Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας!
Θα ήθελα να αγοράσω λάπτοπ με budget το πολύ 1300€...Τ
ο θέλω για απαιτητική χρήση, επαγγελματικά, για business και productivity και προγραμματισμό (+ CUDA). Τα ελάχιστα specs που θέλω είναι οθόνη >= 14" FHD και αν γίνεται IPS, 8GB RAM, SSD 256GB (να έχει και δεύτερο σκληρό πολύ θετικό), i7 8ης γενιάς απαραιτήτως, να είναι σχετικά ελαφρύ και φορητό (<2,2 kg) και να έχει καλή αυτονομία. Επίσης θεωρώ σημαντικό να έχει όμορφο design σαν laptop γενικότερα, να μην είναι bulky ή κάτι μέτριο στο μάτι, να σε τραβάει σαν εμφάνιση πώς να το πω... Δεν το θέλω για gaming ιδιαίτερα (αν και βέβαια με τόσα specs που θέλω κάνει χαλαρά για gaming performance :P). Έχω ψάξει πάρα πάρα πολύ και δεν μπορώ να αποφασίσω. Στην αρχή σκεφτόμουν το dell xps 13 αλλά έχει μικρή οθόνη και γιαυτό μετά αναθεώρησα μέγεθος και λέω 14" και πάνω να κοιτάζω.. Γενικά έχω βρει εξαιρετικά και hp και asus μοντέλα. Dell καλά, αλλά είτε είναι πολύ ακριβά είτε είναι πολύ βαριά είτε δεν είναι όμορφα στο μάτι.. Ένας άλλος ενδοιασμός είναι αν θα έχει αυτόνομη κάρτα γραφικών. Το ξέρω ότι για cuda θέλω σίγουρα nvidia, αλλά αυτά τα μοντέλα που μου άρεσαν πιο πολύ δεν έχει και είναι αγκαθάκι...Συγκεκριμένα, πέρα από το τι θα μου προτείνατε έχοντας σαν γενικό κανόνα αυτά που είπα παραπάνω, θα ήθελα και γνώμες για αυτά:

HP Probook 450 G5

HP Elitebook 850 G5

ASUS Vivobook S15 και εδώ

HP Envy 15

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ εκ των προτέρων για το χρόνο σας!!

Επεξ/σία από chester20080

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...