Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι παιχνίδια θα παίζουν τα πεντάχρονα και δεν τους κάνει ο mediatek και του προτείνετε του ανθρώπου 140€ κινητό για πέντε ετών παιδί? (εγώ δε θα έπαιρνα κινητό σε τόσο μικρής ηλικίας παιδί αλλά δε μου πέφτει και λόγος)

Πάρε ένα φθηνό κινητό να παίζουν κανα παιχνίδι της πλάκας και να βλέπουν youtube την Pepa Pig διότι μπορεί μετά από δύο μέρες να τους πέσει το κινητό μέσα στο χυμό πορτοκάλι και καλύτερα να κλαις 80€-90€ και όχι 150€ (εκτός φυσικά αν τα χρήματα δεν είναι θέμα)

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Wayward είπε

Τι παιχνίδια θα παίζουν τα πεντάχρονα και δεν τους κάνει ο mediatek και του προτείνετε του ανθρώπου 140€ κινητό για πέντε ετών παιδί? (εγώ δε θα έπαιρνα κινητό σε τόσο μικρής ηλικίας παιδί αλλά δε μου πέφτει και λόγος)

Πάρε ένα φθηνό κινητό να παίζουν κανα παιχνίδι της πλάκας και να βλέπουν youtube την Pepa Pig διότι μπορεί μετά από δύο μέρες να τους πέσει το κινητό μέσα στο χυμό πορτοκάλι και καλύτερα να κλαις 80€-90€ και όχι 150€ (εκτός φυσικά αν τα χρήματα δεν είναι θέμα)

Σ' ευχαριστώ για την απάντηση. Τα λεφτά είναι θέμα όπως έγραψα, το πολύ 100€ μου είπαν και πολλά είναι πιστεύω. Για την ηλικία συμφωνώ κι εγώ, δεν θα έπαιρνα. 

• Like 1
Δημοσ.

Δε σε βοήθησα με επιλογή κινητού απλά είπα να εκφέρω μια άποψη διότι νομίζω σε φάσεις αγνοείται η χρήση που θα γίνει και προτείνουμε πράγματα που δε χρειάζονται.

• Thanks 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, chios είπε

Όταν βλέπεις κινητά με Mediatek helio επεξεργαστή απλά δεν τα αγοράζεις είναι ότι χειρότερο μπορείς να πάρεις και να πετάξεις τα λεφτά σου, καλύτερα να μην πιο 5 καφέδες και να πάρω Snapdragon.Είμαι παθών.

και ομως αγαπητε φιλε,εχω to  xiaomi 4A με snapdragon 425 και σε σχεση με το helio παει σαν χελωνα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...