katz Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Λες "Με πατέρα και αδερφό ασχολούμαστε αρκετά με οδήγηση και αυτοκίνητα και πραγματικά δεν θέλω να μάθουν οτι τράρακα με αυτόν τον τρόπο" Αυτο για 24 χρονο φαινεται απιστευτα ανωριμο περιεργο και οτι αλλο θες. Ουσιαστικα για να μην σε κοροιδευουν απ οτι καταλαβα. Σιγα τους σουμαχερ ρε αδερφε. Γενικα καταλαβαινω πως σκεφτεσαι αλλα ειναι τελειως λαθος. Αλλα μαλλον δεν φταις εσυ αλλα ο πατερας σου και ο αδερφος σου που ,αν ειναι δυνατον ,θα σε κοροιδεψουν γιατι ο 3ος της οικογενειας δεν ειναι ο ραικονεν τζουνιουρ. Αυτοι πιο ανωριμοι θα ειναι απο σενα 5
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Ο 2ο της οικογενειας ειμαι και δεν θα μου πουν τιποτα απολυτως φιλε. Και το οτι ασχολουμαστε σημαινει οτι εχουμε 3 ωραια αυτοκινητα και τα προσεχουμε και απλα συζηταμε για αυτα και γενικα για την οδηγηση, τιποτα υπερβολικο δηλαδη. Εχει να κανει ξεκαθαρα με εμενα και με το οτι δεν θελω να τους περασει καν απ το μυαλο κατι απο αυτα που ειπα πριν. Απο αυτην την ιστορια το σιγουρο ειναι οτι θα μεταφερω την ασφαλεια και το αμαξι στο ονομα μου να τα πληρωνω και οταν ξανακανω ζημια να μην εχω να δωσω σε κανεναν αναφορα και να κανω αυτο που πρεπει. Δεχομαι οτι ηταν επιπολαιος ο τροπος σκεψης μου αλλα αν μερικοι με γνωριζαν μονο ανευθυνο και ευθυνοφοβο δεν θα ελεγαν. Εχουμε βγει λιγακι απ το θεμα. Ζητησα συμβουλες για το τι γινεται με τις διαδικασιες αν και τωρα που ειδα οτι ηταν πανω σε διαβαση και να με ειδαν μαλλον πακετο θα φαει..
Klausx Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 1. Σε γειτονίες λογικό είναι να βρεις αυτοκινητικά παρκαρισμένα σε γωνίες που θες να τα βάλουνε πάνω σε δέντρα; Δεν έχουν όλοι parking κτλ. 2. Είναι καθαρά λάθος υπολογισμός σου, εάν ήταν άνθρωπος θα τον πάταγες. 3. Τώρα να πουλάς ιστορίες στην ίδια σου την οικογένεια δεν είναι και ότι καλύτερο...απλά τώρα ίσως είναι χειρότερο να παραδεχτείς ότι είπες και ψέματα και ότι έφταιγες εσύ, απλά σε μελλοντική περίπτωση κανε το σωστό και άσε χαρτάκι και εφόσον το αυτοκίνητο δεν είναι δικό σου ενημέρωσε ώστε να μην ψάχνονται άδικα. 2
zio10 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, turbat0s είπε Και πώς τεκμηριώνεις τον ισχυρισμό ότι ο τάδε με χτύπησε (έχοντας απλά ένα μάρτυρα και μια πινακίδα)? Δηλαδή αν σου τηλεφωνήσουν και σου πούν "φίλε έχω και μάρτυρα που μου είπε ότι μου έξυσες τον προφυλακτήρα" τί θα του πεις? Βεβαίως έλα να τα βρούμε? Νομίζω πρέπει να βρούνε σημάδια που θα ταιριάζουν με το χτύπημα και στο δικό του αυτοκίνητο.
adsl2+ Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 25 λεπτά πριν, ffffm είπε Ο 2ο της οικογενειας ειμαι και δεν θα μου πουν τιποτα απολυτως φιλε. Και το οτι ασχολουμαστε σημαινει οτι εχουμε 3 ωραια αυτοκινητα και τα προσεχουμε και απλα συζηταμε για αυτα και γενικα για την οδηγηση, τιποτα υπερβολικο δηλαδη. Εχει να κανει ξεκαθαρα με εμενα και με το οτι δεν θελω να τους περασει καν απ το μυαλο κατι απο αυτα που ειπα πριν. Απο αυτην την ιστορια το σιγουρο ειναι οτι θα μεταφερω την ασφαλεια και το αμαξι στο ονομα μου να τα πληρωνω και οταν ξανακανω ζημια να μην εχω να δωσω σε κανεναν αναφορα και να κανω αυτο που πρεπει. Δεχομαι οτι ηταν επιπολαιος ο τροπος σκεψης μου αλλα αν μερικοι με γνωριζαν μονο ανευθυνο και ευθυνοφοβο δεν θα ελεγαν. Εχουμε βγει λιγακι απ το θεμα. Ζητησα συμβουλες για το τι γινεται με τις διαδικασιες αν και τωρα που ειδα οτι ηταν πανω σε διαβαση και να με ειδαν μαλλον πακετο θα φαει.. Για να δεις τι πακέτο θα φάει κανε μήνυση στο χτυπημένο παράνομο παρκαρισμένο και έλα να μας πεις 2
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Ξυπνα μαγκα πακετο θα φαει αν μου ζητησει το οτιδηποτε δεν θα ξεκινησω εγω να κανω κατι.. Απ την αρχη εχεις μπει και γραφεις οτι σου κατεβει. Δεν ζητησα να με δικασετε εδω συμβουλες ζητησα.
adsl2+ Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 34 λεπτά πριν, vgeovai είπε Απότι κρίνω από τα λεγόμενα σου, είσαι όσο ένοχος είναι και αυτός, εάν όντως ήταν παρκαρισμένος παράνομα. Αστο καλύτερα, μην προσπαθείς να βγείς από επάνω, δεν έχει νόημα. Χειρότερα τα κανεις. Τα παράνομο παρκαρισμένο δεν έχει ευθύνη δια τροχαίο που έγινε , τιμωρείται με κλήση μόνο για την παράνομη στάθμευση 4 λεπτά πριν, ffffm είπε Ξυπνα μαγκα πακετο θα φαει αν μου ζητησει το οτιδηποτε δεν θα ξεκινησω εγω να κανω κατι.. Απ την αρχη εχεις μπει και γραφεις οτι σου κατεβει. Δεν ζητησα να με δικασετε εδω συμβουλες ζητησα. Άπρεπε να παραμείνεις εκεί να δεις ποιος θα έτρωγε το πακέτο ,άλλα χέστηκες πάνω σου και πήγες να κρυφτής μάγκα μου!! 7
geo7geg Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Σου παρέχουν αυτοκίνητο κι ότι άμα θες το πετάς και αγοράζεις το νέο μοντέλο ? Κι ανησυχείς μην πάρουν στο σπίτι απο την ασφαλιστική ? Άραξε ... Καταρχάς άρχισε να πληρώνεις μόνος σου ασφάλεια που ούτε καν το χεις στο ονομά σου και μετά αγοράζεις και νέο μοντέλο. Μμμμ ναι οκ λοιπόν απλά τα χεις κάνει πάνω σου και βρήκες μια δικαιολογία να πεις ότι και καλά δεν θες να το μάθουν ο μπαμπας και ο bro (οδηγοί wrc ??) ενώ απλά θες πληροφορίες για να ηρεμήσεις (αυτή η ερώτηση με το πόσες μέρες δεν μπορουσες να κρατηθείς? κάνει μπαμ) ... είδες ότι τρως κράξιμο και πας να το γυρίσεις τώρα με διαβάσεις κτλ ... Βασικά ηρέμησε δεν νομίζω να σε πάρει κανείς και θα μπορείς να πας για καφέ κι αυτο το μήνα. Δεν θα σου πάρει πίσω το αμάξι ο μπαμπάς. Κι απορὠ τι είδους συζητήσεις κάνετε και καλα για τα αυτοκίνητα και για την οδήγηση ? Ότι εγώ τον πάτησα τον διπλανο με το turbo στο φανάρι? τι δικαιολογίες ειναι αυτές ρε φίλε τι ιστορία έχεις φτιάξει ... όχι μόνο ανεύθυνος είσαι αλλά και φαντασμένος για να δώσεις κι άλλη εντύπωση στους γονείς σου ... Ο άντρας παίρνει την ευθύνη ... Αυτό θα σου έλεγε ο μπαμπάς αν τα μάθαινε και θα σε παραδεχόταν αν το έλεγες από πριν. 4
Alexandros7474 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, ffffm είπε Οπως ακριβως περιμενα εξελιχθηκε το ποστ... Για να ξεκαθαρισω την θεση μου. Ημουν μετα απο διασκεδαση και πηρα μια λαθος αποφαση. Επρεπε να αφησω το τηλ μου και να πληρωσω εγω την ζημια χωρις να μπλεχτουν οι ασφαλειες γιατι δεν θελω να δωσω την εικονα του ατσαλου αποσεκτου η ανικανου οδηγου στους δικους μου. Και ερχεται ο καθε κακομοιρης να με κρινει... Λυπηρο τουλαχιστον.. Προφανως και εχω θεμα να μην παρουν απο την ασφαλιστικη στο σπιτι αλλα το φοβαμαι δεν ειναι η καταλληλη λεξη γιατι οποιος μου πει το παραμικρο του πεταω τα λεφτα στη μουρη που εχω βγαλει με τον κοπο μου και μονο βρεγμενη γατα δεν θα ειμαι mansora. Δεν τα ειπα αυτα για να το παιξω καποιος αλλα ακουσα διαφορα απ την αρχη οπως δινω εξετασεις, φοβαμαι κτλ.. Εχω δει αρκετες φορες ατυχημα γιατι ενας βλακας παρκαρει οπως αυτος σε στενο με στοπ και επειδη οι αλλοι δεν εχουν ορατοτητα συμβαινουν σοβαρα ατυχηματα. Συνεχιζω να πιστευω οτι δεν του αξιζει να του φτιαξω καμια ζημια και ναι για τον μονο λογο που κοιταω μηπως δω το αμαξι να του αφησω τηλ ειναι για να φυγει το δικο μου αγχος. Κατι σημαντικο που πηρα σημερα χαμπαρι. Ο τυπος ηταν παρκαρισμενος ακριβώς πανω σε διαβαση πεζων. Ευχαριστω για το ενδιαφερον που δειξατε καποιοι ακομα και για την κριτικη σας. Φίλε για μα τα λέμε όπως είναι , ο μόνος κακομοίρης ( χρησιμοποιώ χαραχτηρισμους που έγραψες ) είσαι εσυ που άνοιξες ένα προφίλ για να ανοίξεις ένα θέμα , για να κανείς τον τσάμπα μάγκα . Επίσης κρίνω από την τρόπο που γράφεις , ότι το μονο που εχεις βγάλει με κόπο είναι τα σκουπίδια όταν λείπουν οι δικοί σου για διακοπές . 4
gronk Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Μάγκας αλλά χέζεσαι μην το μάθει ο πατέρας. Έκανες μαλακία, τώρα απλά περιμένεις. Το θεωρώ χαζό όμως ενώ έχετε ασφάλειες να τα κάνετε αυτά.. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις