Dantε Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Το ιδιο πανελ εχει η hua με τη vg. Και ειναι και οι δυο 8 bit.
flokiman Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Παντως στον κωτσοβολο και γενικα στα εκθεσιακα ειναι φεηλ που τα εχουν ολα συνδεδεμενα σε ενα laptop. Ουτε ρυθμισεις μπορεις να αλλαξεις, ουτε τπτ. Πχ χτες την dell την ειχαν σε 1080p αναλυση και μολις πηγαινα να πειραξω κατι δε γινοταν γιατι στην ουσια πηγαινα να το κανω στο laptop που ειχαν συνδεδεμενο. Εσυ dante πχ εισαι αθηνα αν θες να την αλλαξεις κτλ, την πας στην αντιπροσωπεια κ ολα κουλ. Εγω πχ απο λαρισα πως γινεται; την στελνω πακετο; η ερχονται κ την παιρνουν αυτοι? (μη το γελας, μου εχει τυχει με ψηφιακη μηχανη kodak, το 2008)? Και επισης ειναι τοσο απλο; Πχ δε μου αρεσει και σας την επιστρεφω? Δωστε μου τα λεφτα πισω?
newlynx Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Βάση νόμου μπορείς να επιστρέψεις ένα προϊόν εντός 14 ημερών αν δεν σε καλύπτει η λειτουργία ή υπάρχει κάποιος άλλος λόγος, μέσα στην αρχική συσκευασία και χωρίς να έχεις κάνει φθορές. Έτσι έχω επιστρέψει -μέτρια- τιμονιέρα στον Κωτσόβολο (τους είπα ότι δεν έμεινα ικανοποιημένος από το προϊόν, μπορούσα να μην πω και τίποτα) και φωτογραφική στο Αmazon (εκεί έχουν 30 μέρες!!!) Στον Κωτσόβολο νομίζω πήρα πιστωτικό, στο Αmazon είχα επιστροφή χρημάτων. Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2018 από newlynx
Dantε Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Καλα στο αμαζον και να μη ξυπνησεις καλα το πρωι,επιστρεφεις τα παντα και δε ρωτανε τιποτα. Για αυτο και εαν κατι ειναι ακομα και λιγακι ακριβοτερο στο αμαζον,να το προτιμησετε. Στη dell για θεμα εγγυησης,ναι ερχονται και το μαζευουν απο το σπιτι σου. Για επιστροφη,μιλας με το καταστημα.
Vassilis_24 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 9 ώρες πριν, flokiman είπε ακριβώς τις ιδιες σκεψεις εκανα κ γω για την vg270up. μαλλον είναι ριγμενη σε σχεση με την xf, ομως δε σημαίνει ότι 6bit+frc σε ips πάνελ σημαίνει κάτι κακο, η ότι θα καταλάβεις διαφορα. αν κ υπάρχει μια γενικη θεωρηση οτι ολες οι καινούργιες ips έχουν 8βιτ πανελ, βλέπω ότι αυτό δεν ισχυει. πάντως σημερα στην τάξη των 400 ευρω, 2 οθόνες αξίζουν, η dell που έχουμε υπεραναλυσει κ μαλλον οι vg270up. η ντελ είναι δοκιμασμένη, υπαρχουν reviews, μας είπε κ ο νταντε πολυ θετικά σχόλια, οποτε πρόκειται για κάτι καλο, tn μεν, αλλα καλο. εγώ θα πρότεινα να περιμένεις να δεις κ η acer πως τα πάει σε reviews, αν κ το ign προτρέπει στην dell ξεκαθαρα στον επιλογο του review της vg270up. YΠάρχει κι αυτή η Dell, με ips Πάνελ, που δείχνει και πανέμορφη και πολύ δυνατή, έχει κι υψηλή φωτεινότητα για hdr. https://www.skroutz.gr/s/16484106/Dell-S2719DM.html?keyphrase=dell+s2719dm
flokiman Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 42 λεπτά πριν, Vassilis_24 είπε YΠάρχει κι αυτή η Dell, με ips Πάνελ, που δείχνει και πανέμορφη και πολύ δυνατή, έχει κι υψηλή φωτεινότητα για hdr. https://www.skroutz.gr/s/16484106/Dell-S2719DM.html?keyphrase=dell+s2719dm ναι αλλά είναι σιχαμενα κ βαρετα 60hz
Vassilis_24 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 20 λεπτά πριν, flokiman είπε ναι αλλά είναι σιχαμενα κ βαρετα 60hz Είχα διαβάσει ότι είχε freesync, οπότε θα έφτανε μέχρι τα 75Ηz, τώρα κάπου αλλού διάβασα ότι δεν έχει. Αν δεν έχει, δεν αξίζει, αλλιώς με το ips πάνελ, την καλή του αντίθεση, τη φωτεινότητα των 600nits, το πλήρες hdr και την ακρίβεια των χρωμάτων δείχνει πολύ δυνατό.
flokiman Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, Vassilis_24 είπε Είχα διαβάσει ότι είχε freesync, οπότε θα έφτανε μέχρι τα 75Ηz, τώρα κάπου αλλού διάβασα ότι δεν έχει. Αν δεν έχει, δεν αξίζει, αλλιώς με το ips πάνελ, την καλή του αντίθεση, τη φωτεινότητα των 600nits, το πλήρες hdr και την ακρίβεια των χρωμάτων δείχνει πολύ δυνατό. Το HDR ειναι ακομα κατι καινουριο, και δεν ξερω ποσο future-proof ειναι. Μην παει στραφι σταν τα 3d monitors.
Vassilis_24 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 9 λεπτά πριν, flokiman είπε Το HDR ειναι ακομα κατι καινουριο, και δεν ξερω ποσο future-proof ειναι. Μην παει στραφι σταν τα 3d monitors. Ήση έχει αρχίσει κι εφαρμόζεται στις τηλεοράσεις, πλέον και σε μόνιτορ και δεν προσφέρει κάτι που να χρειάζεται διαφορετική υποστήριξη, όπως ήταν το 3D, καλύτερη πιστότητα χρωμάτων, μεγαλύτερη αντίθεση και καλύτερη φωτεινότητα, κάνει πιο ζωντανό και ρεαλιστικό αυτό που βλέπεις, δε βλέπω πώς αυτό μπορεί να μην πετύχει, ποιος δε θέλει να βλέπει καλύτερο μαύρο, άσπρο και πιο ζωηρά χρώματα;
flokiman Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Υπαρχει κατι αξιολογο σε αυτο λετε; 24.5'' 1080p, 144hz (λενε για frame skipping, αλλα στα 120 ειναι κομπλε), HDR!, αλλα ειναι και ΤΝ πανελ και πουθενα δεν το εχουν κανει review και η τιμη 260 ευρω. Τιμιο; ΤΝ +HDR? Καποιο λακκο θα χει η φαβα ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ???? https://www.skroutz.gr/s/14144315/Lenovo-Legion-Y25F-10.html#specs Εν τω μεταξυ ο dante εξαφανισμενος. Αγορασε οθονιτσα και βυθιστηκε στα χερτζ της. Περιμενω κα απο σενα newlynx.... Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2018 από flokiman
newlynx Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 12 ώρες πριν, flokiman είπε Περιμενω κα απο σενα newlynx.... Εμένα καθυστέρησε χθες η εταιρία courier και δεν μου το έφερε 😣 Από ότι φαίνεται θα παραλάβω σήμερα... ελπίζω 😀
flokiman Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ειδα σημερα και την dell 2717Η στον κωτσοβολο. Πολυ λιγη η αναλυση 1080 για 27αρα, εχετε δικιο. Αν και IPS, 75hz και μονο 168ευρω, πρεπει να καθεσαι στο 0.80μ + για να μην βλεπεις πιξελ. Ο dante εβαλε αγγελια την παλια του, οποτε μαλλον ειναι ικανοποιημενος με την Dell, αντε να δουμε και τον newlynx Να πω οτι ειχα λεφτα για πεταμα, τα κοπανουσα τα 368 αερατα...για αυτο το ψειριζω. Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2018 από flokiman
Dantε Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Ναι θα την κρατησω.Τα μειονεκτηματα παλευονται ανετα και η ταχυτητα της ειναι απιστευτη. Μονο που θελω και καρτα τωρα
flokiman Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 14 λεπτά πριν, Dantε είπε Ναι θα την κρατησω.Τα μειονεκτηματα παλευονται ανετα και η ταχυτητα της ειναι απιστευτη. Μονο που θελω και καρτα τωρα τιιιιι ; έχει μειονεκτήματα;;; τι είναι αυτά ρε ε η 1070 αρκεί ρε για 2κ σε 100fps, εκτος αν εννοεις ότι θες το freesync.
Dantε Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 E για τα χρωματα μιλαω. Ναι βγαζει 100 fps ευκολα. Απλα για τη πληρη εμπειρια θες 155αρι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα