδι μου, π.χ θα παρει το πρωι μπροστα, η εαν ο μηχανικος σου ειναι φιλος και θες να τον βλεπεις συχνα, παιρνεις PSA και GROUP.Ιταλικο δεν συνιστω γιατι δεν θα φτανεις καν στον μηχανικο σου. ara anamesa se yaris και Hyundai i20. ποιο μου προτεινετε
lary7 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Στις 16/12/2018 στις 9:27 ΜΜ, dimas bps είπε κατεληξα σε toyota aygo απο χρονολογια απο 14 και πανω τι λετε? Αν το 90% των χλμ σου είναι μέσα σε πόλεις τότε είναι μια χαρά, θα παρκάρεις εκεί που δεν παρκάρει κανενας και θα έχεις μικρό κόστος χρήσης. Και ταξίδια μπορείς να πάς όπου θες απλά θα είναι λίγο κουραστικό.
toyo73 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, dimas bps είπε ara anamesa se yaris και Hyundai i20. ποιο μου προτεινετε Οποιο σου αρεσει περισσοτερο.Εγω σαν Τoyoτακιας ξερεις τι προτεινω. 1
lary7 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, dimas bps είπε ara anamesa se yaris και Hyundai i20. ποιο μου προτεινετε Το Hyundai είναι κάτι σαν την Toyota, προτού η Toyota γίνει κάτι σαν την VW..... 1
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 εμενα με εχετε τρομαξει λιγο με την αποσταση νταξει θα το εχω πιο πολυ στη πολη αλλα θελω π.χ να κανω χιλιομετρα 120-200 για να πηγαινω σε καποια μερη σε τι θα με κουραζει?
toyo73 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 23 ώρες πριν, lary7 είπε Το Hyundai είναι κάτι σαν την Toyota, προτού η Toyota γίνει κάτι σαν την VW..... Τι θες να πεις. 23 ώρες πριν, dimas bps είπε εμενα με εχετε τρομαξει λιγο με την αποσταση νταξει θα το εχω πιο πολυ στη πολη αλλα θελω π.χ να κανω χιλιομετρα 120-200 για να πηγαινω σε καποια μερη σε τι θα με κουραζει? Μια χαρα θα σε παει και το aygo.Aπλως το yaris ειναι πιο ευρυχωρο και ανετο.Το aygo εχει η μακρυες σχεσεις, που του στερουν λιγο νευρο, αλλα δεν στροφαρει ψηλα με ταχυτητες 100-120.Οποτε ταξιδευει καλυτερα απο ολα τα χιλιαρια.
Bigi444444 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Όχι ρε man, 8 χιλιάρικα για μεταχείχρο αυγό, ήμαρτον. Ανέβα μία κατηγορία και πάρε κάτι από τα υπόλοιπα, που προτάθηκαν. i20 και yaris μια χαρά είναι. Αν και προσωπικά το κόλλημα όλων με το yaris δεν το αντιλαμβάνομαι, αλλά τέλος πάντων, είναι σίγουρα ένα τίμιο αυτοκίνητο. 8 χιλιάδες σήμερα για μεταχειρισμένο τόσο μικρό θεωρώ ότι είναι υπερβολή. Εκτός πια και εάν το θέλεις για να αντικαταστήσει μηχανή. Αλλά και πάλι, είναι πολλά. Δεν αξίζει, το παίρνεις λίγο πιο παλιό σ' αυτή την περίπτωση.
alkis13 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Για λύση οικονομίας νομίζω ότι εδώ είσαι αλλά ανεβαίνει. Ακουγεται οτι το παλιό yaris 2000 είναι σκυλί μηχανοκίνητα. Επίσης το Getz και το accent έκαναν πολυ καλο ονομα αξιοπιστίας για την χιουνται. Για τα σημερινα μοντέλα ή κάποιο μοντέλο του 2014 στη περίπτωση σου, δε γνωρίζω τι θέματα μπορεί να έχει, καλα-καλα ούτε οι ιδιοκτήτες που τα εχουν ξερουν γιατι ειναι ακομα φρεσκα. Το μονο - για την toyota ειναι οτι υπαρχει ενα μοντελο, μια εκδοση του auris οπου καιει αρκετο λαδι. Τίποτα παραπανω. Βεβαια να εχεις το νου σου, οτι ολα αυτα εχουν μεγαλο μειονέκτημα σε σκουριά. Επειδη κοιτας μεταχειρισμένο, δεν υπάρχει απάντηση αναμεσα σε i20-yaris-208-c3-corsa-micra (σε diesel φανταζομαι). Αν βρεις καποιο αξιοπιστο και καλοσυντηρημένο το προτιμάς απο καποια αλλη επιλογη. Τη δεουσα προσοχη θα σου δωσω, να μην πιστευεις τα χιλιομετρα απο μάντρες. Κλασσικη τακτικη, μεταχειρισμένο απο γερμανια με 350k και στο πουλανε 53k. Οποτε απέφυγε το οσο μπορεις. Στην αγορα του μεταχειρισμένου, σε βρίσκει λίγο το αυτοκίνητο. Δια την άτοπο θα δεις οτι δεν θα καταλήξεις σε πολλά. Και ναι αξιζει 1,000€ απο ιδιωτη, ελληνικο αυτοκινητο με service στην αντιπροσωπεια, απο ενα προσφορα και εγγυηση χιλιομετρων απο μαντρα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα