Προς το περιεχόμενο

MSI Laptop

LeonS3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

44 λεπτά πριν, chrisgewrgi είπε

Με γεια σου φιλε μου.θα ειναι τζαμι μην σε απασχολει.καντου και ενα underclock undervolt με throttlestop να πεσουν οι θερμοκρασιες κατα πολυ και θα εχεις ενα μηχανημα σταθερο και αψογο

Undervolt μου γίνεται. Underclock δεν με αφήνει. Από 4.0-4.1 αν ρυθμίσω multi θα μου πιάσει μόνο την 21. Τα υπόλοιπα (22-39) δεν μου ρυθμίζουν την turbo συχνότητα. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 92
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

31 λεπτά πριν, LeonS3 είπε

Undervolt μου γίνεται. Underclock δεν με αφήνει. Από 4.0-4.1 αν ρυθμίσω multi θα μου πιάσει μόνο την 21. Τα υπόλοιπα (22-39) δεν μου ρυθμίζουν την turbo συχνότητα. 

με τι πρόγραμμα δοκιμάζεις?

με throttlestop είναι πολύ απλο.στα active cores  από 41 που εχει τα βαζεις όλα 36 η 37

• 2 χρόνια αργότερα...
Στις 12/12/2018 στις 4:42 ΜΜ, LeonS3 είπε

Καλησπέρα από εμένα!

Ειχα ανοίξει πριν καιρό θέμα για δημιουργία Desktop μέχρι 1600 ευρώ και δεν υλοποιήθηκε ποτέ λόγο της διαθεσιμότητας των προϊόντων και κατέληξα σε λαπτοπ(βολεύει και η φορητότητα του)

Εν ολίγοις κατέληξα εδώ και 2 μήνες σε ένα λαπτοπ της MSI (GP-73 Leopard 8RD) αγορασμένο από Κωτσόβολο. 

Το λαπτοπ λόγω δουλειάς δεν το δοκίμασα στα άκρα του μέχρι προχθές.

Του έτρεξα ένα video render, όχι αμαν βαρύ και είδα την ταχύτητα του επεξεργαστή να ανεβοκατεβαίνει.

Γνωστο φαινόμενο είτε για λόγω θερμοκρασίας είτε για λόγω τροφοδοσιας(σε λαπτοπ).

Ανοιξα το HWMonitor και έκανα ένα Stress Test μέσω ThrottleStop και η θερμοκρασία μετά από 10 δευτερόλεπτα εκτοξεύτηκε στους 95-96 βαθμούς Κελσίου!! 

Επικοινώνησα με αλλά άτομα που έχουν το ίδιο λαπτοπ και μου είπαν ότι το δικό τους δουλεύει στους 65-75max και εκεί είπα ότι κάτι δεν πάει καλά.

Το λαπτοπ από κάτω έχει αρκετό χώρο να ”αναπνεύσει”, όποτε δεν είναι κάτι βουλωμένο ώστε να το εμποδίζει.

Ηρθα σε επικοινωνία με την MSI (γιατί ο Κωτσόβολος μου είπε τι δεν είναι εξουσιοδοτημένο σέρβις για MSI, μόνο για HP) και πήρα απάντηση που δεν ήθελα να πάρω.

Μου είπε ένας υπάλληλος τους πως δεν υπάρχει πρόβλημα που δουλεύει εκεί(πράγμα που δεν ισχύει) και πως ακόμα και αν θέλω να προβώ σε αλλαγή παστας να το πάω στο σέρβις

Στην αναζήτηση μου για εξουσιοδοτημένο κατάστημα για MSI στην Ελλάδα μέσω της σελίδας τους μου έβγαλε στην Πολωνία. Επικοινώνησα μαζί του πίσω και μου είπε ”ναι δυστυχώς στην Ελλάδα δεν έχουμε εξουσιοδοτημένο σέρβις και το κατάστημα στην Πολωνία θα σε εξυπηρετήσει.” 

Οποτε τώρα έχω μείνει με δεμένα χέρια γιατί δεν βαστάω να το ζορισω το λαπτοπ μετά τις θερμοκρασίες που είδα και δεν έχω και τον υπαρκτό χρόνο να περιμένω 2-4 εβδομάδες για να πάει και να έρθει στην Πολωνία. 

Γνωρίζετε κάτι επίσης του θέματος;

Ευχαριστω!

Υπάρχει καινουργια αντιπροσωπεια στην Νεα Ιωνια.Power Techologies.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...