katsa13gr Δημοσ. 1 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2004 Xerei kaneis kanene kalo video club pou na exei seires tileorasis? Caxnw to smallville season 2
Akujin Δημοσ. 1 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2004 υπαρχει ενα καινουργιο αρκετα καλο dvd-magazo μονο γι'αγορες στο κεντρο Πανεπιστημιου 64,λιγο βηματα μετα το μεγαλο μετροπολις. Εκει εχει πολλες αμερικανικες σειρες,μπορει και το smallville. tel:210 38 18 926 (se periptosi pou s'endiaferei pithani agora)
stako Δημοσ. 1 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2004 Αν ξέρει κανείς και κανένα με όλα τα Friends........ Τα έχω σχεδόν όλα αλλά μου λείπουν λίγα ακόμα.......
Cataphract Δημοσ. 1 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2004 Αν ξέρει κανείς και κανένα με όλα τα Friends........ Τα έχω σχεδόν όλα αλλά μου λείπουν λίγα ακόμα....... stin dimostenou sstin kalithea ine ena video pou exi oles tis sires ton friends
stako Δημοσ. 1 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2004 Na pas na ta agoraseis Stavro paliotsipilwni Αχα! Εδώ είσαι ε? Μα ποιός είπε ότι τα θέλω για να τα γράψω, να τα αγοράσω θέλω........... :wink: Εξάλλου το unathorized copy είναι παράνομο.......χεχεχε......
ikaros81 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2004 Υπαρχει ενα στο Παγκρατι. Υμηττου απεναντι απο το Village Center. Ειναι ενα μαγαζι μονο με DVD. Aποτι εχω δει, φαινεται να εχει ολη την σειρα εως τωρα
stako Δημοσ. 1 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2004 Αν ξέρει κανείς και κανένα με όλα τα Friends........ Τα έχω σχεδόν όλα αλλά μου λείπουν λίγα ακόμα....... stin dimostenou sstin kalithea ine ena video pou exi oles tis sires ton friends Ok, thanks! Ξέρω κάποιον εκεί κοντά που θα στείλω να τα πάρει! (Το σκότωσα πριν το unauthorized......)
stako Δημοσ. 1 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2004 Υπαρχει ενα στο Παγκρατι. Υμηττου απεναντι απο το Village Center. Ειναι ενα μαγαζι μονο με DVD. Aποτι εχω δει, φαινεται να εχει ολη την σειρα εως τωρα Thanks again!
Toufas Δημοσ. 1 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2004 oxi akrivos apenanti apo to village giati aftos einai kleftis einai to dvd store an thimame kala to til einai 7568080
ikaros81 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2004 Ναι εχεις δικιο. Ειναι 2 μαγαζια εκει περα. Ενα ειναι το Dvd Store που ειναι 10 βηματα πιο πανω και αυτο ηταν για το οποιο ελεγα και το αλλο ειναι το Salina (???? - αμα θυμαμε καλα ετσι λεγεται). Και τα 2 παντως εχουνε μεγαλη ποικιλια απο DVD
stako Δημοσ. 2 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2004 Ναι εχεις δικιο. Ειναι 2 μαγαζια εκει περα. Ενα ειναι το Dvd Store που ειναι 10 βηματα πιο πανω και αυτο ηταν για το οποιο ελεγα και το αλλο ειναι το Salina (???? - αμα θυμαμε καλα ετσι λεγεται). Και τα 2 παντως εχουνε μεγαλη ποικιλια απο DVD Wow, 3 μαζί και σε εύκολο σημείο! Thanks!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.