Billator Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Για τις επόμενες 10 ώρες στα 253 ευρώ ( 228.60 λίρες ) αν πληρώσεις σε λίρες με ισοτιμία από Revolut https://www.amazon.co.uk/YI-Mirrorless-Digital-Interchangeable-F3-5-5-6/dp/B07811Y149/ Ps. Τρέχει promotion για όποιον δεν το έχει ήδη εκμεταλλευτεί , για 40 λίρες top up gift card σου δίνουν 5 δώρο (σε κάποιους δίνουν περισσότερα), οπότε μπορεί κάποιος ίσως να γλιτώσει λίγα ακόμα. Για την ιστορία περίπου 269 ευρώ σε προηγούμενη προσφορά του amazon , είναι ξεκάθαρο ξεστοκάρισμα αλλά σε αυτά τα λεφτά είναι πολύ καλή επιλογή θα μπορούσα να πω μετά από 1,5 χρόνο που την έχω και ο ίδιος και την χρησιμοποιώ. Με τα τελευταία update που πήρε δεν έχει καμιά σχέση με τα παλιά τυχόν review που ίσως διαβάζετε. Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2018 από Billator
Moderators matrixxx Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Πριν κανενα χρονο που ειχα ριξει μια ματια παντως, σαν φωτογραφικη δεν ελεγε τιποτα σε σχεση με τις επωνυμες. Β κατηγορια ηταν. Απο εκει και περα ειναι φτηνη, αλλα για καποιον που θελει να ασχοληθει σοβαρα μαλλον δεν ειναι καλη επιλογη. 4
lefta_yparxoun Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Συμφωνώ κι εγώ παίρνεις κάτι μιάς εταιρείας που δεν θα ξαναασχοληθεί με το θέμα. Άχρηστα όλα, φακοί μηχανή, πέτα τα λεφτά σου στον σκουπιδοτενεκέ καλύτερα 2
Moderators matrixxx Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Για το top-up, ειναι 6 λιρες στις 30, αλλα λεει "between 2 January 2018 and 31 December 2018" και προσωπικα ειχα παρει τον Ιουνιο, τοτε με 25 λιρες εδινε αλλες 5, τα εχουν κανει σαλατα προφανως και αμφιβαλω αν δωσει αν εχεις ξαναπαρει. Προσοχη λοιπον σε οποιον εχει ξαναπαρει αφου και στους ορους λεει να μην εχεις αγορασει τα τελευταια 3 χρονια αλλη ετσι και αλλιως. Tωρα: Το καλοκαιρι το γεμισμα μου για 5 λιρες δωρο:
Billator Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Έχετε δίκαιο ας ανάψουμε και μια φωτιά να τις κάψουμε όλες. Είναι χάλια, νιώθω κορόιδο που ξόδεψα τα λεφτά μου σε αυτήν, ρε παιδιά σοβαρευτείτε λίγο. Ανάλογα για τι ανάγκη το θέλει ο καθένας. 9 minutes ago, matrixxx said: Για το top-up, ειναι 6 λιρες στις 30, αλλα λεει Εμένα ήταν 40+5 https://www.amazon.co.uk/b?e=UTF8&node=11301833031&ref=uk_asv_pp_promo_b25g5 Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2018 από Billator 1 1
lefta_yparxoun Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Κοίταξε, @Billator Ούτε βαρεμένος είμαι ούτε σε μαλώνουμε. Είμαι παθών, με την έννοια ότι έχω πάρει μια samsung με δυο φακούς, έκλεισε η samsung τα φωτογραφικά και μόλις άρχισα να καταλαβαίνω αναγκαστικά πήγα σε άλλη εταιρεία. Αν είχα πάρει της ίδιας εταιρείας τώρα θα είχα δύο μηχανές και τέσσερις φακούς. Αντίθετα έχω μια μηχανή με δύο φακούς που αγόρασα πρόσφατα και μια παλιά samsung που δεν κάνει τίποτα τόσο καλά ώστε να την έχω μαζί μου. Με 250 ευρώ δεν παίρνεις επώνυμη φωτογραφική με δύο φακούς αλλά σε δυό χρόνια ούτε μπαταρία θα βρίσκεις. Αν δεν έχεις σκοπό να πάρεις κάτι καλύτερο θα σου πω πως ούτε εγώ είχα όταν πήρα τη samsung, αλλά τότε δεν ήξερα ότι θα κλείσει το τμήμα φωτογραφιών της. 1
paparockas Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, lefta_yparxoun είπε Κοίταξε, @Billator Ούτε βαρεμένος είμαι ούτε σε μαλώνουμε. Είμαι παθών, με την έννοια ότι έχω πάρει μια samsung με δυο φακούς, έκλεισε η samsung τα φωτογραφικά και μόλις άρχισα να καταλαβαίνω αναγκαστικά πήγα σε άλλη εταιρεία. Αν είχα πάρει της ίδιας εταιρείας τώρα θα είχα δύο μηχανές και τέσσερις φακούς. Αντίθετα έχω μια μηχανή με δύο φακούς που αγόρασα πρόσφατα και μια παλιά samsung που δεν κάνει τίποτα τόσο καλά ώστε να την έχω μαζί μου. Με 250 ευρώ δεν παίρνεις επώνυμη φωτογραφική με δύο φακούς αλλά σε δυό χρόνια ούτε μπαταρία θα βρίσκεις. Αν δεν έχεις σκοπό να πάρεις κάτι καλύτερο θα σου πω πως ούτε εγώ είχα όταν πήρα τη samsung, αλλά τότε δεν ήξερα ότι θα κλείσει το τμήμα φωτογραφιών της. Εν ολιγοις πολυ ακριβη για selfie και πολυ φθηνη για επαγγελματιες?
lefta_yparxoun Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 προσπέρασε είναι η καλύτερη επιλογή. Δεν κάνει για επαγγελματίες, είναι ερασιτεχνική τελείως 1
ipal Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 12 λεπτά πριν, paparockas είπε Εν ολιγοις πολυ ακριβη για selfie και πολυ φθηνη για επαγγελματιες? Πάντως εγώ βλέπω ψιλό θετικά ρεβιουζ ακόμα και όταν έκανε $600 και μη ξεχνάμε πως οι φακοί παίζουν και σε άλλα σώματα οπότε why not στα 250. Εντάξει εχει θέματα ταχυτητας αν θυμαμαι καλά και δε θα βγει ποτέ νεο firmware αλλά υπάρχει εναλλακτικη πρόταση Κιτ mirroless;
theo93 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Παλιότερα είχε παίξει ακόμη πιο χαμηλά με τις σακούλες του gearbest. 1
lefta_yparxoun Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) εναλλακτική πρόταση mirroless CANON EOS M10 Digital Camera + EF-M 15-45mm f/3.5-6.3 IS STM Lens (Black) EUR €299.00 +13 περίπου μεταφορικά αλλά με ένα μόνο φακό https://www.e-infin.com/eu/item/2739/canon_eos_m10_digital_camera_+_ef-m_15-45mm_f/3.5-6.3_is_stm_lens_(black) Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2018 από lefta_yparxoun
Santa Irini Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 22 λεπτά πριν, lefta_yparxoun είπε εναλλακτική πρόταση mirroless CANON EOS M10 Digital Camera + EF-M 15-45mm f/3.5-6.3 IS STM Lens (Black) EUR €299.00 +13 περίπου μεταφορικά αλλά με ένα μόνο φακό https://www.e-infin.com/eu/item/2739/canon_eos_m10_digital_camera_+_ef-m_15-45mm_f/3.5-6.3_is_stm_lens_(black) Out of stock και 50 ευρώ πάνω, η μηχανή του θέματος μπορεί να μην είναι σούπερ αλλά τουλάχιστον σε συνθήκες με καλό φως είναι αξιοπρεπέστατη. Την έχω ένα χρόνο και αν κάποιος ψάχνει κάτι μικρό και βολικό σε compact μηχανή εγώ θα την συνιστούσα σε αυτά τα χρήματα.Αν περιμένετε να κάνει δουλειά σε χαμηλό φωτισμό τότε ψάχτε για κάτι άλλο σε σαφώς υψηλότερη τιμή. 1
mcret Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, lefta_yparxoun είπε Κοίταξε, @Billator Ούτε βαρεμένος είμαι ούτε σε μαλώνουμε. Είμαι παθών, με την έννοια ότι έχω πάρει μια samsung με δυο φακούς, έκλεισε η samsung τα φωτογραφικά και μόλις άρχισα να καταλαβαίνω αναγκαστικά πήγα σε άλλη εταιρεία. Αν είχα πάρει της ίδιας εταιρείας τώρα θα είχα δύο μηχανές και τέσσερις φακούς. Αντίθετα έχω μια μηχανή με δύο φακούς που αγόρασα πρόσφατα και μια παλιά samsung που δεν κάνει τίποτα τόσο καλά ώστε να την έχω μαζί μου. Με 250 ευρώ δεν παίρνεις επώνυμη φωτογραφική με δύο φακούς αλλά σε δυό χρόνια ούτε μπαταρία θα βρίσκεις. Αν δεν έχεις σκοπό να πάρεις κάτι καλύτερο θα σου πω πως ούτε εγώ είχα όταν πήρα τη samsung, αλλά τότε δεν ήξερα ότι θα κλείσει το τμήμα φωτογραφιών της. Δεν είναι ακριβώς έτσι.... YI M1 camera uses a Micro Four Thirds (M4/3) mount which is extremely versatile and is compatible with all types of M4/3 lenses 2
Σαϊνόμπι Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Επιβεβαιώνω ότι είναι πλήρως συμβατή με m43 φακούς της olympus. Αν θέλει κάποιος unedited image samples μπορεί να μου στείλει ΠΜ Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2018 από Σαϊνόμπι
lgre_p Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Με flash έχετε δοκιμάσει κάτι με ttl υποστήριξη? Τα flash για 4/3 Olympus και Panasonic είναι συμβατά με τη μηχανή στο ttl? Προς το παρόν αναμενω ένα compact flash με χειροκίνητες ρυθμίσεις στο flash.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα