mitspetr Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Πας σε όποιο κατάστημα μπορεί να σου κάνει σωστή επίδειξη, δηλαδή συνδεμένη σε tv και να παίζει ταινίες πχ. Όχι σε θορυβώδες περιβάλλον και κατά προτίμηση να πλησιάζει όσο γίνεται τις οικιακές συνθήκες. Να ακούσεις μόνος σου και να αποφασίσεις.
Zerg13 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, The_Judas είπε Το ερώτημα είναι ποια καλή soundbar υπάρχει σε αυτά τα χρήματα; Τα παρακάτω βλέπω κυρίως στην αγορά σε αυτά τα χρήματα: LG Soundbar SK5 360watt (αυτό λέει έχει DTS Virtual:X), επίσης μπορεί να συνδεθεί στο μέλλον και με άλλα επιπλέον συμβατά πίσω ηχεία τα οποία βέβαια κοστίζουν +180 ευρώ...) LG SJ4 300 watt (παρόμοιο με το πιο πάνω αλλά χωρίς επιπλέον συνδεσιμότητα με έξτρα ηχεία και χωρίς το DTS virtual) Επίσης υπάρχουν τα CREATIVE STAGE 2.1 160 watt και Crystal Audio CASB240. Γενικά δεν βλέπω και πολλές επιλογές στην αγορά. Στα 200€ που δινεις θα ελεγα μην παιρνεις τιποτα. Αν εχεις χωρο πισω απο τον καναπε να πας σε 5.1 οταν πας. Θα σου ελεγα να πας εδω https://www.skroutz.gr/s/12996772/Sony-HT-RT4-Μαύρο.html#sku-info Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2019 από Zerg13
The_Judas Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Για τι ποσά μιλάμε δηλαδή για κάτι αξιοπρεπές; Εγώ στον υπολογιστή που έχω κάτι φθηνά logitech Z506 5.1 ικανοποιημένος είμαι για ταινίες. Για την τηλεόραση απλά σκεφτόμουν κάτι καλύτερο από τα δικά της ηχεία της.
Zerg13 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, The_Judas είπε Για τι ποσά μιλάμε δηλαδή για κάτι αξιοπρεπές; Εγώ στον υπολογιστή που έχω κάτι φθηνά logitech Z506 5.1 ικανοποιημένος είμαι για ταινίες. Για την τηλεόραση απλά σκεφτόμουν κάτι καλύτερο από τα δικά της ηχεία της. Αυτο που σου εδωσα παραπανω αν βρεις τροπο να συνδεσεις τα πισω ηχεια που πανε με καλωδιο στο sub, οπως και ολα τα ηχεια ειναι μια χαρα. Soundbar ειναι μετρια λυση γιατι δεν σε καλυπτει ο ηχος. Αν υπαρχει δυνατοτητα για 5.1, δες φωτογραφιες, τοτε βαλτο. Αλλιως πας σε soundbar με κανα 350€ 400€ θα ελεγα jbl bar 3.1 περιμενε black friday Αλλιως μιλαμε για 1200€ για κανονικο home cinema με ενισχυτη 5.1 Επεξ/σία 18 Αυγούστου 2019 από Zerg13
mitspetr Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Νταξ. Αν το στρετσαρει και κάνει παραχωρήσεις ίσως μπορέσει και με 1000 και αν κάνει κάμποσες ακόμα παραχωρήσεις μπορεί με κανένα 600αρι να πάρει ενισχυτή και σετ 5.1 με δορυφόρους και sub και πάλι να είναι ίσαμε 15 φορές καλύτερα από ηχομπαρα ή πλαστικούρας ολα-σε-ενα. Μην πω και 16 φορές καλύτερα. Τώρα, επειδή τρώγοντας έρχεται η όρεξη και δεν κάνει να τον συμπαρασύρουμε στην αμαρτία, εκτός από αυτό που τον συμβούλευσα να κάνει, μπορεί να ψάξει κάποια σημεία κλειδιά στα specs. Εκείνα που αφορούν τη διάμετρο του κώνου στο sub αλλά και τα συνολικά spl του συστήματος. Με 200 ευρα βέβαια δεν θα περιμένει να ανακαλύψει και την Αμερική, αλλά οτι μπορει θα κάνει. Χέσε το dts, αν η μπάρα δεν το έχει αλλά έχει τα specs που σου τόνισα. Επεξ/σία 18 Αυγούστου 2019 από mitspetr
Zerg13 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, The_Judas είπε Για τι ποσά μιλάμε δηλαδή για κάτι αξιοπρεπές; Εγώ στον υπολογιστή που έχω κάτι φθηνά logitech Z506 5.1 ικανοποιημένος είμαι για ταινίες. Για την τηλεόραση απλά σκεφτόμουν κάτι καλύτερο από τα δικά της ηχεία της. Υπαρχουν και τα αυτοενισχυομενα. Ενας φιλος εχει ενα ποστ με αρκετα στην τριτη σελιδα. Εχει & το budjet σου μεσα, 350€. Ανεβα οσο αντεχεις. https://www.insomnia.gr/forums/topic/715448-νεος-audiophile/?do=findComment&comment=57364124 Επεξ/σία 18 Αυγούστου 2019 από Zerg13
mitspetr Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 17 λεπτά πριν, Zerg13 είπε Υπαρχουν και τα αυτοενισχυομενα. Ενας φιλος εχει ενα ποστ με αρκετα στην τριτη σελιδα. Εχει & το budjet σου μεσα, 350€. Ανεβα οσο αντεχεις. https://www.insomnia.gr/forums/topic/715448-νεος-audiophile/?do=findComment&comment=57364124 Καμία σχέση με δημιουργία ψευδοsurround μέσω της ενσωματωμένης επεξεργασίας σε μια ηχομπάρα. Θέλει εξωτερικό επεξεργαστή για να φτάσει το ίδιο αποτέλεσμα.
Zerg13 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 3 λεπτά πριν, mitspetr είπε Καμία σχέση με δημιουργία ψευδοsurround μέσω της ενσωματωμένης επεξεργασίας σε μια ηχομπάρα. Θέλει εξωτερικό επεξεργαστή για να φτάσει το ίδιο αποτέλεσμα. Θα παιζει πολυ καλα μουσικη και χαλια ταινιες αυτο λες;
mitspetr Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 Μόλις τώρα, Zerg13 είπε Θα παιζει πολυ καλα μουσικη και χαλια ταινιες αυτο λες; Ας το πούμε κι έτσι. Θα πρέπει για να έχει την επεξεργασία ψευδοsurround αλλά και την αποκωδικοποίηση για παράδειγμα DD, να χρησιμοποιήσει εξωτερικό επεξεργαστή (π.χ. το PC μέσω κάποιου σχετικού software) για να μπορέσει στη συνέχεια να έχει ένα αποτέλεσμα που να μοιάζει κάπως με το DSP της της ηχομπάρας. Αν για παράδειγμα του πεις να πάρει αυτοενισχυόμενα για να τα καρφώσει απ' ευθείας στην TV, χάνει σε surround (έστω ψευδοsurround). 1
TEOKOS Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Έτσι ,για την τηλεόραση καλύτερα ηχομπάρα. Στο κάτω κάτω και η ηχομπάρες ενεργά ηχεία είναι με μπλιμπλίκια, προσανατολισμένες για απόλαυση στην τηλεθέαση 1
GREGOR78 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Στις 17/8/2019 στις 11:39 ΜΜ, Zerg13 είπε Στα 200€ που δινεις θα ελεγα μην παιρνεις τιποτα. Αν εχεις χωρο πισω απο τον καναπε να πας σε 5.1 οταν πας. Θα σου ελεγα να πας εδω https://www.skroutz.gr/s/12996772/Sony-HT-RT4-Μαύρο.html#sku-info Για χωρο 17 τ.μ αξιζει κατι τετοιο ; δε λεμε να εχει αποδωση οπως ενα στημενο home cinema 1000+€ απλα για καμια ταινεια και gaming θα αξιζε; καλυτερο ηχο απο τηλεοραση πιστευω οτι θα εχει
Zerg13 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, GREGOR78 είπε Για χωρο 17 τ.μ αξιζει κατι τετοιο ; δε λεμε να εχει αποδωση οπως ενα στημενο home cinema 1000+€ απλα για καμια ταινεια και gaming θα αξιζε; καλυτερο ηχο απο τηλεοραση πιστευω οτι θα εχει Αν δεν εχεις προβλημα με το καλωδιο που εχουν τα 2 πυργακια surround μεχρι το sub. Θα ειναι τα καλυτερα 350€ που εδωσες εδω και καιρο. Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2019 από Zerg13
mitspetr Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Μόνο τα "πυργάκια" έχουν καλώδια; Εγώ βλέπω και τα καλαματιανάκια και τα αρτάκια και τα γιαννενάκια να συνδέονται επάνω στο sub. Όλα, και τα 5 ηχεία επάνω του συνδέονται με ξεχωριστό καλώδιο το καθένα. 1
GREGOR78 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 επειδη ο καναπες ειναι γωνια και ακουμπαει σε τοιχο τα καλωδια απο τα πυργακια δε θα φαινοντε γιατι θα μπουν σε καναλι πανω στο σοβαντεπι.. οποτε δε με νοιαζει για τα καλωδια ο χωρος ειναι μικρος και πιστευω γεμιζει με ηχο γιατι σκεφτηκα να φτιαξω κομματι κομματι αλλα δυστυχως περναμε τα 1000€ για κατι αξιοπιστο και τωρα ειναι λιγο δυσκολο
Zerg13 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, mitspetr είπε Μόνο τα "πυργάκια" έχουν καλώδια; Εγώ βλέπω και τα καλαματιανάκια και τα αρτάκια και τα γιαννενάκια να συνδέονται επάνω στο sub. Όλα, και τα 5 ηχεία επάνω του συνδέονται με ξεχωριστό καλώδιο το καθένα. Tα αλλα ειναι ευκολα δεν τα αναφερω. Το παλουκι ειναι τα πυργακια. Πατα στην sample photo στο σκρουτζ. Καπως ετσι μπαινει Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2019 από Zerg13
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα