Προς το περιεχόμενο

MSI Laptop

LeonS3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

5 ώρες πριν, sil_unique είπε

Αν κατάλαβα καλά το coil whine συμβαίνει στα high end pc - φορητά. Εχει κανείς προσέξει το ίδιο ας πούμε σε ultrabook που ο γνώμονας είναι η αυτονομία και όχι οι επιδόσεις;

Προσωπικα μου εκατσε σε turbo-x (300 ετων) laptop, και lenovo 330s με i3 7020.

Φανταζομαι οτι οπως πιθανο ειναι να υπαρχει καποιο ελαττωματικό προιον οπου να θελει doa, ετσι τυχαιο ειναι και το coil whine.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 92
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Είχες άλλο που ήταν αθόρυβο ή όλα το κάνουν απλά μερικούς ενοχλεί;

Στο δικό μου HP 10ετίας πρέπει να το έχω ακούσει αλλά συνήθως δεν υπάρχει απόλυτη ησυχία και όταν έχει μάλλον δεν δίνω σημασία.

Ναι δε το κάνουν όλα. Και όπως έχω παρατηρήσει αυτή η υψηλή συχνότητα δεν τους επηρεάζει όλους.

Σε ένα Asus x53 με i7 και Nvidia graphics, με τροφοδοτικό 120w, ουδέποτε ακούστηκε coil whine

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Καλησπέρα παιδιά.

Χωρις πολύ μπλα μπλα μου προσφέρουν το MSI GE75 Raider 8RE.

Να δεχτώ ή να φύγω τελείως από την εταιρία; 

Εψαξα αρκετά στο web και για το συγκεκριμένο! δεν βρήκα κάτι. Του 19 μοντέλο είναι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

φιλε μου εγω εχω το ge75 raider 8SG εδώ και καποιες μερες και είμαι απολυτα ευχαριστημένος. θερμοκρασίες που το κοιταζω με msi  afterburn  με ανεμιστήρες στο  auto  και όχι στο boost, παρα πολύ καλες. μαχ ο επεξεργαστης να κανει  peak 85 βαθμούς. καλα αν βαλω cool booster  πεφτει 77-79. σε βαρια παιχνίδια.βεβαια του εχω κανει undervolt με το throttlestop.θορυβους  ελλατωματα κρασαρισματα κτλπ δεν εχω κατι.δουλευει αψογα.βεβαια είναι να μην σου τυχει όπως σου ετυχε πριν.

Επεξ/σία από chrisgewrgi

1 ώρα πριν, MakisFilip είπε

File mou geia sou. Katoxos MSI eimai kai egw. Den exw diavasei ola ta sxolia, alla oso anafora exousiodotimeno servis stin ellada pleon iparxei. Tsekare pali services msi. To katastima einai athina, premiun technologies.

premium technologies , sorry

Ναι το γνωρίζω, φιλαράκια έχουμε γίνει πλέον 😛

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, LeonS3 είπε

Με την 1070 είναι αυτό που έχεις έτσι; 

Ειναι max q?

Με rtx 2080 full

Δικο μου βιντεο αυτο μεσω nvidia experience.εκανα δοκιμη.ωραιο gadgetaki αυτο με την nvidia.

https://youtu.be/lnXzwbBG8Os

Εχω κλειδωσει και τον επεξεργαστη 3,7 οπως βλεπεις και γινεται ακομα καλητερο

Οι ανεμιστηρες  στο βιντεο ειναι στο cooler boost.παντα παιζω στο auto υπολογισε λιγο παραπανω θερμοκρασια,αναλογα το παιχνιδι.οτι και να παρεις παντος με λιγο undervolt και underclock γινεται πολυ καλο,εκτος μερικων εξαιρεσεων οπως κατι asus που κοιταζα και βαρανε 95αρια.

Επεξ/σία από chrisgewrgi

56 λεπτά πριν, chrisgewrgi είπε

Με rtx 2080 full

Δικο μου βιντεο αυτο μεσω nvidia experience.εκανα δοκιμη.ωραιο gadgetaki αυτο με την nvidia.

https://youtu.be/lnXzwbBG8Os

Εχω κλειδωσει και τον επεξεργαστη 3,7 οπως βλεπεις και γινεται ακομα καλητερο

Οι ανεμιστηρες  στο βιντεο ειναι στο cooler boost.παντα παιζω στο auto υπολογισε λιγο παραπανω θερμοκρασια,αναλογα το παιχνιδι.οτι και να παρεις παντος με λιγο undervolt και underclock γινεται πολυ καλο,εκτος μερικων εξαιρεσεων οπως κατι asus που κοιταζα και βαρανε 95αρια.

Εσυ είσαι φευγάτος 😛

Έδω εγώ συζητάω για 1060 ή 1070.

Εχω διαβάσει πως δεν χρησιμοποιεί στο μέγιστο δυνατόν την κάρτας γραφικών ισχύει; ( για την rtx σειρά μιλάω)

25 λεπτά πριν, LeonS3 είπε

Εσυ είσαι φευγάτος 😛

Έδω εγώ συζητάω για 1060 ή 1070.

Εχω διαβάσει πως δεν χρησιμοποιεί στο μέγιστο δυνατόν την κάρτας γραφικών ισχύει; ( για την rtx σειρά μιλάω)

Ναι ενοεις την max q σειρα.to ge75 δεν φοραει max q.αν δεις και το βιντεο θα καταλαβεις απο τα mhz που παιζει στα 1800.οι max q ειναι κυριως στα 15αρια λαπτοπ και ειναι χρονισμενες πολυ πιο χαμηλα.αν βρεις με gtx 1070 εισαι αρχοντας στα 1080p.η 1060 με την 1070 εχει μεγαλη διαφορα.

Φαντασου ενα game που παιζει 50 frames στο ultra με gtx 1060.με gtx 1070 παταει τα 70.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Καλημέρα παιδιά,

Την Τετάρτη 10/4 έκλεισα την συμφωνία με την εταιρία κατευθείαν σε GE75 Raider 8SE ( https://www.skroutz.gr/s/17362818/MSI-GE75-Raider-8SE-i7-8750H-16GB-1TB-256GB-GeForce-RTX-2060-FHD-W10.html )

Σαββάτο 13/4 παρέλαβα με πολύ κόπο το λάπτοπ. Μέχρι στιγμής στρεσαρίσματα δεν έγιναν λόγω απουσίας χρόνου.

Με το που γίνουν κάποια βασικά stress test θα postαρω τα αποτελέσματα εδώ.

Μετά από περίπου 4 μήνες κόπου και άφθονης υπομονής κατάφερα να ξεφύγω από τον προηγούμενο "λύκο" και να πάω σε αυτό. 

Μακάρι να μην βγει και αυτό κανένα λυκάκι :P 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

7 ώρες πριν, LeonS3 είπε

Καλημέρα παιδιά,

Την Τετάρτη 10/4 έκλεισα την συμφωνία με την εταιρία κατευθείαν σε GE75 Raider 8SE ( https://www.skroutz.gr/s/17362818/MSI-GE75-Raider-8SE-i7-8750H-16GB-1TB-256GB-GeForce-RTX-2060-FHD-W10.html )

Σαββάτο 13/4 παρέλαβα με πολύ κόπο το λάπτοπ. Μέχρι στιγμής στρεσαρίσματα δεν έγιναν λόγω απουσίας χρόνου.

Με το που γίνουν κάποια βασικά stress test θα postαρω τα αποτελέσματα εδώ.

Μετά από περίπου 4 μήνες κόπου και άφθονης υπομονής κατάφερα να ξεφύγω από τον προηγούμενο "λύκο" και να πάω σε αυτό. 

Μακάρι να μην βγει και αυτό κανένα λυκάκι :P 

Με γεια σου φιλε μου.θα ειναι τζαμι μην σε απασχολει.καντου και ενα underclock undervolt με throttlestop να πεσουν οι θερμοκρασιες κατα πολυ και θα εχεις ενα μηχανημα σταθερο και αψογο

Επεξ/σία από chrisgewrgi
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...