zio10 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Καλησπέρα! Ψάχνω δύο κινητά για παιδιά. Η χρήση που θα κάνουν είναι βίντεο στο youtube και παιχνίδια από το playstore. Θέλουμε η αγορά να γίνει από Ελλάδα, να μη περάσουμε τα 100€ για το κάθε ένα και να έχουν σχετικά μεγάλη οθόνη. Είδα το xiaomi redmi 6a. Αν περάσουμε ελαφρώς τα 100€ είδα και τα alcatel pop 4 και redmi 5. Υπάρχει κάτι άλλο; Ευχαριστώ!
saruman123 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Το redmi 6 A το ξεχνάς θα στο φέρνουν κολάρο....
zio10 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, saruman123 είπε Το redmi 6 A το ξεχνάς θα στο φέρνουν κολάρο.... Γιατί ρε συ τόσο χάλια είναι;; Μιλάμε για μικρά παιδιά, 6 και 4 περίπου. Εγώ δεν θα τους έπαιρνα καν κινητό δηλαδή... 1
saruman123 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, zio10 είπε Μιλάμε για μικρά παιδιά, 6 και 4 περίπου. Εγώ δεν θα τους έπαιρνα καν κινητό δηλαδή... Ακόμη καλύτερα. Αυτό ασυζητητί https://mxstore.gr/index.php?route=product/product&product_id=1524&ref=bestprice.gr 1
bill27 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 10 λεπτά πριν, saruman123 είπε Το redmi 6 A το ξεχνάς θα στο φέρνουν κολάρο.... Μπορεις να τεκμηριωσεις την απαντηση σου??εχεις δουλεψει μηπως με 6α??γιατι εγω κατοχος του εδω και 3 μηνες ειμαι απολυτα ευχαρηστιμενος. 1
zio10 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 17 λεπτά πριν, saruman123 είπε Ακόμη καλύτερα. Αυτό ασυζητητί https://mxstore.gr/index.php?route=product/product&product_id=1524&ref=bestprice.gr Ευχαριστώ για την πρόταση, αλλά ξεφεύγει αρκετά...
saruman123 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, bill27 είπε Μπορεις να τεκμηριωσεις την απαντηση σου??εχεις δουλεψει μηπως με 6α??γιατι εγω κατοχος του εδω και 3 μηνες ειμαι απολυτα ευχαρηστιμενος. Το πρώτο και το κύριο ο επεξεργαστής Helio που εχει. Αυτό τα λέει όλα. Την ανάλυση οθόνης. Την κάμερα. Την μικρή μπαταρία. Βέβαια όλα αυτά μπορεί να μην σε ενδιαφέρουν για καθημερινή χρήση. Όπως και ο ts που το θέλει για μικρά παιδιά. Αλλά με 20€ παραπάνω παίρνει καλύτερο. 17 λεπτά πριν, zio10 είπε Ευχαριστώ για την πρόταση, αλλά ξεφεύγει αρκετά... Εσύ ξέρεις. Οπότε σου συνιστώ το redmi 5 που έχει μεγαλύτερη μπαταρία και τουλάχιστον Snapdragon επεξεργαστή για τα παιχνίδια. Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2018 από saruman123 1
zio10 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 27 λεπτά πριν, bill27 είπε Μπορεις να τεκμηριωσεις την απαντηση σου??εχεις δουλεψει μηπως με 6α??γιατι εγω κατοχος του εδω και 3 μηνες ειμαι απολυτα ευχαρηστιμενος. Τι χρήση του κάνεις;
bill27 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Για καθημερινη χρηση ειναι μια χαρα το 6Α ,αν και φανταζομαι δεν το εχεις δουλεψει οποτε καλυτερα να προσεχουμε τι λεμε. 3 λεπτά πριν, zio10 είπε Τι χρήση του κάνεις; τα παντα εκτος απο βαρια παιχνιδια 1
saruman123 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, bill27 είπε Για καθημερινη χρηση ειναι μια χαρα το 6Α ,αν και φανταζομαι δεν το εχεις δουλεψει οποτε καλυτερα να προσεχουμε τι λεμε. Νομίζω ήμουν ξεκάθαρος. Το τη έχω δουλέψει ή όχι αυτό άσε να το κρίνω εγώ. Όπως είπα και πιο πάνω για καθημερινή χρήση μπορεί εσένα να σου κάνει. Άρα σαν να λέω είναι καλό,αλλά μέχρι εκεί.
bill27 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Ναι για να εχεις ομως γνωμη για καποιο προιον πρεπει να το επεξεργαστεις για να δεις τις αντοχες του,εσυ βασικα με την πρωτη σου αναρτηση το μηδενισες τελειως, ο ts ζηταει συγκεκριμενα πραγματα για παιδακια 4-5 χρονων και εσυ του προτεινεις xiaomi 5 plus δλδ σε κανα 5 χρονακια που θα ειναι 10 τι θα επρεπε να παρουν??iphone x??εκτος οτι ζηταει κατι εως 100 και εσυ προτεινεις κατι που δεν ειναι στο μπατζετ του.Τεσπα εγω θα προτεινα καποιο leeco απο banggood εως 100 ευρω.
saruman123 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, bill27 είπε Ναι για να εχεις ομως γνωμη για καποιο προιον πρεπει να το επεξεργαστεις για να δεις τις αντοχες του,εσυ βασικα με την πρωτη σου αναρτηση το μηδενισες τελειως, ο ts ζηταει συγκεκριμενα πραγματα για παιδακια 4-5 χρονων και εσυ του προτεινεις xiaomi 5 plus δλδ σε κανα 5 χρονακια που θα ειναι 10 τι θα επρεπε να παρουν??iphone x??εκτος οτι ζηταει κατι εως 100 και εσυ προτεινεις κατι που δεν ειναι στο μπατζετ του.Τεσπα εγω θα προτεινα καποιο leeco απο banggood εως 100 ευρω. Οπως είδες(αν είδες)του είπα να μην πάρει καθόλου κινητό σε τέτοια ηλικία. Του είπα το συγκεκριμένο γιατί θα αντέξει περισσότερο. Μαζί σου για το Letv δεν λέω ,αλλά δυστυχώς θέλει από Ελλάδα (ατυχία).
chios Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Όταν βλέπεις κινητά με Mediatek helio επεξεργαστή απλά δεν τα αγοράζεις είναι ότι χειρότερο μπορείς να πάρεις και να πετάξεις τα λεφτά σου, καλύτερα να μην πιο 5 καφέδες και να πάρω Snapdragon.Είμαι παθών. 2
zio10 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, bill27 είπε Ναι για να εχεις ομως γνωμη για καποιο προιον πρεπει να το επεξεργαστεις για να δεις τις αντοχες του,εσυ βασικα με την πρωτη σου αναρτηση το μηδενισες τελειως, ο ts ζηταει συγκεκριμενα πραγματα για παιδακια 4-5 χρονων και εσυ του προτεινεις xiaomi 5 plus δλδ σε κανα 5 χρονακια που θα ειναι 10 τι θα επρεπε να παρουν??iphone x??εκτος οτι ζηταει κατι εως 100 και εσυ προτεινεις κατι που δεν ειναι στο μπατζετ του.Τεσπα εγω θα προτεινα καποιο leeco απο banggood εως 100 ευρω. 1 ώρα πριν, saruman123 είπε Οπως είδες(αν είδες)του είπα να μην πάρει καθόλου κινητό σε τέτοια ηλικία. Του είπα το συγκεκριμένο γιατί θα αντέξει περισσότερο. Μαζί σου για το Letv δεν λέω ,αλλά δυστυχώς θέλει από Ελλάδα (ατυχία). Δυστυχώς δεν μπορώ να πάω σε αγορά από Κίνα, τα θέλουμε το συντομότερο για δώρο. Για την ηλικία το είπα κι εγώ ότι δεν θα έπαιρνα στο δικό μου παιδί. 24 λεπτά πριν, chios είπε Όταν βλέπεις κινητά με Mediatek helio επεξεργαστή απλά δεν τα αγοράζεις είναι ότι χειρότερο μπορείς να πάρεις και να πετάξεις τα λεφτά σου, καλύτερα να μην πιο 5 καφέδες και να πάρω Snapdragon.Είμαι παθών. Καταλαβαίνω τι λες, απλά να ξαναπώ ότι είναι για πολύ μικρά παιδιά που στην ουσία θα ασχοληθούν με αυτό που θα τους δώσεις. Απλά θέλουμε να μη παίρνουν τα κινητά των γονιών.
chios Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Κατάλαβα, και εγώ το πρώτο κινητό στο γιό μου ένα homtom από Κίνα είχα πάρει 70€, το είχε 2.5 χρόνια το έσκισε στα παιχνίδια έφαγε τούμπες, ακόμα και τώρα δουλεύει μια χαρά ως και η μπαταρία του κρατάει. Για την χρήση που το θες μια χαρά είναι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα