Manoleros95 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπερα στο φορουμ. Εχω ενα θεματακι με το hdmi 2 της τηλεορασης μου η οποια ειναι LG και συγκεκριμενα το LG 43UK6750PLD μοντελο. Μεχρι πριν λιγο καιρο το hdmi 2 ( το οποιο Btw ειναι arc το οποιο δεν γνωριζω ακριβως τι κανει ) λειτουργουσε κανονικα. Για την ακρβεια ειχα το pc μου συνδεδεμενο. Ολα καλα ολα ωραια μεχρι πριν εβδομαδα που σταματησε να λειτουργει. Δεν εδινε σημα εικονας και ηχου για κανενα λογο και σε καμια συσκευη. Δοκιμασα pc,ps4,ps3 και τον receiver του cosmote tv. Τζιφος. Εψαξα ρυθμισεις παντου και ακρη δεν βρηκα οποτε εκανα την τηλεοραση ενα factory reset και επανηλθε κανονικα η λειτουργια του hdmi 2 ( arc ). Ολα αυτα μεχρι σημερα που μου εκανε ξανα το ιδιο. Τι μπορει να φταιει?? Εχει καποια σχεση με το Arc? Κανω εγω κατι λαθος?? Πραγματικα με εχει σκασει το θεμα. Η τηλεοραση κατα τα αλλα δεν εχει κανενα προβλημα. Η αγορα εγινε τον Ιουνιο απο Κωτσοβολο. Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2018 από Manoleros95
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα