Επισκέπτης Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Γεια σας παιδια Σκεφτομαι να παρω ενα μεταχειρισμενο αυτοκινητο διαθετω μεχρι 8 χιλιαρικα δεν με νοιαζουν οι καγκουριες κτλπ ειμαι 22 χρονων με ενδιαφερει να ναι οικονομικο και να μην μ βγαζει προβληματα σιγουρα εχει με το πως το χειριζομαι αλλα οπως ειπα δεν μου αρεσουν οι καγκουριες νορμαλ ταχυτητες και τα σερβις στην ωρα τους θα γινονται τι μου προτεινεται?
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Μπορει να βρεις πολλα καλα σε ευτη την τιμη.Σαν φιλο-Ιαπωνας που ειμαι θα σου ελεγα για Honda Jazz.Παρα πολυ καλο . Με λιγα παραπανω Honda Civic .Tα ειχα και τα δυο . 1
DarkSync Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Μέχρι τόσα λεφτά Hyundai i30 ή Suzuki Swift θα έλεγα. 1
pananton Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 και από εμένα κοίτα Japan ή Korea μεριά για αξιοπιστία και οικονομικά service. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 6 ώρες πριν, amagawd είπε Δεν είναι κακή τιμή για 3ετιας αμάξι Καλησπερα τι γνωμη εχεις πετρελαιο εχω ακουσει οτι δεν μπορω να κυκλοφορω μεσα στη πολη και πως πανε αυτα δεν εχω ιδεα 3 ώρες πριν, pananton είπε και από εμένα κοίτα Japan ή Korea μεριά για αξιοπιστία και οικονομικά service. επειδη οι μηχανες και τα μηχανακια που ειχα ηταν ολα ιαπωνικα κι εγω εκει ηθελα να καταληξω αλλα δεν εχω ιδεα απο αμαξια
pananton Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 είμαι υπέρ των toyota, honda, hyundai, μετά suzuki κλπ... μηχανικά μιλώντας κατά πλειοψηφία είναι αξιόπιστα. δεν μπορώ να πω το ίδιο όμως για τα πλαστικά τους στο εσωτερικό καθώς εκεί χάνουν από τον ανταγωνισμό. Προφανώς δεν συναρμολογούνται όλα στην Ιαπωνία ή Κορέα. Επειδή με τα 8k θα μπορείς να εξετάσεις ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ επιλογές θα σου έλεγα να πάρεις τον χρόνο σου στην επιλογή που θα κάνεις. Προσωπικά θα πήγαινα σε toyota yaris / i20 αν ήθελα χαμηλού κυβισμού / μικρό ή honda civic / i 30 αν ήθελα κάτι πιο μεγάλο 1
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 26 λεπτά πριν, dimas bps είπε Καλησπερα τι γνωμη εχεις πετρελαιο εχω ακουσει οτι δεν μπορω να κυκλοφορω μεσα στη πολη και πως πανε αυτα δεν εχω ιδεα με euro6 δεν νομιζω να εχεις θεμα , ΑΛΛΑ ποτε δεν ξερεις σε αυτη την χωρα. Βεβαια με 8Κ δεν θα βρεις αξιολογο euro6 ουτε diesel ουτε βενζινη.
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, pananton είπε είμαι υπέρ των toyota, honda, hyundai, μετά suzuki κλπ... μηχανικά μιλώντας κατά πλειοψηφία είναι αξιόπιστα. δεν μπορώ να πω το ίδιο όμως για τα πλαστικά τους στο εσωτερικό καθώς εκεί χάνουν από τον ανταγωνισμό. Προφανώς δεν συναρμολογούνται όλα στην Ιαπωνία ή Κορέα. Επειδή με τα 8k θα μπορείς να εξετάσεις ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ επιλογές θα σου έλεγα να πάρεις τον χρόνο σου στην επιλογή που θα κάνεις. Προσωπικά θα πήγαινα σε toyota yaris / i20 αν ήθελα χαμηλού κυβισμού / μικρό ή honda civic / i 30 αν ήθελα κάτι πιο μεγάλο καλησπερα φιλε μου με ενδιαφερει πιο πολυ μηχανικα και εγω αναμεσα σε toyota yaris kai aygo ειμαι τωρα
Liverpool89 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Kia ceed Hyundai i30 Honda civic fn2 Mitsubishi lancer 2009+ Ford focus Seat leon Αυτα θα κοιτουσα εγω με την σειρα που τα εγραψα, μπορει το Hyundai να το εβαζα πρώτο. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Στις 12/12/2018 στις 7:43 ΜΜ, dimas bps είπε Γεια σας παιδια Σκεφτομαι να παρω ενα μεταχειρισμενο αυτοκινητο διαθετω μεχρι 8 χιλιαρικα δεν με νοιαζουν οι καγκουριες κτλπ ειμαι 22 χρονων με ενδιαφερει να ναι οικονομικο και να μην μ βγαζει προβληματα σιγουρα εχει με το πως το χειριζομαι αλλα οπως ειπα δεν μου αρεσουν οι καγκουριες νορμαλ ταχυτητες και τα σερβις στην ωρα τους θα γινονται τι μου προτεινεται? Γενικό ερώτημα,δεν υπάρχει αμάξι χωρίς προβλήματα, βρες τι σου αρέσει, δες τα αντίστοιχα φόρουμ.
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 κατεληξα σε toyota aygo απο χρονολογια απο 14 και πανω τι λετε?
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 13 λεπτά πριν, dimas bps είπε κατεληξα σε toyota aygo απο χρονολογια απο 14 και πανω τι λετε? 100αρακι ? Λιγα κυβικα .Για μεσα στην πολη ενταξει αλλα σε ταξιδι θα σε κουρασει .
lele322 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 8000 εχεις και θα παρεις κουβα? Δεν εχεις οδηγησει κανονικα αυτοκινητα μαλλον γιαυτο . hyuntai i30 , kia ceed , honda jazz 2010+ (για πιο μικρο) 1 1
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Με 8 χιλιάρικα δεν θα έπαιρνα με τίποτα μεταχειρισμένο κορεατικό. Στις 16/12/2018 στις 9:27 ΜΜ, dimas bps είπε κατεληξα σε toyota aygo απο χρονολογια απο 14 και πανω τι λετε? Εντάξει, το τερματισες,8 χιλιαδες για μεταχειρισμένο aygo. Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2018 από jmmys
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα