flokiman Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 20 λεπτά πριν, Dantε είπε E για τα χρωματα μιλαω. Ναι βγαζει 100 fps ευκολα. Απλα για τη πληρη εμπειρια θες 155αρι. πρέπει να περιμένεις της νεες rx τώρα οι vega δεν αξίζουν σε παιχνίδια κ ταινίες τα χρώματα είναι κομπλέ; η μπλέκονται τα μαύρα κ τα σκούρα;
Dantε Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 20 λεπτά πριν, flokiman είπε πρέπει να περιμένεις της νεες rx τώρα οι vega δεν αξίζουν σε παιχνίδια κ ταινίες τα χρώματα είναι κομπλέ; η μπλέκονται τα μαύρα κ τα σκούρα; Mια χαρα ειναι. Πηγαινε παρε την,μη το πολυ ψαχνεις.Στα λεφτα αυτα κατι καλυτερο δε παιζει πιστευω.
newlynx Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Τελικά παρέλαβα χθες, ξεπακετάρισα, την έστησα και την άναψα. Τα πράγματα είναι όπως ακριβώς τα λέει o Dante κατά 90% γιατί έχω banding 😪 που φαίνεται έντονα. Dante βλέπω έχεις 1070 (το ίδιο και εγώ), χρησιμοποιείς hdmi ή DP;
flokiman Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, newlynx είπε Τελικά παρέλαβα χθες, ξεπακετάρισα, την έστησα και την άναψα. Τα πράγματα είναι όπως ακριβώς τα λέει o Dante κατά 90% γιατί έχω banding 😪 που φαίνεται έντονα. Dante βλέπω έχεις 1070 (το ίδιο και εγώ), χρησιμοποιείς hdmi ή DP; ουυπς, banding? για στειλε φωτο... δοκιμασε τις φωτο που παρέθεσα πιο πανω. για πείτε κ οι δύο τι εκδοση(revision) έχετε Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2018 από flokiman
newlynx Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, flokiman είπε δοκιμασε τις φωτο που παρέθεσα πιο πανω Mόλις δοκιμάσω (απόγευμα) θα στείλω, έντονα φαίνεται στα video που έχουν μαύρο και κινείται κάτι, πχ intro από Star Wars Battlefront 2.
flokiman Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, flokiman είπε 2 λεπτά πριν, newlynx είπε Mόλις δοκιμάσω (απόγευμα) θα στείλω, έντονα φαίνεται στα video που έχουν μαύρο και κινείται κάτι, πχ intro από Star Wars Battlefront 2. ναι ναι...αυτο είναι το καταραμενο banding... διάβασα ότι φταίει η nvidia για το banding, αλλα ο dante ειπε πως δεν έχει καθόλου παρολο που έχει 1070, οπότε θεώρησα ότι το εφτιαξαν. αλλα μάλλον οχι...
newlynx Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Στο δίκτυο βλέπω πολλές παραμέτρους που οδηγούν σε αυτό. Το απόγευμα θα δοκιμάσω και σε διπλανό σπίτι με AMD.
flokiman Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 50 λεπτά πριν, newlynx είπε Στο δίκτυο βλέπω πολλές παραμέτρους που οδηγούν σε αυτό. Το απόγευμα θα δοκιμάσω και σε διπλανό σπίτι με AMD. στην amd θα είναι κομπλέ κατα 99% σε όποιο φόρουμ διαβασα για banding, ολοι είχαν nvidia. ακομα κ σε ακριβά ips τους εμφανιζεται
newlynx Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, flokiman είπε σε όποιο φόρουμ διαβασα για banding, ολοι είχαν nvidia. Αυτό βλέπω και εγώ αλλά φταίει η nvidia ή η DELL; Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2018 από newlynx
Dantε Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, newlynx είπε Τελικά παρέλαβα χθες, ξεπακετάρισα, την έστησα και την άναψα. Τα πράγματα είναι όπως ακριβώς τα λέει o Dante κατά 90% γιατί έχω banding 😪 που φαίνεται έντονα. Dante βλέπω έχεις 1070 (το ίδιο και εγώ), χρησιμοποιείς hdmi ή DP; Με DP το εχω. Βαλε ενα βιντεο που εχεις banding να το δοκιμασω και εγω. Παντως εγω δεν εχω πουθενα η εχει απειροελαχιστο που πρεπει να βγαλεις τα ματια σου για να το δεις(και το ειχε και το ips τοσο).
flokiman Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 22 λεπτά πριν, Dantε είπε Με DP το εχω. Βαλε ενα βιντεο που εχεις banding να το δοκιμασω και εγω. Παντως εγω δεν εχω πουθενα η εχει απειροελαχιστο που πρεπει να βγαλεις τα ματια σου για να το δεις(και το ειχε και το ips τοσο). αρα μιλαμε για λοταρια παλι;
Dantε Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Μηπως το εχει με HDMI? Η με κανα καλωδιο χαμηλοτερων προδιαγραφων?Γιατι παιζουν και αυτα. Πχ με αλλη οθονη που ειχα,με ενα καλωδιο DP δεν επαιζε στα 144hz.
newlynx Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Είναι με το HDMI που έδιναν στο HDMI 2.0 port της οθόνης. Θα κάνω 2 τεστ, ένα με AMD και δεύτερο με DP (πρέπει να βρω ένα).
Dantε Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Βρες μου απο youtube που στο κανει παντως να το δοκιμασω και εγω για να δουμε εαν ειναι οντως θεμα της οθονης η κατι αλλο.
newlynx Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, Dantε είπε Βρες μου απο youtube που στο κανει παντως να το δοκιμασω και εγω για να δουμε εαν ειναι οντως θεμα της οθονης η κατι αλλο. Μόλις πάω σπίτι θα κάνω δοκιμή και θα σου στείλω link.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα