nickvas19 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Καλησπερα. Αναζητω εαν ξερει καποιος ενα προγραμμα που να καταγραφει οτι πληκτρολογειται. Προκειται για γνωστο μου που ανησυχει για το παιδι του. εγω ειδα στον διαδικτυο καποια πραγματα αλλα κανουν ολοκληρη διαδικασια. κατι πιο απλο δεν υπαρχει; ευχαριστω θερμα.
micos000 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Πρώτα να ξεκινήσουμε από το ηθικό θέμα. Αν το παιδί είναι έφηβος και του βάλει παρακολούθηση χωρίς να του το πει τότε κατά 99% όταν το παιδί το ανακαλύψει (που θα το ανακαλύψει κάποια στιγμή) θα έχει πολύ σοβαρό πρόβλημα. Αν το παιδί είναι μικρό τότε μπορεί να βάλει κάποιο parental control πρόγραμμα (έχει και δωρεάν) που να το αποτρέπουν να μπαίνει όπου θέλει και να το αφήνει μόνο σε συγκεκριμένες σελίδες και μπορεί να ορίσει και ποιες ώρες θα συνδέεται στο ίντερνετ και για πόσο χρόνο την ημέρα. Αυτό νομίζω είναι το καλύτερο. Από προγράμματα δες στα παρακάτω λινκ γιατί δεν έχω ιδία άποψη (ακόμα, γιατί η μικρή μου είναι ακόμα... μικρή ). https://www.techradar.com/news/the-best-free-parental-control-software https://www.techsupportalert.com/best-free-parental-Filter.htm
nickvas19 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 ναι μιλαμε για 14χρονων. Εχει ξεφυγει η κατασταση και εγω του προτεινα κατι τετοιο διοτι βγαινει με ενα ατομο που δεν ξερει ο ιδιος σε κατι ακυρες ωρες.προκειται για αντιδραστικο παιδι και ο ιδιος θελει να μπει φβ με τον κωδικο της να δει απλα ποιος ειναι.
micos000 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ωχ!!! 14χρονη έφηβη=τρελές ορμόνες με πόδια. Στο 1ο λινκ έχει κάτι loggers αλλά δεν ξέρω αν φαίνεται ότι υπάρχει κάτι τέτοιο ή όχι στο σύστημα. Ας τα δοκιμάσει να δει ποιο του κάνει. Επισήμανε του όμως ότι σίγουρα θα έχει πρόβλημα γιατί κάποια στιγμή θα το καταλάβει το παιδί και μετά άντε να το μαζέψει. Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2018 από micos000
nickvas19 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 αυτο ακριβως.θα το βαλει και θα δει και θα το βγαλει. αυτο το elite keyloger πως σου φαινεται;
micos000 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δεν το ξέρω. Δεν ξέρω κανένα από αυτά και ελπίζω να μη μου χρειαστεί ποτέ να ασχοληθώ με κάποιο. Πριν κοιτούσα το kidlogger και φαίνεται καλό.
l337 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Βρίσκω απαράδεκτο να ζητούνταιι συμβουλές για ένα τόσο ανήθικο και κατινίστικο λόγο. Πραγματικά απορώ.. Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2018 από l337 1
nickvas19 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Στις 22/12/2018 στις 1:02 ΜΜ, l337 είπε Βρίσκω απαράδεκτο να ζητούνταιι συμβουλές για ένα τόσο ανήθικο και κατινίστικο λόγο. Πραγματικά απορώ.. εχεις προβλημα ετσι;
l337 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 21 ώρες πριν, nickvas19 είπε εχεις προβλημα ετσι; Το πρόβλημα το έχουν εκείνοι που δεν ξέρουν πότε (και που) μπαίνουν τα όρια. nothing else 1
kormos Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Καλές οι πληροφορίες του @micos000 όμως θα συμφωνήσω και με τον @l337 Αν δεν μπορούν να θέσουν όρια τότε είναι χαμένη υπόθεση από χέρι οι ενέργειες αυτές. @nickvas19 τι νόημα έχει το να δει πχ ποιος είναι αυτός όπως λες και μετά να καταργήσει την παρακολούθηση; Και γιατί να πρέπει να βάλει κάποιο πρόγραμμα; Ηδη με τα γραφόμενα σου νομίζω έχει χάσει προ πολλού τον έλεγχο όταν αναφέρεις ότι επιτρέπουν στο παιδί «άκυρες ώρες» να βγαίνει εκτός σπιτιού... Ίσως θα πρέπει να αναθεωρήσουν σε κάποια πράγματα οι γονείς... Επίσης όπως ειπωθηκε ήδη να δώσουν μεγάλη έμφαση στο ότι το παιδί (και δεν είναι το μόνο) σ αυτή την εφηβική ηλικία να είναι αντιδραστικό. . Τέλος μιας και η παρακάτω απάντηση σου δείχνει ολίγον τι επιθετικότητα, καλό θα ήταν να το κοιτάξεις καλύτερα αυτό. 23 ώρες πριν, nickvas19 είπε εχεις προβλημα ετσι; Την άποψη του εξέφρασε ο άνθρωπος. Αν δεν μπορείς να δεχτείς σε ένα δημόσιο φόρουμ απόψεις καλύτερα να ψάχνεις άλλου λύσεις. ΜΦΧ Χρόνια πολλά! Καλά Χριστούγεννα 1
slr Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Γνώμη μου είναι να μην κάνει τίποτα στον υπολογιστή. Γιατί όταν το παιδί το καταλάβει ( και θα το καταλάβει, μην έχεις αμφιβολίες), θα χάσει κάθε εμπιστοσύνη στους γονείς του με αποτέλεσμα μια κατάσταση πολύ χειρότερη από ότι είναι τώρα. Βάλτε καλύτερα κάποιον τρίτο να μιλήσει με το παιδί ( γιατί δεν σας κόβω και πολύ συζητήσιμους χαρακτήρες....)
nickvas19 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Οχι ειμαστε αλητια.δεν μιλαμε ουτε στην μανα μας.
torq Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 απορώ τι κάθεστε και ασχολείστε με τέτοια άτομα. ας κόψουν το λαιμό τους να βρούνε μόνοι τους λύση. χαμένη υπόθεση άσχετο αλλά μου κάνει εντύπωση που στις περισσότερες παρόμοιες περιπτώσεις ψάχνουμε λύση για "γνωστό" Καλές γιορτές 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις