Προς το περιεχόμενο

BEST VIDEO CLUBS IN ATHENS

katsa13gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

υπαρχει ενα καινουργιο αρκετα καλο dvd-magazo μονο γι'αγορες

στο κεντρο Πανεπιστημιου 64,λιγο βηματα μετα το μεγαλο μετροπολις.

Εκει εχει πολλες αμερικανικες σειρες,μπορει και το smallville.

tel:210 38 18 926

(se periptosi pou s'endiaferei pithani agora)

Δημοσ.

Αν ξέρει κανείς και κανένα με όλα τα Friends........ Τα έχω σχεδόν όλα αλλά μου λείπουν λίγα ακόμα.......:(

Δημοσ.
Αν ξέρει κανείς και κανένα με όλα τα Friends........ Τα έχω σχεδόν όλα αλλά μου λείπουν λίγα ακόμα.......:(

stin dimostenou sstin kalithea ine ena video pou exi oles tis sires ton friends

Δημοσ.
Na pas na ta agoraseis Stavro paliotsipilwni :lol: :lol:

Αχα! Εδώ είσαι ε? :) Μα ποιός είπε ότι τα θέλω για να τα γράψω, να τα αγοράσω θέλω........... :wink: Εξάλλου το unathorized copy είναι παράνομο.......χεχεχε......:)

Δημοσ.

Υπαρχει ενα στο Παγκρατι. Υμηττου απεναντι απο το Village Center. Ειναι ενα μαγαζι μονο με DVD. Aποτι εχω δει, φαινεται να εχει ολη την σειρα εως τωρα

Δημοσ.

stin dimostenou sstin kalithea ine ena video pou exi oles tis sires ton friends

Ok, thanks! Ξέρω κάποιον εκεί κοντά που θα στείλω να τα πάρει! :)

(Το σκότωσα πριν το unauthorized......)

Δημοσ.
Υπαρχει ενα στο Παγκρατι. Υμηττου απεναντι απο το Village Center. Ειναι ενα μαγαζι μονο με DVD. Aποτι εχω δει, φαινεται να εχει ολη την σειρα εως τωρα

Thanks again! :)

Δημοσ.

Ναι εχεις δικιο. Ειναι 2 μαγαζια εκει περα. Ενα ειναι το Dvd Store που ειναι 10 βηματα πιο πανω και αυτο ηταν για το οποιο ελεγα και το αλλο ειναι το Salina (???? - αμα θυμαμε καλα ετσι λεγεται). Και τα 2 παντως εχουνε μεγαλη ποικιλια απο DVD

Δημοσ.
Ναι εχεις δικιο. Ειναι 2 μαγαζια εκει περα. Ενα ειναι το Dvd Store που ειναι 10 βηματα πιο πανω και αυτο ηταν για το οποιο ελεγα και το αλλο ειναι το Salina (???? - αμα θυμαμε καλα ετσι λεγεται). Και τα 2 παντως εχουνε μεγαλη ποικιλια απο DVD

Wow, 3 μαζί και σε εύκολο σημείο! Thanks! :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...